Хороскоп октомври 2019 за ВезниГледай в youtubeОтличен месец очаква Везните, затова не трябва да се вълнуват. Има възможност да се издигнете нагоре в службата, да повишите материалното си ниво на живот, да докажете своята квалификация пред колегите.
Хороскопът не препоръчва на Везните да отказват дори дребната и скучна работа. тя ще им донесе по-голяма полза от големите и дългосрочни проекти. Преди да сключат договор, Везните трябва да препроверят всички документи и условията за дългосрочното сътрудничество.
Любовната сфера при Везните няма да бъде затъмнена от разправии и конфликти с избраника/цата. Вие ще бъдете толкова мили и внимателни, че няма да има причина за уморителни изяснявания на отношенията.
Хороскопът предсказва на самотните Везни великолепна възможност да направят съдбоносно запознанство. Само не трябва да демонстрирате мрачното си настроение по време на първата среща. При семейните Везни, на преден план ще бъдат децата, които са подрастващи, с възпитанието на които трябва сериозно да се заемат.

Кариера и финанси
Хороскопът за октомври 2019 година не препоръчва на Везните да бъдат особено настървени по отношение на кариерата си. Нека всичко върви така, както трябва. Още повече, че няма да скочите по-високо от „боя си“. Важно е да сложите ред в мислите, документите и делата, от които някога сте се отказали. Провидението или интуицията ще ви подскажат как да се държите в колектива, с началството и по време на реализирането на проектите.
През октомври при Везните ще се отвори възможност, която ще доведе до колосални успехи в бизнеса. Вие ще постигнете именно този ефект, за който сте мечтали. Възможно е да откриете у себе си невероятни таланти, за които самите вие не сте се досещали. Това могат да бъдат както технически, така и творчески способности. Всичко ще се внедри в производството, не се притеснявайте да покажете себе си в целия си ръст.
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Везните чести промени на целите за саморазвитие. Енергия ще имате предостатъчно, за да направите всичко, да изградите мостове, а също и да подпишете изгодни договори. Даже, на пътя си да срещнете конкуренти и недоброжелатели, то вашата справедливост и принципност ще разрушат на момента техните планове.
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Везните да бъдат внимателни, когато правят превод на пари на своя или на чужда сметка. Възможни са сериозни грешки, които ще доведат след себе си редица проблеми. Не са изключени харчове за битови и семейни нужди, при това, непланирани. Личностите, които са настроени авантюристично, е най-добре да стоят далече от противозаконни действия, да не рискуват и да не задържат плащанията. Ще бъде добре да имате повишено внимание при подписване на документи. Претегляйте всичко внимателно, не се подвеждайте по съмнителни предложения за сътрудничество. И още един момент – бъдете разумни, когато харчите пари за развлечения и веселие с приятели.
Здравето на Везните
Хороскопът за октомври 2019 година прогнозира за Везните устойчив имунитет и бодрост на духа. Но, ако вие планирате посещение при лекар – специалист, то не го отлагайте повече. Най-добре е заболяванията да бъдат предотвратявани, отколкото по-късно да тичате по болници и да харчите пари за лекарства. Между другото, голяма е вероятността да ви бъде поставена невярна диагноза. Не е изключено много от Везните да се увлекат по нетрадиционната медицина. Какво пък, ако съществуват предпоставки за това, то давайте! Важното е да пазите енергията си, да не се опитвате да помагате на всички и то веднага, а също и да поемате на гърба си чуждите проблеми и грижи.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва на Везните истинска буря в личния живот. Но вие сте умели плувци, затова ще се справите с психологическите катаклизми. Важното е, самите вие да не избухнете, за да не претърпите обрат в отношенията. Тези, които имат семейство, трябва да спазват точно „рамките“ и начинът на живот, който са организирали с близките си хора.
През октомври дори дребните промени ще доведат до радостни събития. Везните ще се чувстват герои на деня, при това без лъжлива скромност. Не преминавайте границите на позволеното в общуването с новите партньори. Не трябва да подлагате на тестове за устойчивост и сериозност човека, когото искрено обичате. В неясни и двусмислени ситуации се доверявайте на гласа на разума, а не на сърцето.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предвещава за самотните Везни много интересни и изгарящи събития. Възможна е дори любов от пръв поглед, ако имате добро зрение. В компанията на приятелите ви има човек, който не е равнодушен към вас. Ако пообщувате по-отблизо с него, той ще ви покори с многопластовата си натура и с разностранните си интереси. Не трябва винаги да преследвате красивите. Време е да се изградите силна връзка и устойчиви отношения.
Семейните Везни трябва леко да сдържат бурния си темперамент. И това се отнася не само до интимната сфера, но и битовата, където се опитвате да решите всички проблеми с викове и упреци. През октомври, в живота на новопоявилите се двойки, които мечтаят за увеличаване на семейството, се очакват неочаквани промени. Гответе се да станете родители, четете книги и купувайте детски вещи.