Любовни хороскопи за януари 2019Всеки от нас се стреми към успехи в кариерата и материално благополучие, но въпреки всичко на първо място е любовта и отношенията с близкия човек. Лек флирт, многобройни любовни романи и мимолетни запознанства, всичко това остава в годината на кучето. Е жълтата земна свиня съветва да вземете нещата в свой ръце. Може да се замислите за сватба и продължение на рода. Любовните месечни хороскопи за 2019 няма да оставят влюбените двойки без внимание, ще се разглежда дълбоките душевни терзания за любовта и най- ценното – създаването на поколение. Но все пак, не слушайте само своето сърце, взимайте разумни решения. 

Любовни хороскопи декември 2019Най-важното астрологично събитие на месеца е преминаването на експанзивния Юпитер в Козирог на 3 декември 2019. Независимо от това, че Юпитер е слаб в този знак, неговото въздействие ще се отрази положително в различни сфери от живота. Хороскопът за декември 2019 говори за това, че ние ще успеем да приемем реалността такава, каквато е и да признаем, че имаме някои ограничения. Тези, които са сериозни и организирани, които имат добре обмислени планове, ще усетят това астрологично влияние като благословение.

Любовни хороскопи ноември 2019Скорпионите ще бъдат активни през целия месец, защото в този знак транзитират Слънцето, Меркурий и Марс. Това е един от най-силните знаци на Зодиака. Всички ще бъдем изпълнени с енергия, способни да се справим със задачите, които по-рано не са ни били по силите. Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва да бъдем по-настойчиви, за да постигнем успех в работата и във финансите. Месецът е добър за любов и отношения, благоприятен е за задълбочаването на духовната връзка между партньорите.
Меркурий, планетата на комуникациите, е ретрограден до 20 ноември 2019. Периодът не е подходящ за нови начинания. Добре е да се заемем с недовършени в миналото дела. Ретрограден Меркурий предлага да анализираме дългосрочните кариерни и финансови планове, да проверим важната информация. Възможно е да разкрием стара тайна или да разобличим нечия лъжа. Звездите съветват да отложим подписването на важни документи, особено, ако засягат финансите.

Любовни хороскопи октомври 2019Хороскопът за октомври 2019 година предвещава активен период, който едва ли ще бъде спокоен. От самото начало на месеца ще се срещнем с енергията на Скорпиона, защото на 3 октомври тук влиза Меркурий, а след това, на 8 октомври към него се присъединява Венера, а от 23 октомври тук се разполага и Слънцето.
По този начин, ние можем в пълна степен да използваме силата и способностите за трансформация, характерни за Скорпиона. Някои планове могат да бъдат разрушени, но благодарение на това ще дойдат нови възможности и директно пред очите ви ще се случат положителни промени. Обръщайте внимание на подсказките на интуицията ви – тя ще ви води по верния път. Ако проявите постоянство ще успеете да направите пробив и да разрешите най-трудните въпроси на годината.

Любовни хороскопи септември 2019Любовният хороскоп за септември 2019 година обещава активно време, защото планетарните влияния ни правят енергични и инициативни. Но все пак е добре да действате последователно, да не бързате. Колкото по-премислени са плановете ви, толкова по-успешно ще се реализират. С други думи, ще преуспеят тези, които имат ясни цели и силна мотивация.
През този месец знакът Дева ще бъде запълнен от планети. Тук транзитират Слънцето, Меркурий, Венера и Марс. Енергията на Дева ни прави търпеливи и дисциплинирани, което е благоприятно за изпълнение на дейности, които се нуждаят от търпение и усърдие. Ако в предишни периоди сте имали интересни идеи, сега е време да ги реализирате в действителността.
На 14 септември 2019 ще бъде пълнолуние в Риби в съвпад с Нептун. Трябва да помните, че Нептун се свързва с илюзиите, затова е важно да останете практични и да не си позволявате да летите на далече с фантазиите си. Разбира се, не пречи да помечтаете, да четете стихотворения и слушате романтични песни, но всичко е добре, когато е с мярка. Съществува риск да се излъжете, затова не трябва да вярвате на всички обещания, които засягат пари, любов или друго.

Любовен хороскоп август 2019В последния летен месец звездите са благосклонни към много от знаците. Новолунието на 1 август в Лъв, в съвпад с Венера, ознаменува време за нови начинания и е много вероятно, те да засягат личния живот. Хороскопът за август 2019 година предвещава успех за тези, които биха искали да започнат нов любовен роман.
До двадесети август силно ще бъде проявена огнената енергия на Лъва, защото през този знак транзитно преминават Слънцето, Венера, Марс и Меркурий. Много ще решат да започнат нещо ново, да се научат на нещо, да търсят нови перспективи и направления.
За любовта настъпва добро време. Страст, романтика, любовни приключения – всичко това ще остави незабравими спомени. От друга страна, трябва да бъдете внимателни, защото желанието ви да рискувате може да ви постави в нелепи ситуации.

Любовни хороскопи юли 2019Хороскопът за юли 2019 година обещава много ярки събития. Марс в Лъв дава достатъчно смелост, креативност и инициативност, за да се справите със ситуациите, с които ще се сблъскате през месеца. Но важното е да следвате сърцето си и да не се отдавате на суетата.
През юли 2019, знакът Рак ще бъде запълнен с планети. Тук ще транзитират Слънцето, Венера и Меркурий. Но всички тези планети формират напрегнати аспекти със Сатурн и Плутон в Козирог, което предвещава емоционални ситуации. Възможно е нерешени проблеми в миналото отново за напомнят за себе си и да ви се наложи да се справяте с тях. Осъзнаването на истинския смисъл на ситуациите от миналото ще открие пътя към изцелението, придобиване на цялостност и възстановяване на силите.
Трябва да вземете под внимание фактът, че трудно ще постигнете видим прогрес, заради ретроградното движение на Меркурий, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. Този период е добре да посветите на планиране и анализ на текущите обстоятелства, за да подготвите почвата за бъдещите успехи.

Любовни хороскопи юни 2019Астрологичното влияние през този месец подчертава творчеството, романтиката, въображението и склонността да действате според идеалите си. Но всичко това може да се изрази като фантазии и илюзии. Хороскопът за юни 2019 година предупреждава за прекалено увличане по мечтите и съветва да бъдете по-прагматични.
Ярко ще се прояви енергията на зодиакалния знак Рак, защото тук от 4 до 27 юни 2019 е разположен Меркурий, а и Марс ще бъде тук през целия месец, а от 21 юни тук се премества и Слънцето. Това определя периода като подходящ за общуване с роднините и за укрепване на отношенията в семейството. Освен това, възниква интерес към миналото и личните истории. Може да се опитате да възстановите контактите си с приятели от детството или с други хора, които са оказали силно емоционално въздействие върху вашето развитие.
Новолунието на 3 юни 2019 в Близнаци предлага по-различен поглед върху обичайните неща. Идват нови идеи и много се решават на кардинални промени. В същото време, аспектите на Новолунието са доста напрегнати, затова ще бъде добре още веднъж да оцените събитията и фактите преди да обърнете нова страница в живота си.

Любовни хороскопи за май 2019Очаква ни наситен и плодотворен месец, когато са възможни големи успехи в най-различни сфери на живота. Хороскопът за май 2019 година предвещава време, когато ще ни идват интересни идеи, още повече, ще имаме достатъчно енергия, за да ги осъществим.
През май, Слънцето, Меркурий и Венера транзитират през Телец, практичен земен знак, който в астрологията е свързан с финансите. Формира се хармоничен аспект от всички тези планети със Сатурн и Плутон в Козирог, което ще подкрепя тези, които се стремят към финансов ръст.
На 21 май 2019, Слънцето и Меркурий преминават в Близнаци и ние ставаме по-непосредствени. Ще бъдем подвижни и общителни, любопитни и дружелюбни, пълни с желание да обменяме мнения. Настъпва добро време за учене и опознаване на новото, пътувания и нови срещи.
• Представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) с ентусиазъм ще провъзгласяват новите си идеи, но не винаги ще им достига постоянство, за да ги осъществят в действителност. Звездите ги съветват да търсят подкрепа от околните, тогава всичко замислено ще се осъществи. Много от вас ще открият нови перспективи в ежедневните занимания.
• Хората от земната стихия (Телец, Дева, Козирог) ще станат по-смели и по-уверени в своите сили. През май 2019 вие ще бъдете късметлии, така че е време да се решите да правите това, което по-рано ви се е струвало непостижимо. Вие имате огромен запас от енергия и дори, ако някъде усетите съпротива, не се отказвайте от своите планове.
• Въздушните знаци на Зодиака (Близнаци, Везни, Водолей) високо и открито ще изразяват себе си. Това е време за самореализация и привеждане на вътрешния свят в съответствие с това, което се случва във външния. Подкрепата на Марс ви прави напористи и, ако някъде сте усещали ограничения, ще се случат промени към по-добро. Вие сте способни да намерите най-добрите, най-гениалните решения.
• Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ще концентрират своите усилия към подобряване на условията на живот, създаване на комфорт у дома и укрепване на семейството. Вместо да се хвърляте безразсъдно в битки или да говорите груби думи, действайте спокойно и ще постигнете по-добри резултати, отколкото, ако открито се борите за своите интереси. Има добри възможности, вашите мечти да се сбъднат.

Любовни хороскопи април 2019Хороскопът за април 2019 година предсказва добро време за повечето хора. Звездите обещават много усмивки, романтика и приятни емоции. Пролетта ще накара целия свят да заискри с ярки цветове.
През първите десет дни на месеца ни очаква романтично време, защото Венера и Меркурий транзитират в Риби. Можем да си позволим да фантазираме и да мечтаем, и не само това. Ще имаме възможност да изследваме вътрешния си свят или да възстановим тънката връзка, която ни свързва с другите, на всички възможни нива.

Любовни хороскопи март 2019В началото на пролетта действат противоречиви астрологични влияния. При много ще се появят желания да действат активно и да осъществят нови планове, но хороскопът за март съветва да не бързате.
Важното астрологично събитие за месеца е преминаването на Уран в Телец. Тук планетата ще остане около седем години. На социално ниво, транзитът на Уран в Телец предвещава промени във финансовите структури. Но влиянието на планетата ще се отрази и на лично ниво. Може да се каже, че всеки от нас го очакват безброй промени, които ще носят плодове през следващите седем години.

Звездите предупреждават, че февруари ще ви се стори нервен и напрегнат. Ще започнат да се появяват дела, които трябва да се свършат твърде бързо. Ще се наложи да бъдете адски търпеливи и усърдни. Именно от уменията ви да се фокусирате върху поставените задачи ще зависи колко успешен, за вас, ще бъде този месец.
Активирането на планетите през първите десетина дни на февруари ще ви накара да започнете да преувеличавате значението на всички събития. Недейте да съдите тези, които, във връзка с това, прекалено бурно изразяват емоциите си. Внимавайте за собствените си реакции. Преди да започнете да се ядосвате за каквото и да било се замислете дали не преувеличавате.

Любовни хороскопи януари 2019Първият месец на 2019 година за много ще се окаже труден. Първата и последната седмица обещават финансови загуби, влошаване на взаимоотношенията, трудни, емоционални събития и затруднения в делата.
От 20-ти януари много ще усетят прилив на нови сили и свежи идеи. През първата половина на януари, Марс транзитира през знака Стрелец, което подкрепя спортуването и повишаването на физическата активност. От втората половина на януари, Марс ще влезе в знака Козирог. За много това ще означава началото на продължителна и отговорна работа, която ще стане основа за тяхното по-нататъшно кариерно израстване.
Сравнително удачен период за любов ще бъде времето между 5 и 12 януари, а на 10 януари, хороскопът обещава на влюбените красиви срещи и подаръци. Периодът между 13 и 28 януари не е много добър за любов. Края на месеца ще внесе обновление и нови житейски ситуации. От 28 януари ще секнат проблемите във взаимоотношенията, ще се възцари душевно спокойствие и комфортна обстановка както във външния, така и във вътрешния ви свят.