Нова астрологична годинаНа 20.03.2021 година, в 11:38 ч. Българско време е началото на новата астрологична година. Слънцето е на 0 гр. 0 мин. в Овен.
Нова година, нов цикъл и на всички ни се иска да знаем какво ни очаква.
Разбира се, че 2021 година ще бъде продължение на 2020 г., кризисната 2020. Но като цяло, 2021 година ще бъде значително по-лека от 2020 г. Тази година e под управлението на Бика. Това е трудолюбиво, упорито, благородно животно. Годината е добра за работа и за реализация.
Сатурн, който управлява картата на България, е във Водолей. На 21.12.2020 г. Сатурн и Юпитер направиха точен съвпад в 0-вия градус на Водолей и отбелязаха началото на нов 120 – годишен период. Това ще бъде период на повече контакти, повече откритост, ще бъде ориентиран върху човешките взаимоотношения.

Сватбен хороскоп за ОвенОвен
Представителите на знака Овен ще изкарат една много динамична и разнопосочна година, изпълнена с любовни преживявания. Тези хора се стремят да се откажат от регистрация на отношенията с любимия човек, вярвайки, че напълно хармонично може да се живее и без брак. В редки случаи, някои Овни биха се „хлъзнали“, но това ще бъде по основателни причини, например, ако живеете в чужда страна с любимия. Най-доброто време за сключване на брак ще настъпи заедно с идването на пролетта, а през есента, бракът може и да не се състои изобщо.

Сватбен хороскоп за ТелецТелец
Родените под знака Телец личности няма да имат нищо против да свържат съдбата си с тази на любимия си човек. Още повече, за тази година Телците имат големи планове както за сватба, така и за създаване на деца. Макар, че през 2015 година, страшно много ще зависи от партньора на Телеца, който умело ще манипулира този човек. Познавайки упоритостта на Телеца можем да предполагаме, че сватба, организирана през втората половина на годината може да не се състои, поради сериозни разногласия с партньора. Най-доброто време за регистриране на отношенията е средата на годината.

Пътешествията на ОвенОвен
Представителите на знака Овен, които през 2015 година ще почиват значително по-често от предишните години, могат да се замислят за пътешествие в някоя екзотична страна. Или поне пътуване до друг континент. А Овните, които са заети с работа през цялата година, ще посетят нови страни като командировка, в състава на делегация или някаква комисия. По-добре е да пътувате в първата половина на годината, защото през втората половина летенето със самолет ще бъде опасно.

Пътешествията на ТелецТелец
Влечението на Телците към пътешествия ще бъде толкова голямо, че всяка възможност за пътуване тези хора ще приемат с възторг. При това, Телците ще пътешестват по-често със семейството си или с любимия си човек. Характерното за тези хора е, че те не е нужно да пътуват „през девет земи в десета“, за да получат удоволствие. Те добре успяват да си починат и на кратко туристическо пътуване или ако се отправят на поход с велосипеди.