Хороскоп октомври 2019 за ТелецГледай в youtubeОктомври ще бъде успешен, плодотворен и, най-важното, доходен за Телците. Няма да имате повод да се оплаквате от съдбата. Откажете се от откровените разговори с колегите, иначе всичко споделено на мига ще стане всенародно достояние. Нали не искате всичко да стигне до ръководството?
На Телците им предстои да помагат финансово и морално на приятели, а също да избягват конфликти с роднините. Всяка рязка дума или неправилно действие и … ще бъдете нокаутирани.
Хороскопът обещава на самотните Телците незабравима и, вероятно, съдбоносна среща. Затова пък, за семейните двойки нещо добро не може да се каже. Внезапни разправии на финансова основа, ревност, битови проблеми. Ако Телците изтърпят всичко това, то на гърдите им може да се закачи медал.

Кариера и финанси
Хороскопът за октомври 2019 година прогнозира за Телците стрес, причинен от прекалената им активна дейност. Вие съвсем сте забравили какво е почивка, затова бързо се уморявате и работите без „пламък“. На тази основа могат да възникнат конфликти както с колегите, така и с бизнес-партньорите. Опитайте се да промените своето настроение, а също и да си вземете седмица почивка. Трябва да се отървете от всичко безинтересно и вече омръзнало ви.
През октомври 2019 година не са изключени проблеми при Телците в отношенията им с началството. Вие упорито преследвате своята линия, което възмущава и предизвиква агресия у ръководството. Очакват се много командировки зад граница, а също и в други градове на страната. По-добре е да използвате енергията си за творческите си проекти, още повече, че има голяма вероятност да станете известни през този месец.
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва за Телците чудесни условия за това, да си намерят нова месторабота или да започнат собствен бизнес. Смело и на всеослушание можете да заявите за своите таланти. Вероятно ще се намерят тези, които ще ви подкрепят в начинанията. Само не забравяйте постоянно да учите, да изучавате специална литература и да посещавате курсове. Без знания и натрупване на опит едва ли ще успеете да преодолеете всички трудности, които ще застанат на професионалния ви път.
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Телците да внимават за доходите си, да работят усърдно, за да не спре техният поток. Разбира се, че парите са за това, да бъдат харчени, но вие трябва да бъдете пестеливи. Особено, ако през този месец сте планирали покупка на дом или просто смяна на мебелировката. Не е изключено Телците да срещнат мошеници на пътя си. И това няма да се случи непременно в тъмния ъгъл където да ви оберат портфейла, но и при сделка на високо ниво, след която да останете без лев в банковата си сметка. Ако често пътувате на далечни командировки, то не носете големи суми в себе си, плащайте с карта.
Здравето на Телците
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Телците да си почиват повече, ако постоянно работят. Пренапрежението може да доведе до загуба на енергия, а също и до сериозни заболявания. Добре е да отидете на масаж, на козметик и да се заемете със закаляващи процедури. Непременно проветрявайте стаята си преди лягане, а в офиса не седете под климатика. Ако през октомври Телците спазват хранителен режим, ще запазят своята бодрост и стройната си фигура. Съществува риск да се простудите, затова заобикаляйте отдалече тези, които вече са болни. Усложненията след това могат да „ударят по болните места“.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва на Телците труден месец, когато ще се наложи доста да работят, а срещите постоянно да отменят или да насочват за друг ден. Заетостта и кариерата са нещо добро, но и личния живот е необходимо да устроят. Особено, ако вие самите вече сте се уморили от самотата и мечтаете за голямо и задружно семейство. Намерете време за почивка, за запознанства и всичко ще си застане по местата.
Семейните Телци ги очакват много грижи и проблеми. Но с всичко това ще се справите с лекота. Отношенията ви със съпруга/та ще преживеят не най-добрия си период. Скандали ще избухват по всякакъв повод и вие по никакъв начин няма да можете да направите компромиси. Преди всичко, причината за разправиите се крие в самите вас. Трябва да си спомните как е започнала вашата любов и защо сте заедно толкова години.
Възможно е да намерите отговор, а след това бракът ви да придобие нови, ярки краски.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година препоръчва на Телците да се откажат от деловите пътувания. Едва ли ще се окажат успешни, а заради тях ще имате много проблеми с избраника/цата си. Посветете време на половинката си, по-често се разхождайте, ходете на кино, театър. Отстъпчивостта и вниманието са качества, които ще запазят отношенията ви.
Не критикувайте и не викайте на партньора/ката си за всичко. През октомври сложете акцент на любовните обяснения. Телците трябва да се откажат от ревността си, която замъглява погледа им и не им позволя обективно да оценяват ситуацията. А, ако вие просто сте се уморили един от друг, може временно да се разделите.