Любовни хороскопи за януари 2019Всеки от нас се стреми към успехи в кариерата и материално благополучие, но въпреки всичко на първо място е любовта и отношенията с близкия човек. Лек флирт, многобройни любовни романи и мимолетни запознанства, всичко това остава в годината на кучето. Е жълтата земна свиня съветва да вземете нещата в свой ръце. Може да се замислите за сватба и продължение на рода. Любовните месечни хороскопи за 2019 няма да оставят влюбените двойки без внимание, ще се разглежда дълбоките душевни терзания за любовта и най- ценното – създаването на поколение. Но все пак, не слушайте само своето сърце, взимайте разумни решения. 

Любовни хороскопи март 2019В началото на пролетта действат противоречиви астрологични влияния. При много ще се появят желания да действат активно и да осъществят нови планове, но хороскопът за март съветва да не бързате.
Важното астрологично събитие за месеца е преминаването на Уран в Телец. Тук планетата ще остане около седем години. На социално ниво, транзитът на Уран в Телец предвещава промени във финансовите структури. Но влиянието на планетата ще се отрази и на лично ниво. Може да се каже, че всеки от нас го очакват безброй промени, които ще носят плодове през следващите седем години.

Звездите предупреждават, че февруари ще ви се стори нервен и напрегнат. Ще започнат да се появяват дела, които трябва да се свършат твърде бързо. Ще се наложи да бъдете адски търпеливи и усърдни. Именно от уменията ви да се фокусирате върху поставените задачи ще зависи колко успешен, за вас, ще бъде този месец.
Активирането на планетите през първите десетина дни на февруари ще ви накара да започнете да преувеличавате значението на всички събития. Недейте да съдите тези, които, във връзка с това, прекалено бурно изразяват емоциите си. Внимавайте за собствените си реакции. Преди да започнете да се ядосвате за каквото и да било се замислете дали не преувеличавате.

Любовни хороскопи януари 2019Първият месец на 2019 година за много ще се окаже труден. Първата и последната седмица обещават финансови загуби, влошаване на взаимоотношенията, трудни, емоционални събития и затруднения в делата.
От 20-ти януари много ще усетят прилив на нови сили и свежи идеи. През първата половина на януари, Марс транзитира през знака Стрелец, което подкрепя спортуването и повишаването на физическата активност. От втората половина на януари, Марс ще влезе в знака Козирог. За много това ще означава началото на продължителна и отговорна работа, която ще стане основа за тяхното по-нататъшно кариерно израстване.
Сравнително удачен период за любов ще бъде времето между 5 и 12 януари, а на 10 януари, хороскопът обещава на влюбените красиви срещи и подаръци. Периодът между 13 и 28 януари не е много добър за любов. Края на месеца ще внесе обновление и нови житейски ситуации. От 28 януари ще секнат проблемите във взаимоотношенията, ще се възцари душевно спокойствие и комфортна обстановка както във външния, така и във вътрешния ви свят.