Хороскоп октомври 2019 за БлизнациГледай в youtubeБлизнаците не трябва да очакват нещо грандиозно и особено перспективно от октомври. Желателно е, в началото, да се заемете с реализирането на идеите, а след това просто да наблюдавате случващото се.
Хороскопът препоръчва да се съсредоточите върху здравето, оправянето на междуличностните отношения и финансите. Близнаците не трябва да се занимават с чуждите проблеми, това е неблагодарно занимание. Избягвайте риска, криминалните ситуации, а също така, спрете да се оплаквате от съдбата, в противен случай ще изплашите всичките си достойни приятели и ухажори.
Близнаците, които имат семейство, ще завържат роман с колега/жка. Ситуацията ще бъде много конфузна и може лесно да разруши брака им. Но това няма да се случи, ако Близнаците се опомнят на време и запазят отношенията си с любимия човек.
Астрологичната прогноза за октомври 2019 година не обещава нещо конкретно и съдбоносно на самотните Близнаци. Но ще имат много срещи и предложения.

Кариера и финанси 
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Близнаците във всичко да се ръководят от предишния си опит. Той не е остарял, не се вълнувайте. Още повече, че ви предстои да работите в млад колектив, където вие ще се окажете истински гуру. Отношенията с партньори, при Близнаците, които са бизнесмени, няма да бъдат съвсем удачни. За всичко са виновни амбициите и от двете страни. Важното е да се настроите за победа, а също и сериозно да се замислите за кариера.
През октомври Близнаците ги очаква изгодно предложение, но не по тази специалност, в която сега работите. Ако искате да се пробвате в нещо кардинално ново, то започнете да учите. Още повече, че перспективите ви за това са чудесни. Това може да бъде и продуктивна дейност зад граница, и започване на собствен бизнес.
Хороскопът за октомври 2019 година съветва Близнаците да си вземат отпуска, ако са решили всички служебни въпроси. Почивката ще ви позволи да съберете сили и енергия, а също внимателно да обмислите сегашния момент. Някои блестящи идеи ще се осъществят в живота без ваша помощ. Учудващо ли е? Съдбата ви подхвърля доста неочаквани изненади, гответе се!
Хороскопът за октомври 2019 година предупреждава Близнаците да не правят ненужни харчове. По-малко ходете по магазините, особено, ако купувате неща, които не сте планирали. Но за почивката можете да се „изръсите“ с прилична сума, а също и за лечение или за оздравителни процедури. Помнете, че пестеливостта през октомври е важен аспект за материалната стабилност. Що се отнася до допълнителната работа, по-добре е Близнаците да се поинтересуват за това при приятели, които са бизнесмени. Да поискат съвет как да организират своята работа. Вероятно ще си намерят влиятелни помощници за този деликатен въпрос.
Здравето на Близнаците
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Близнаците да обръщат повече внимание на психическото си състояние, а не на физическото. Фигурата е добре, но прекалено често нервничите. Желателно е да не ходите на многолюдни места и мероприятия, които отнемат силите и времето ви. Посветете есенните дни на спорт, закаляване с вода и грижа за външния вид. Само изберете салон, който има сертификат за козметичните си продукти. Що се отнася до хроничните заболявания, то Близнаците трябва да спазват мерките за профилактика и да пият витамини. Имунитетът ви е леко снижен, затова не рискувайте здравето и не се увличайте по това, което вреди на организма.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва за Близнаците успех в личния живот. Разбира се, че не може да разчитате само на Съдбата. Трябва и сами да действате, за да не изпуснете възможността да завържете трайни отношения. Тези, които вярват във вечната любов, трябва да изхвърлят от главата си построения идеал за половинка, а също да спрат да четат красиви романи. Всичко е във вашите ръце, затова смело се запознавайте и бъдете самоуверени.
При семейните Близнаци, в отношенията със съпруга/та, ще се появи дисхармония. Неприятно е чувството, когато се прибираш у дома от работа, а никой не ви се радва и не ви прегръща. Но ще се наложи да преживеете всичко това, за да разберете, най-накрая, кое е на първо място за вас – кариерата или близкия човек? Може би трябва да си вземете отпуска и да отпътувате към морето. През октомври такова пътуване ще се окаже истинско щастие, а и бракът ви ще укрепне.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година не рискува да прави сериозни прогнози за самотните Близнаци. Всичко ще зависи от тях, затова трябва да се определят - независимост и свобода или семейство и деца. Но помнете, ако на пътя си срещнете „своя“ човек, то не трябва да го изпускате. Любовта няма да ви следва по петите. Такъв шанс не се случва често.
В любовта, на мъжете Близнаци, ще им помогне вътрешния глас. Да, не се съмнявайте, а се доверявайте на интуицията си по-често. Тя не само, че ще ви подскаже, но и ще ви покаже човека, с когото ще ви обвърже съдбата. Възможно е това да не е успял човек или особа с невероятна красота, а просто надеждна и умна половинка. И това да е подходящ вариант за брак.