Всеки ден от седмицата има своите особености. Разберете за какво са подходящи и за какво не, коя планета ги управлява, кои цветове са подходящи за всеки ден от седмицата и какво настроение да очаквате.
Дните от седмицата - ПонеделникПонеделник
Понеделник се намира под влиянието на Луната. В този ден са подчертани емоциите, както положителните, така и отрицателните. Добър показател за това, как ще изкарате седмицата, е вашето настроение в понеделник. Доверете се на интуицията и въображението си. Ако искате да разберете нещо, намерете време в понеделник да помислите. Подходящи са темите за любовта, финансите, кариерата, силните и слабите черти на вашия характер. Благодарение на силното влияние на Луната, вие ще успеете да откриете някаква тайна или да си спомните нещо важно от миналото. Вероятно е Съдбата да ви даде знак, който да ви бъде полезен за разбиране на по-нататъшни обстоятелства. В понеделник много добре се установяват емоционални връзки с други хора.
Цветът на понеделник е бял и сребрист, свързан е с Луната. В понеделник е добре да се купуват предмети за домакинството, вещи за децата и изделия от сребро.

ВторникДните от седмицата - Вторник
Вторник е денят на Марс. Влиянието на тази планета концентрира вниманието върху това, по какъв най-добър начин да използваме физическата си енергия и способностите си, за да постигнем целите и желанията си. Най-важната тема на вторник са полезните действия – както извършвани самостоятелно, така и заедно с другите. Действайте целенасочено и решително, но избягвайте нетърпението и излишната разпаленост, към които може да ви тласка влиянието на Марс. Във вторник може да получите важни сведения за финансови и кариерни перспективи.

Цветът, който е благоприятен за вторник е червеният. Физическата работа и спорта са благоприятни занимания във вторник. В този ден покупката на техника и инструменти може да бъде удачна.
Дните от седмицата - СрядаСряда
Сряда се намира под влиянието на Меркурий. Тази планета обръща внимание върху ясната мисъл и способността да изразявате своите мисли и идеи. Сряда е благоприятно време за общуване, интелектуална дейност, учене, подготовка за изпит, за работа с документи, за пътуване. Обърнете внимание на здравето и финансовите въпроси. Ако очаквате новини, засягащи нещо лично, в този ден може да ги получите.
Благоприятни цветове за сряда са жълт и оранжев. В сряда покупката на книги и средствата за предаване на информация (компютър, телефон и др.), могат да бъдат удачни.
Дните от седмицата - ЧетвъртъкЧетвъртък
В четвъртък доминира влиянието на Юпитер. Тази планета се асоциира с надеждата, благодарността и честността. Четвъртък е свързан с щедростта и доверието. В този ден ще ви помогнат чувството за хумор, стремежът към сътрудничество и изразяването на добрата ви воля. Може да очаквате подобряване на отношенията с околните. Четвъртък е добър ден за любов и романтика, за укрепване на здравето и финансовите въпроси. Общувайки с околните в четвъртък, трябва да обърнете внимание на разбирането на емоционалното състояние на хората. Този ден поощрява оптимизма и личностния ръст, особено е благоприятен за придаване на увереност и показване на перспективите.
Благоприятни цветове в четвъртък са виолетовия и лилавия. В четвъртък е благоприятно да тръгнете на пътешествие, да се заемете с юридически въпроси и да общувате с мъдри хора.
Дните от седмицата - ПетъкПетък
В петък особено силна е енергията на планетата Венера. Небесните сили обръщат внимание на темите за любовта, хармонията, привързаността, а също и парите, и всичко онова, което цените. Този ден подчертава обаянието, стимулира творчеството. Вие може да получите новини или да намерите ценна информация, засягаща вашите лични отношения със семейството, приятелите и любимите. В този ден могат да бъдат взети решения за това, как по-добре да похарчите парите си и какви покупки да планирате. Благоприятно е придобиването на луксозни предмети и украшения. В петък се повишава вероятността за някакви допълнителни финансови разходи.
Зеленият цвят е благоприятен за петък. В този ден може да си позволите да си доставите удоволствия, да се погрижите за комфорта и развлеченията заедно с вашите близки.
Дните от седмицата - СъботаСъбота
Събота се намира под влиянието на планетата Сатурн. Този ден е свързан с някакви ограничения. В събота е важно да бъдете трудолюбиви и настойчиви при решаването на ежедневните задачи. Обърнете внимание на отговорността и самоконтрола. Съществува вероятност от задръжки или проблеми със здравето. Този ден може да бъде благоприятен за сериозни размисли, относно бъдещите ви цели, защото Сатурн подчертава структурата и смисъла. Събота ще ви помогне да определите колко усилия ще ви бъдат нужни, за да постигнете нещо и какви препятствия могат да застанат на пътя ви.
Цветовете, подходящи за събота са кафяв и тъмно сив. Благоприятни занимания са селскостопански труд, строителни дейности, общуване с хора, притежаващи висок статус. Времето е подходящо за придобиване на стоки за дълготрайна употреба.
Дните от седмицата - неделяНеделя
Неделята е под влиянието на Слънцето. В този ден отделете внимание лично на себе си, погрижете се за собствения си имидж и за това как изглеждате. Ако искате да направите особено впечатление на някого, изберете неделята. В този ден имате повече шансове да бъдете забелязани и оценени по достойнство. Неделята е добър ден за творчески занимания и игри с децата, отделете време за това.
Цветовете на неделята са жълт и златен. Старайте се да не се претоварвате с рутинна работа, този ден е по-подходящ за занимания с творчество и за изява на таланти. В неделя е удачен изборът и придобиването на златни украшения.

23 Ян 2014 13:10 - Мая Павлова
Офисът според астрологичен знак

За удобство на деловата работа офисите се делят на категории, а има ли значение зодията на шефа?

Астрологията за бизнесаПрочети още...
19 Окт 2018 01:29 - Мая Павлова
Годишен хороскоп 2019 за Стрелец

Хороскопът за 2019 година предсказва на Стрелците много изненади, ярки събития и незабравими срещи. Ако се окажете в епицентъра са всичко, [ ... ]

Годишни хороскопи 2019г.Прочети още...
09 Дек 2018 21:07 - Мая Павлова
Любовен хороскоп за Лъв 2019

Земната Свиня благоприятства темпераментните Лъвове, на нея й харесва техния горд и независим нрав. За хората от този огнен знак, 2019 [ ... ]

Любовни хороскопи 2019Прочети още...
24 Ян 2014 12:14 - Мая Павлова
Слънце в Стрелец

Стрелец: Кентавърът
Знак: Стрелец, деветият зодиакален знак
Качество: Подвижен
Елемент: Огън
Господар: Юпитер
Девиз: „Аз виждам"
Ден: Четвъртък
Цвят: [ ... ]

Слънце в знакПрочети още...
19 Окт 2018 01:29 - Мая Павлова
Годишен хороскоп 2019 за Телец

Хороскопът за 2019 година съветва Телците внимателно да се отнасят към всичко, с което решат да се заемат. Пропуските ще ги доведат до грешки, [ ... ]

Годишни хороскопи 2019г.Прочети още...
09 Дек 2018 21:07 - Мая Павлова
Любовен хороскоп за Водолей 2019

Земната Свиня симпатизира на Водолеите, на нея са й по душа тези активни, надарени хора, открити за света и тя ще се постарае да не ги разочарова. [ ... ]

Любовни хороскопи 2019Прочети още...
20 Фев 2014 19:52 - Мая Павлова
Асцендент в Близнаци

За вас са характерни голямата впечатлителност, находчивостта и изобретателността, също така живото, нервно и избухливо поведение. Вие [ ... ]

АсцендентПрочети още...
22 Ян 2014 11:12 - Мая Павлова
Храненето при Водолей

Организмът на Водолея е предра-зположен към лоша циркулация на кръвта и неустойчиво функциониране на хормоналните системи, обслужващ [ ... ]

Астрологията за храненетоПрочети още...
23 Ян 2014 13:02 - Мая Павлова
Фирмената кола според зодиакален знак

Фирмената кола, аксесоар, разход или необходимост, неината употреба, марка и предназначение според зодията.

Астрологията за бизнесаПрочети още...
23 Ян 2014 13:04 - Мая Павлова
Като Служител според астрологичен знак

Служителите на всяка една организация са най-важния й актив. Какво е значението на зодията, за добри служебни отношения?

Астрологията за бизнесаПрочети още...
17 Ное 2015 22:10 - Мая Павлова
Подходящи скъпоцени камъни за всяка зодия

Скъпоценните камъни са познати още от древността. Повечето се използват за изработването на бижута. Но древна е науката, която разпознава [ ... ]

ЛюбопитноПрочети още...
04 Юни 2018 17:11 - Мая Павлова
Нептун в Риби от 2011 до 2026

Тълкуване на транзита на Нептун в домовете на наталната карта
Нептун транзитира в знака Риби от 4 април до 4 август 2011 година и от 3 февруари [ ... ]

РетрогтрадниПрочети още...