Хороскоп октомври 2019 за КозирогГледай в youtubeКозирозите ще виждат пред себе си работа и кариера. Всичко това е взаимно свързано, затова не забравяйте за дребните задачи. Колкото по-упорити бъдете, толкова по-бързо ще се реализират грандиозните ви цели.
Хороскопът предсказва на Козирозите висока длъжност, а също битови и семейни проблеми. Помнете, че ако сами сте започнали да ремонтирате дома, тогава ще се наложи да го довършите, при всички случаи. Включете в този процес роднините, купете нови мебели и разнообразете интериора. Козирозите ще имат възможност да се помирят с тези, с които постоянно враждуват.
Козирозите не се отличават с чувственост и нежност, но хороскопът ги съветва леко да се променят. Ако бъдете искрени и романтични, сами ще разберете колко ви обичат. Здравето на Козирозите може леко да се разклати само поради една причина – безхаберие. Не трябва да се лекувате сами, дори и да знаете наизуст медицинската енциклопедия.

Кариера и финанси
Хороскопът за октомври 2019 година не обещава на Козирозите безусловен успех, защото за постигане на целите трябва да минат през изпитания. Но важното е, че вие имате сили и желание, а всичко останало вече работи. Не се отказвайте от мероприятия, семинари и важни срещи. Всичко това ще ви позволи да си отворите очите за всичко, което сте игнорирали в миналото.
Еднозначно ще провърви на Козирозите, които са бизнесмени. И всичко, защото са вложили изгодно средства в нови проекти. Финансовото, както и професионалното им положение ще се окаже на висота. Започва различен и по-конструктивен момент в работата, бъдете смели и инициативни. Ще ви бъде нужна концентрация на внимание по техническите въпроси, а също и при използването на стари методи за реализация.
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Козирозите да се променят вътрешно. Постоянните ви емоционални изблици водят само към разруха. А в колектива това е неуместно. Славата и признанието е на страната на тези, които намират надеждни партньори. Така успяват да се справят с конкурентите и крачат по пътя на успеха. Усилията в творческите проекти ще се увенчаят с успех.
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Козирозите да „хванат бика за рогата“. По-точно, ако някой ви предложи нещо перспективно, веднага се съгласявайте. Вие имате нюх за парите, майката природа се е постарала за това. Върнете дълговете си и повече не заемайте големи суми за дълъг срок. Ако имате семейство ще се наложи да отворите портфейла си. Пътуване в провинцията не струва скъпо, а семейството ви ще се зарадва.
Здравето на Козирозите
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Козирозите проблеми със здравето, но всичко е преодолимо, ако на време се обърнете към лекар. Хроничните заболявания на стомаха, сърцето и ставите не трябва да лекувате сами, най-добре се доверете на специалист. И не трябва да игнорирате това, което са ви предписали! Безсънието ще се окаже така коварно, че сутрин ще ви бъде трудно да стигате до работата си, а ще имате и торбички, и сенки под очите. Спрете да гледате телевизия по цяла нощ, не стойте на компютъра, вечер пийте валериан. И един съвет към тези, които искат да отслабнат – не преяждайте, особено нощем!
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва на Козирозите идеален месец за романтични срещи и официални предложения. Всичко, което сте планирали за личния си живот, ще се реализира успешно. И не давайте воля на прекалените си емоции, особено когато общувате с роднините на новия си избраник/новата си избраница. Постарайте се да демонстрирате своите най-добри качества.
През октомври, семейните Козирози трябва да се насочат към това, което ще им помогне да укрепят взаимоотношенията със съпруга/та. Ако живеете заедно от много години, то бракът ви вече е изгубил предишната си прелест. Но това не е трагично, защото винаги съществуват възможности да внесете в него нова нежност и страст. Конфликтите могат да възникнат, заради ревност или битови проблеми. Ако искате всичко това да се неутрализира, то не се проявявайте като собственици.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва бурни отношения на Козирозите, чиито роман върви „по мед и масло“. Партньорът/ката ще покаже пред вас страна от характера си, която ще ви порази. И талантите, и непредсказуемостта. При контакти с нови хора спазвайте разумна дистанция. Дори да сте свободен човек, не петнете репутацията си. Още повече, че случайната интимна връзка може да доведе до неприятни последствия. Това се отнася повече за мъжете Козирози, които са много упорити.
А жените от този знак ще бъдат на седмото небе от щастие. През октомври 2019 година на тях ще им направят предложение за брак. То ще бъде от човек, с когото биха искали да свържат съдбата си. Какво пък, може да започнете подготовката на сватбата, а също да изпратите поканите на приятелите и роднините.