Всеки ден от седмицата има своите особености. Разберете за какво са подходящи и за какво не, коя планета ги управлява, кои цветове са подходящи за всеки ден от седмицата и какво настроение да очаквате.
Дните от седмицата - ПонеделникПонеделник
Понеделник се намира под влиянието на Луната. В този ден са подчертани емоциите, както положителните, така и отрицателните. Добър показател за това, как ще изкарате седмицата, е вашето настроение в понеделник. Доверете се на интуицията и въображението си. Ако искате да разберете нещо, намерете време в понеделник да помислите. Подходящи са темите за любовта, финансите, кариерата, силните и слабите черти на вашия характер. Благодарение на силното влияние на Луната, вие ще успеете да откриете някаква тайна или да си спомните нещо важно от миналото. Вероятно е Съдбата да ви даде знак, който да ви бъде полезен за разбиране на по-нататъшни обстоятелства. В понеделник много добре се установяват емоционални връзки с други хора.
Цветът на понеделник е бял и сребрист, свързан е с Луната. В понеделник е добре да се купуват предмети за домакинството, вещи за децата и изделия от сребро.

ВторникДните от седмицата - Вторник
Вторник е денят на Марс. Влиянието на тази планета концентрира вниманието върху това, по какъв най-добър начин да използваме физическата си енергия и способностите си, за да постигнем целите и желанията си. Най-важната тема на вторник са полезните действия – както извършвани самостоятелно, така и заедно с другите. Действайте целенасочено и решително, но избягвайте нетърпението и излишната разпаленост, към които може да ви тласка влиянието на Марс. Във вторник може да получите важни сведения за финансови и кариерни перспективи.

Цветът, който е благоприятен за вторник е червеният. Физическата работа и спорта са благоприятни занимания във вторник. В този ден покупката на техника и инструменти може да бъде удачна.
Дните от седмицата - СрядаСряда
Сряда се намира под влиянието на Меркурий. Тази планета обръща внимание върху ясната мисъл и способността да изразявате своите мисли и идеи. Сряда е благоприятно време за общуване, интелектуална дейност, учене, подготовка за изпит, за работа с документи, за пътуване. Обърнете внимание на здравето и финансовите въпроси. Ако очаквате новини, засягащи нещо лично, в този ден може да ги получите.
Благоприятни цветове за сряда са жълт и оранжев. В сряда покупката на книги и средствата за предаване на информация (компютър, телефон и др.), могат да бъдат удачни.
Дните от седмицата - ЧетвъртъкЧетвъртък
В четвъртък доминира влиянието на Юпитер. Тази планета се асоциира с надеждата, благодарността и честността. Четвъртък е свързан с щедростта и доверието. В този ден ще ви помогнат чувството за хумор, стремежът към сътрудничество и изразяването на добрата ви воля. Може да очаквате подобряване на отношенията с околните. Четвъртък е добър ден за любов и романтика, за укрепване на здравето и финансовите въпроси. Общувайки с околните в четвъртък, трябва да обърнете внимание на разбирането на емоционалното състояние на хората. Този ден поощрява оптимизма и личностния ръст, особено е благоприятен за придаване на увереност и показване на перспективите.
Благоприятни цветове в четвъртък са виолетовия и лилавия. В четвъртък е благоприятно да тръгнете на пътешествие, да се заемете с юридически въпроси и да общувате с мъдри хора.
Дните от седмицата - ПетъкПетък
В петък особено силна е енергията на планетата Венера. Небесните сили обръщат внимание на темите за любовта, хармонията, привързаността, а също и парите, и всичко онова, което цените. Този ден подчертава обаянието, стимулира творчеството. Вие може да получите новини или да намерите ценна информация, засягаща вашите лични отношения със семейството, приятелите и любимите. В този ден могат да бъдат взети решения за това, как по-добре да похарчите парите си и какви покупки да планирате. Благоприятно е придобиването на луксозни предмети и украшения. В петък се повишава вероятността за някакви допълнителни финансови разходи.
Зеленият цвят е благоприятен за петък. В този ден може да си позволите да си доставите удоволствия, да се погрижите за комфорта и развлеченията заедно с вашите близки.
Дните от седмицата - СъботаСъбота
Събота се намира под влиянието на планетата Сатурн. Този ден е свързан с някакви ограничения. В събота е важно да бъдете трудолюбиви и настойчиви при решаването на ежедневните задачи. Обърнете внимание на отговорността и самоконтрола. Съществува вероятност от задръжки или проблеми със здравето. Този ден може да бъде благоприятен за сериозни размисли, относно бъдещите ви цели, защото Сатурн подчертава структурата и смисъла. Събота ще ви помогне да определите колко усилия ще ви бъдат нужни, за да постигнете нещо и какви препятствия могат да застанат на пътя ви.
Цветовете, подходящи за събота са кафяв и тъмно сив. Благоприятни занимания са селскостопански труд, строителни дейности, общуване с хора, притежаващи висок статус. Времето е подходящо за придобиване на стоки за дълготрайна употреба.
Дните от седмицата - неделяНеделя
Неделята е под влиянието на Слънцето. В този ден отделете внимание лично на себе си, погрижете се за собствения си имидж и за това как изглеждате. Ако искате да направите особено впечатление на някого, изберете неделята. В този ден имате повече шансове да бъдете забелязани и оценени по достойнство. Неделята е добър ден за творчески занимания и игри с децата, отделете време за това.
Цветовете на неделята са жълт и златен. Старайте се да не се претоварвате с рутинна работа, този ден е по-подходящ за занимания с творчество и за изява на таланти. В неделя е удачен изборът и придобиването на златни украшения.

09 Окт 2019 12:37 - Мая Павлова
Годишен хороскоп 2020 за Скорпион

  Хороскопът за 2020 година съветва Скорпионите да оставят своите убеждения и да станат по-съобразителни в общуването с другите. И така, [ ... ]

Годишни хороскопи 2020Прочети още...
20 Фев 2014 19:28 - Мая Павлова
Асцендент в Рак

Присъщи са ви голяма чувствителност и възприемчивост, дейни чувства и емоции, любов към сензацията, към новото. Имате силно развито чувство [ ... ]

АсцендентПрочети още...
09 Окт 2019 12:37 - Мая Павлова
Годишен хороскоп 2020 за Рак

Превъзмогвайки мързела и ръководейки се от собствените си принципи, на Раците няма да им бъде лесно да започнат работа през 2020 година, [ ... ]

Годишни хороскопи 2020Прочети още...
09 Окт 2019 12:38 - Мая Павлова
Годишен хороскоп 2020 за Везни

Хороскопът за 2020 година съветва Везните да акцентират вниманието си не само върху активната работа, но и върху вътрешното си състояние. [ ... ]

Годишни хороскопи 2020Прочети още...
24 Ян 2014 12:06 - Мая Павлова
Слънце в Дева

В митология съзвездието Дева олицетворява Деметра - богинята на плодородието, покровителка на земеделието, която научила
хората да обработват [ ... ]

Слънце в знакПрочети още...
09 Дек 2018 21:07 - Мая Павлова
Любовен хороскоп за Скорпион 2019

Скорпионите притежават природен магнетизъм и експресивен темперамент. Звездите не се съмняват в това, че през 2019 година им е гарантирано [ ... ]

Любовни хороскопи 2019Прочети още...
18 Май 2014 04:12 - Мая Павлова
Кръстове в Астрологията

Опознайте себе си! С тази статия ще добави още един нюанс за опознаването, чрез качествата на слънчевия ви знак. Със сигурност сте чували, [ ... ]

Понятия от АстрологиятаПрочети още...
11 Юни 2017 00:30 - Мая Павлова
Туризъм според зодията

Днес все повече хора се обръщат към астролог за препоръка, как да постигнат успех, искат да разберат за своите силни и слаби страни, а [ ... ]

ЛюбопитноПрочети още...
20 Фев 2014 19:25 - Мая Павлова
Асцендент в Дева

Вие сте личност доста резервирана и често склонна, поради комплекс за малоценност, да се обезличава пред хора с много по-малко достойнства. [ ... ]

АсцендентПрочети още...
04 Юни 2018 17:11 - Мая Павлова
Нептун в Риби от 2011 до 2026

Тълкуване на транзита на Нептун в домовете на наталната карта
Нептун транзитира в знака Риби от 4 април до 4 август 2011 година и от 3 февруари [ ... ]

РетрогтрадниПрочети още...
22 Ян 2014 11:14 - Мая Павлова
Храненето при Стрелец

Слабите места на организма са черния дроб, кръвоносната и нервната системи. Задачата е диетата да не
вреди на черния дроб и да укрепва [ ... ]

Астрологията за храненетоПрочети още...
09 Окт 2019 12:37 - Мая Павлова
Годишен хороскоп 2020 за Риби

 Мечтателните и загадъчни Риби, през 2020 година, както и по-рано, ще бъдат в своята стихия. Това означава, че вие няма да се отклоните нито [ ... ]

Годишни хороскопи 2020Прочети още...