Транзит на лунните възлиЛунните възли не са планети, те са фиктивни точки на пресичане на орбитите на Слънцето и Луната. Винаги показват в коя сфера от живота ще бъде съсредоточено нашето внимание, независимо дали искаме това или не. Те показват основната точка на прилагане на нашите сили, енергия, мисли и действия. Показват в кой именно момент от живота си можем да очакваме големи промени.
Лунните възли се намират един срещу друг и веднъж на година половина сменят своя знак, променяйки фокуса на нашето внимание. Трябва да бъдем готови за това.
Фактически, положението на Лунните възли определя посоката на промените в нашия живот.
Лунните възли са два: Северен Лунен възел - Раху и Южен Лунен възел – Кету.
Северният Лунен възел е символ на нашето бъдеще, на онова, което ни очаква. Символизира всичко онова, което ни предстои. Транзитното му разположение винаги показва сферата на живот където се появяват нови възможности. Северният Лунен възел дава възможности.
Южният възел символизира нашето минало. Транзитното му разположение винаги показва тази сфера на живота, където ни очакват изменения, при които може нещо да приключи. Показва сферите на живот където са нужни трансформации и промени. В тези сфери на живота може нещо кардинално да се промени или да приключи.

Кармични лунни възлиКармични лунни възлиГледай в youtubeКармичните Лунни възли ще сменят знаците и ще преминат по оста Близнаци – Стрелец на 5 май 2020 година. В тези знаци ще се намират до 18 януари 2022 година.
Лунните възли не са планети, те са фиктивни точки на пресичане на орбитите на Слънцето и Луната. Винаги показват в коя сфера от живота ще бъде съсредоточено нашето внимание, независимо дали искаме това или не. Те показват основната точка на прилагане на нашите сили, енергия, мисли и действия. Показват в кой именно момент от живота си можем да очакваме големи промени.
Лунните възли се намират един срещу друг и веднъж на година половина сменят своя знак, променяйки фокуса на нашето внимание. Трябва да бъдем готови за това.
Фактически, положението на Лунните възли определя посоката на промените в нашия живот. Тези промени, особено силно, ще започнат да се усещат от представителите на знаците Близнаци и Стрелец. Също така, много важни и значими събития могат да се случват в живота на представителите на знаците Риби и Дева. Но, разбира се, че всеки знак на Зодиака ще усети промените, защото акцентът на възможностите се измества и измества и нашето внимание.