Хороскоп октомври 2019 за ЛъвГледай в youtube Хороскопът препоръчва на Лъвовете да се вгледат в старите си приятели и познати. Не се учудвайте, но сред тях може да откриете истински мошеници. Ако отдавна сте започнали свой бизнес, не мислете за развитие в чужбина.
Лъвовете трябва да бъдат максимално деликатни в общуването си с приятелите. Още повече, че скоро ще поискате подкрепа именно от тях. Това не са користни планове, но и финансовата страна не е за пренебрегване.
В любовта, при Лъвовете се отбелязва лют скандал. Хороскопът ще се постарае да ви предпази от грешки, но по-добре сами разкажете на избраника/цата защо закъснявате в службата. При семейните Лъвове всичко е като в богато кралство - без проблеми, без вълнения и критични забележки.
През есента често напомнят за себе си стари болести и на Лъвовете също ще им се наложи да усетят стомаха, сърцето или главата. Запишете си час за лекар, за да направите необходимите изследвания.

Кариера и финанси
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Лъвовете да внасят в работния процес доза благоразумие и фантазия. Вие преследвате единствено парите, при това, дори у дома си мислите само за това, колко ще получите от новите проекти. А къде остава вашата широта на погледа, а творческите ви планове? Помнете, ако станете неудържимо меркантилни, то ще спрете по средата на пътя към успеха. От противозаконни действия се откажете, дори и в случаите, когато за това ви агитират най-добрите ви приятели.
През октомври Лъвовете ще имат бойно настроение. Не ви плаши обема от задачи, които ви е поставил началника. Но по много въпроси явно не ви стигат знания и компетентност, затова не се стеснявайте да питате какво точно искат от вас. Дошло е време за промени! Само не зацикляйте на старите методи, търсете нови пътища към заветните цели.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Лъвовете успешни командировки, срещи с делови партньори и дори служебен роман. Вие ще се завъртите във водовъртежа на чувства, работа и финансови проблеми. Важното е да се откажете от щампата и стереотипите, за да достигнете желаните резултати. А те ще се окажат високи и ще ви повдигнат от мястото ви.
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Лъвовете трудно материално положение. Но все още сте далече от критичната точка, затова се вземете в ръце. Не трябва пред всички да развявате своя портфейл и да се хвалите със сметката в банката. Помнете, че финансите могат и да отлетят, ако се отнасяте лекомислено с тях. През октомври, Лъвовете трябва да са слепи за всичко рисково и авантюристично. Погрижете се добре за възрастните си роднини, довършете ремонта и обновете гардероба. Крайно опасно е да давате заеми на хора, които малко познавате. Но, ако вземете отпуска, зарадвайте се с пътуване зад граница или до морето. В този случай икономията не е удачна, защото средствата ще отидат за почивката на близките ви.
Здравето на Лъвовете
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Лъвовете алергични реакции от някои продукти. Възможно е да решите да опитате нещо екзотично по време на пътуване или когато сте на гости на приятели. По време на пътуване със своя автомобил бъдете много внимателни. Съществува риск да попаднете в аварийна ситуация и да последват много неприятности. Интуицията ще ви подскаже кое и как да лекувате. Но не й се доверявайте прекалено, особено, ако оздравителния процес „зацикли“. Лъвовете могат да си направят изследвания, ултразвук и анализ на кръвта за наличие на висока захар. Само не се страхувайте предварително, нека докторът постави диагноза.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва на Лъвовете незабравим месец в личния живот. Ако сте сами, някой от ухажорите ще заслужи вашите чувства. Вие дори ще забравите за обичайния си мироглед, който не се е променял от Средновековието. Семейните личности ще се отправят на пътешествие заедно с децата. Избрания маршрут ще бъде не само интересен, но и ще им позволи да спестят от отделените за отпуската пари.
Пътуването трябва да бъде планирано за средата на октомври 2019 година, за да избегнете неприятности и проблеми със здравето. Ярки събития очакват Лъвовете, които наскоро са се влюбили. Благодарение на един от близките си, можете да организирате истински празник за цялото семейство, а също и решите всички битови проблеми. Самотните не трябва да стоят и да чакат, трябва да станат инициативни, за да срещнат близък по дух избраник/ца.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година съветва Лъвовете да се погрижат за тези, които изпитват към тях искрени чувства. Това не са непременно съпругът/та или новия избраник/новата избраница, но и приятели, а също и децата от предишния брак. Съдбата ще подхвърли неочаквани изненади на тези, които ги очакват. Може да се запознаете с интересен човек, с когото по-късно да завържете бурен роман.
Лъвовете, които се наслаждават на ергенския живот, също ги очакват промени. Оказва се, че вие сте родени романтици, а не „сухари“, за каквито мнозина ви смятат. Отношенията с колегите ще преминат в такава красива история, че ще искате да пишете стихове. Важно е да цените всичко това, а не да се опитвате отново да избягате в самотния си и скучен живот.