Гледай в youtubeВодолеите трябва да се откажат от далечните пътувания с кола. Е, разбира се, ако не са спешни. На пътя се старайте да се храните с пресни плодове и зеленчуци, а не с каквото ви попадне.
Хороскопът предсказва на Водолеите разправии с колеги, които винаги са искали тяхното място. Не им позволявайте повече, отколкото могат да направят. Водолеите трябва да станат по-уверени и емоционално издръжливи.
При семейните Водолеи животът ще си тече в обичайното русло, без вълнения и битови проблеми. Самотните хора не трябва да разчитат на среща с любовта, но вие ще се потопите, надолу с главата, в романтични и леки запознанства.
Астрологичната прогноза обещава на Водолеите чудесно положение с финансите. Ако отдавна искате да си купите нещо скъпо, не се съмнявайте в своето решение. Водолеите, в края на месеца, могат да си спомнят какво е почивка и развлечения с приятели. Затова пък, един малък празник в професионалната сфера, ще се окаже весел и перспективен.

Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Водолеите плодотворен месец, а по-важното е, че думите и делата няма да се разминават. Внимавайте за това, което обещавате и казвате на обществени места. В службата – обратно, повече мълчете и се занимавайте със задачите си. Възможно е успешно и изгодно да продадете идеите си, дори да сте ги пазили дълго и ревностно. Не бъдете алчни, проявявайте щедрост и лоялност.
През октомври 2019 година ще провърви особено на Водолеите, които имат собствен бизнес. В комерсиалните дела ще се проявите от най-добрата си страна. Всички вложения ще ви донесат доход, не пестете за себе си. Не се оставяйте на старата си слава и заслуги, захващайте се за всичко ново и неординарно. Точността и монотонността в работата ще ви доведе до неоспорима победа, дори да работите сами.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Водолеите много творчески задачи. Проектите наистина ще „горят“ в ръцете ви, запалвайки с енергия всички, които ви помагат да ги реализирате. Отлични ще бъдат взаимоотношенията с чуждестранните ви партньори. Някои обстоятелства могат да застанат между вас, но това няма да бъде критично. Важното е, подходът ви към делата да бъде безупречен. Без излишни усилия, Водолеите ще успеят да постигнат добър авторитет във влиятелните кръгове.
Хороскопът за октомври 2019 година не обещава на Водолеите високи доходи и изгодни придобивки. Обратно, ще ви се наложи да купите нещо, което е безумно скъпо, но без тази вещ няма да минете. Ще се окаже доста трудно да си намерите източник на допълнителни доходи, но трябва да се постараете. Особено, ако сегашната ви месторабота не ви осигурява материална стабилност. Ще се наложи да пестите от много неща, но все пак не ставайте аскети. Ситуацията ще стане по-благоприятна, ако започнете да действате в различни направления. Прозвънете приятелите и колегите, които смятате, че е вероятно да имат изгодно предложение за вас.
Здравето на Водолеите
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва за Водолеите стабилно настроение, а също и перфектно физическо здраве. На вас всички ще завиждат, защото фигурата ви е добра, усмивката доволна, а и се храните с определен режим. Само ходете повече пеша, а не се возете на автомобила си из града. Вероятно е да попаднете не само в ръцете на полицията, но и в аварийна ситуация. За екстремните спортове също е време да забравите. През октомври времето е непредсказуемо, а това означава да се обличате топло. Ако настинете, със сигурност ще останете цяла седмица в леглото. За какво ви е това в преддверието на отпуската?
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва на Водолеите хармонични отношения с близките хора. Много, наистина ще се възнесат на върха на блаженството, толкова ярко ще усетят комфорт и спокойствие в душата си. Възможно е удачно да размените или да си купите жилище, а също и неочаквано да получите наследство. Несъгласията с партньора ще останат в миналото, затова можете оптимистично и обективно да разгледате някои трудни ситуации.
Учудващо ще бъде, че през октомври, избраникът/цата с лекота ще разгадава всички ваши желания. Естествено, изпълнението им няма да ви накара да чакате дълго. Но, ако действате заедно, ще постигнете повече. Например: да решите стари финансови и битови проблеми. Що се отнася до интимната сфера, то тук не пречи да внедрите нещо ново и да не се страхувате от експерименти.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година обещава на самотните Водолеи красив роман с продължение. И, между другото, всичко ще се получи така чудесно, че ще се стигне до сватба и покупка на съвместно жилище. Без излишни съмнения и суетене решавайте всички възникващи проблеми. Особено, от психологичен характер. И не бързайте да разказвате на всички по ред за отношенията си с партньора/ката. колкото по-малко говорите и колкото по-загадъчни бъдете, толкова по-добре за вашите отношения.
В края на октомври, на семейните Водолеи ще им се наложи да се занимават с ремонт и почистване, при това в спешен режим. Очаква се идване на гости, което означава, че жилището трябва да бъде идеално. Бъде внимателни със съпруга/та и правете по-често отстъпки, защото дори дребните жестове правят съюза ви по-силен и искрен.