Хороскоп октомври 2019 за РакГледай в youtubeРаците ги очакват интриги в службата, плетени от завистливи колеги. Обидно е, но вашите успехи се отразяват негативно на настроението на някои личности. Какво трябва да направите в този случай? На първо място се успокойте и игнорирайте възгледите на тези, които не ви харесват. И второ – не донасяйте лошото настроение у дома, защото ще започнат конфликтите и с близките.
Много Раци ще си намерят нова месторабота – интересна и перспективна. Отношенията с близките ще станат по-чудесни от преди. Семейните Раци трябва да си спомнят своя меден месец, за да го повторят отново.
Астрологичната прогноза обещава на самотните жени Раци среща с човек, който ще стане за тях всичко - приятел, любовник и дори по-голям брат. Само не бъдете толкова плахи и потайни в себе си, а поемайте инициативата по време на срещата.

Кариера и финанси за Раците
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Раците трудни служебни моменти, но трябва да се държите. Не губете оптимизма си, старайте се да общувате повече и мислете за бъдещето. Още повече, че ръководството ви цени и сте в графата „отговорен сътрудник“. Не са изключени конфликти с колегите, но само, ако започнете да спорите без причина. Опитайте се да правите компромиси, дори, ако отвътре изгаряте от яд.
През октомври за Раците ще се създаде отлична основа за развитие на собствен бизнес. Ако вие отдавна сте мислили за това и вече сте събрали всички документи, не се бавете. До вас са близките ви, а също имате прилична сума в банката. Няма от какво да се страхувате. Единственото, което ще ви бъде необходимо, е да намерите алтернативни решения, за да не се загубите в многобройните търговски въпроси.
Хороскопът за октомври 2019 година не препоръчва на Раците да заострят вниманието си върху това, че не се е получило от първия път. Стига сте се паникьосвали и стига всичко сте контролирали. Време е да развихрите фантазията, креативността и собствените си таланти. За да избегнете грубите грешки, трябва да препроверявате входящата информация, както в имейлите, така и при общуването с партньорите. За основа Раците трябва вземат своя опит и знания.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Раците изгодна покупка на жилище, което са планирали още пролетта. Разбира се, ще се наложи да заемат пари от приятели или да вземат кредит от банката, но това си заслужава. Бизнесмените трябва на време да реагират на икономическото положение в страната. Не влагайте последните си пари в стоки. Увлечението по хазартните игри няма да ви доведе до нищо добро. Ако Раците си позволят такава слабост, за дълго ще развалят настроението си. А и бюджетът ви ще пострада. Ако все пак решите да влагате в нещо, то нека бъде с благотворителна цел.
Здравето на Раците
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Раците не само отлично здраве, но и чудесно настроение. Във всичко ще цари пълна хармония, не си вредете с прекалената си емоционалност и толерантност. Ако имате стари болести, по-добре се обърнете към лекар, а не към съседката. Може да участвате в спортни съревнования, да излизате сред природата и да пътешествате по света. Адаптацията ще мине леко и безболезнено за целия организъм. Ще бъде добре, през октомври, Раците да отидат на козметик, дерматолог и стоматолог. Особено, ако в тези областите имате дребни проблеми.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година обещава на Раците страхотен месец, изпълнен с топлота и нежност. И дори лошото време няма да ви плаши, няма да изпаднете в депресия, както обикновено по това време. Вие ще се запознаете с човек, с когото ще ви бъде, не просто, интересно да общувате, но и да създадете устойчиви отношения. Възможно е да не стигнете до брак, но все пак ще ви се въртят мисли за това.
На семейните Раци, през октомври, ще им се наложи да се заемат с домашни дела. Това включва и ремонт, и почистване, и покупка на нови мебели. Разбира се, няма да успеете с всичко от раз, но вие сте изпълнени с енергия и желание да преобразите своето жилище. Възможно е някои двойки да стигнат до единодушно решение да се разведат. Тук може да се даде един съвет: сто пъти премерете, веднъж отрежете!
Любовният хороскоп за октомври 2019 година препоръчва на самотните Раци да коригират външния си вид. Ако изглеждате като старец/старица и така и ходите в стари вещи, очила, никой няма да ви обърне внимание. Запишете се на козметик, обновете гардероба и си придайте малко лекомислен вид. И вземете няколко урока по съблазняване на противоположния пол.
Влюбените Раци е възможно да направят предложение на избраника/цата. Не се вълнувайте, не отивате на ешафода! Само внимателно се подгответе за този отговорен момент. Ако направите това през октомври, то за Нова Година може да вдигнете сватба. Това е един добър подарък за празника, нали? В някои двойки бушува мъглива есен… еднообразие и хладни отношения. Можете да промените всичко, ако действате и чувствате в унисон с любимия човек.