НоволуниеНоволунието на 29 ноември 2016 година ще се случи на 7 градуса в Стрелец. Това е знак принадлежащ на стихията Огън, в астрологията се смята, че тук истината превишава всичко. Стрелец е под управлението на Юпитер – планета, вселяваща оптимизъм, така, че новолунието ще даде начало на нови надежди.
Стрелецът вдъхновява към истинска и безгранична любов, към пътувания и търсене на истината, открива нови хоризонти. Новолунието обикновено се свързва с нещо ново, което скоро ще се появи във вашия живот, а влиянието на Стрелец дава желание да изпитате приключения, да се отправите да пътувате, да намерите нови приятели. Могат да ви дойдат нови идеи за творчески проекти. Ще се появи уникална възможност да прегледате своите убеждения и да започнете да мислите мащабно.
Новолуние в Стрелец
Може би в следващите две седмици ще се замислите по въпросите за продължаване на образованието, планове за пътувания или ще се увлечете по духовни търсения. Най-голямо влияние Новолунието в Стрелец ще окаже на хората от мутабелните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, но и другите ще усетят това въздействие.
Новолунието на 29 ноември 2016 година в Стрелец носи чувство на освобождение, появява се чувство на освобождаване и вдъхновяване. Това качество още повече се подчертава от факта, че Юпитер формира хармоничен аспект с Марс във Водолей. Тези стремежи и желания, които не са били реализирани, сега ще получат импулс и ограниченията ще останат назад.
Заедно с това, присъства напрегнат аспект на Новолунието с Нептун в Риби, затова е желателно да избягвате да взимате важни решения, особено, ако не сте уверени. Наличието на повече надежди е чудесно, но има разлика между вяра и наивност. Може да се случи така, че първоначалният ентусиазъм да угасне и вашите нови начинания да не се развиват.
В такъв ден е добре да се загатват желания, които могат да засягат всичко: любов, пари, кариера …