Хороскоп октомври 2019 за РибиГледай в youtube  Хороскопът съветва Рибите да прекарат месеца в домашна обстановка, да общуват с роднините и децата. Трябва малко да си починете от работата, да се абстрахирате от финансовите проблеми. Още повече, че ситуацията с парите не е така тежка. През октомври 2019 година, Рибите трябва да откажат проектите, които още в първия момент им се сторят абсурдни. Възможно е да оберете всички лаври и пари, разбира се.
В средата на месеца приходи на Рибите ще им донесе старо хоби, което ще добави вдъхновение и оптимизъм. Най-накрая ще могат с достойнство да кажат, че са човек на действието, а не на думите.
Хороскопът не обещава радикални промени в личния и семейния живот за Рибите. Всичко ще си върви по старому, но, ако имате желание, сами ще станете инициатори на нещо неординарно в отношенията. Месецът е подходящ за посещение на салон за красота, стоматолог и покупка на модни дрехи.

Кариера и финанси
Хороскопът за октомври 2019 година съветва Рибите сериозно да се подготвят за промени в службата. Те ще бъдат и морални, и финансови. Ако сте замислили някой голям проект, то е по-добре да не го планирате и да го обсъдите с тези, които повече разбират от това. Не казвайте „аз сам“, а се вслушвайте в мнението на по-опитните личности. Рибите ще имат доверителни отношения с чуждестранни партньори. Предстоят ви чести командировки и преговори относно дългосрочен договор.
През октомври 2019 година, Рибите ще получат редица трудни производствени задачи. Но не в това е всичко, колкото по-трудни бъдат те, толкова по-успешно вие ще ги изпълните. Само не се разкъсвайте на парчета, занимавайки се с много дела едновременно. Целите си ще постигнат тези, които имат богат опит. Започването на собствен бизнес по-добре отложете за ноември, а сега се спрете и си починете.
Хороскопът за октомври 2019 година съветва Рибите да не раздават обещания и да актуализират бизнес контактите си. Енергийно вие не сте готови за всичко това, което ви предстои да изпълните. Ако се заемете с ентусиазъм за леките творчески проекти, то може да получите повече, отколкото сте си мислили. Ако се появят проблеми с документацията, спешно се обърнете към юрист.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Рибите нестабилно положение с парите. Но това ще се случи не само, заради вашата непрактичност и безхаберие. Просто месецът е напрегнат и може да изчерпа енергията, която вие така дълго сте трупали, за да постигнете финансова стабилност. Макар че, ако ви върнат дълговете, вие с лекота ще можете да се разделите с кредитите и другите заеми. Изисквайте максимално доходите си, особено от местата, където печелите допълнителни пари. През октомври, на Рибите ще им се наложи да похарчат за подаръци за близките си хора. За късмет, много роднини имат годишнини през есента. Така че, парите ще се харчат.
Здравето на Рибите
Хороскопът за октомври 2019 година съветва Рибите по-често да излизат сред природата, да се разхождат в парка и правят упражнения на чист въздух. Може на балкона или на вилата. На вас наистина не ви достига кислород, затова страдате от главоболие, безсъние и есенна мигрена. Полезно е да слушате спокойна музика преди лягане, а също и да взимате топла вана с лавандула. Ако нервите ви са разклатени, ограничете общуването с негативни личности. Как да ги разпознаете? Просто е. Те гледат завистливо, а плановете им за вас са користни. Интуицията ще ви подскаже, не се ядосвайте. А, ако Рибите отдавна мечтаят да усвоят източни бойни изкуства, то е дошло време да си намерят треньор.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година съветва Рибите да оправят отношенията с роднините. Сега за вас е важно да изключите конфликтите, възникващи на финансова основа. Ценен съвет ще ви даде приятел, който многократно е бил в такава ситуация, вслушайте се. Бъдете готови за компромиси, за да не разклатите връзката си, устояла с години.
Радостни моменти очакват Рибите, които наскоро са завързали любовен роман. В отношенията с избраника/цата ще има повече хармония и внимание. Някакво ярко събитие ще преобърне живота ви, бъдете готови за промяна. През октомври 2019 година много ще заминат на почивка, което ще помогне да бъдат укрепени мудните им отношения. Намерете сили да оправите собствените си грешки, дръжте се разумно.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва на семейните Риби хладина в общуването със съпруга/та. Темата за бита е актуална, разбираемо е, но трябва да сте по-толерантни към всичко, което се случва. Домашните задължения не оставяйте за утре, трябва да ги реализирате в този месец. Зачитайте мнението на близкия си човек.
Брачните съюзи могат да претърпят кардинални промени през октомври 2019 година. Но всичко зависи от поведението на роднините, които с всякакви средства се опитват да „помогнат“, натрапвайки своите принципи. В края на краищата, трябва да слушате своето сърце, а не нравоученията на околните. Културните мероприятия и пътешествията заедно със семейството ще помогнат на Рибите да върнат романтиката в отношенията.
Рибите, които търсят своята половинка, могат да разчитат на интересно и съдбовно запознанство.