Любовни хороскопи за януари 2019Всеки от нас се стреми към успехи в кариерата и материално благополучие, но въпреки всичко на първо място е любовта и отношенията с близкия човек. Лек флирт, многобройни любовни романи и мимолетни запознанства, всичко това остава в годината на кучето. Е жълтата земна свиня съветва да вземете нещата в свой ръце. Може да се замислите за сватба и продължение на рода. Любовните месечни хороскопи за 2019 няма да оставят влюбените двойки без внимание, ще се разглежда дълбоките душевни терзания за любовта и най- ценното – създаването на поколение. Но все пак, не слушайте само своето сърце, взимайте разумни решения. 

Любовни хороскопи януари 2019Първият месец на 2019 година за много ще се окаже труден. Първата и последната седмица обещават финансови загуби, влошаване на взаимоотношенията, трудни, емоционални събития и затруднения в делата.
От 20-ти януари много ще усетят прилив на нови сили и свежи идеи. През първата половина на януари, Марс транзитира през знака Стрелец, което подкрепя спортуването и повишаването на физическата активност. От втората половина на януари, Марс ще влезе в знака Козирог. За много това ще означава началото на продължителна и отговорна работа, която ще стане основа за тяхното по-нататъшно кариерно израстване.
Сравнително удачен период за любов ще бъде времето между 5 и 12 януари, а на 10 януари, хороскопът обещава на влюбените красиви срещи и подаръци. Периодът между 13 и 28 януари не е много добър за любов. Края на месеца ще внесе обновление и нови житейски ситуации. От 28 януари ще секнат проблемите във взаимоотношенията, ще се възцари душевно спокойствие и комфортна обстановка както във външния, така и във вътрешния ви свят.