Хороскопи октомври 2019Гледай в youtube  Ако от есенния октомври 2019 година очаквате да бъде облачен и тъжен, то той ще бъде именно такъв. Трябва да се настроите на позитивна вълна, за да преживеете по-лесно неуспехите, проблеми и лошото време. Голяма част от промените ще бъдат приятни и желани, особено в службата и във финансовата сфера.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава много командировки и пътувания по лични дела. Самотните хора ще срещнат любим човек по време на пътуванията. Това ще бъде не просто мимолетно увлечение, а истински силно чувство. Постарайте се да не разочаровате и себе си, и избраника/цата, а също бъдете безкрайно искрени в моментите на близост.
Ако сте насочени към взаимноизгодни договори и сделки, то всичко това ще се случи на най-високо ниво. Месецът ще бъде богат на финансови успехи и обществени мероприятия, след които авторитетът ви ще се укрепи. Не се съмнявайте в своите сили, тогава околните също ще повярват във вас. Хороскопът за октомври 2019 година съветва да бъдете сдържани по време на спорове и разправии с колегите, иначе конфликтите ще бъдат неизбежни. Старайте се да се придържате към максимата, че първо трябва да свършите работата, а след това да празнувате.
Месецът ще бъде богат на ярки промени. Те ще бъдат във всички области – работа, любов и финанси. Желателно е да стъпите на пътя на здравословния начин на живот, да се заемете с благоустройство на жилището и корекция на фигурата.

Хороскоп октомври 2019 за ОвенГледай в youtubeНа Овните няма да са им нужни особени усилия и космическа енергия, за да подходят качествено към основната си дейност. Обратно, вие ще се вдъхновявате от собствените си идеи, които ще ви помогнат да се издигнете нагоре към върха и да увеличите доходите си.
Хороскопът предсказва на Овните завистливи погледи от страна на колегите, сплетни и подигравки. Но на вас ви е все едно, защото имате ясна цел – реализиране на нови проекти и материално благополучие.
Кое често разваля добрите отношения между влюбените? Разбира се необоснованата ревност. Именно това ще се случи с Овните през този месец. Любимият човек ще ви подозира и обвинява във всичко, за което си заслужава. Бъдете внимателни, защото раздялата няма да бъде далече.
Хороскопът съветва семейните Овни да станат по-близки с децата си и не само, за да намерят взаимно разбирателство с тях, но и да им помогнат да решат проблемите си. В средата на есента се очакват много семейни празници, масови мероприятия и ходене на кино, театри или концерти.

Хороскоп октомври 2019 за ТелецГледай в youtubeОктомври ще бъде успешен, плодотворен и, най-важното, доходен за Телците. Няма да имате повод да се оплаквате от съдбата. Откажете се от откровените разговори с колегите, иначе всичко споделено на мига ще стане всенародно достояние. Нали не искате всичко да стигне до ръководството?
На Телците им предстои да помагат финансово и морално на приятели, а също да избягват конфликти с роднините. Всяка рязка дума или неправилно действие и … ще бъдете нокаутирани.
Хороскопът обещава на самотните Телците незабравима и, вероятно, съдбоносна среща. Затова пък, за семейните двойки нещо добро не може да се каже. Внезапни разправии на финансова основа, ревност, битови проблеми. Ако Телците изтърпят всичко това, то на гърдите им може да се закачи медал.

Хороскоп октомври 2019 за БлизнациГледай в youtubeБлизнаците не трябва да очакват нещо грандиозно и особено перспективно от октомври. Желателно е, в началото, да се заемете с реализирането на идеите, а след това просто да наблюдавате случващото се.
Хороскопът препоръчва да се съсредоточите върху здравето, оправянето на междуличностните отношения и финансите. Близнаците не трябва да се занимават с чуждите проблеми, това е неблагодарно занимание. Избягвайте риска, криминалните ситуации, а също така, спрете да се оплаквате от съдбата, в противен случай ще изплашите всичките си достойни приятели и ухажори.
Близнаците, които имат семейство, ще завържат роман с колега/жка. Ситуацията ще бъде много конфузна и може лесно да разруши брака им. Но това няма да се случи, ако Близнаците се опомнят на време и запазят отношенията си с любимия човек.
Астрологичната прогноза за октомври 2019 година не обещава нещо конкретно и съдбоносно на самотните Близнаци. Но ще имат много срещи и предложения.

Хороскоп октомври 2019 за РакГледай в youtubeРаците ги очакват интриги в службата, плетени от завистливи колеги. Обидно е, но вашите успехи се отразяват негативно на настроението на някои личности. Какво трябва да направите в този случай? На първо място се успокойте и игнорирайте възгледите на тези, които не ви харесват. И второ – не донасяйте лошото настроение у дома, защото ще започнат конфликтите и с близките.
Много Раци ще си намерят нова месторабота – интересна и перспективна. Отношенията с близките ще станат по-чудесни от преди. Семейните Раци трябва да си спомнят своя меден месец, за да го повторят отново.
Астрологичната прогноза обещава на самотните жени Раци среща с човек, който ще стане за тях всичко - приятел, любовник и дори по-голям брат. Само не бъдете толкова плахи и потайни в себе си, а поемайте инициативата по време на срещата.

Хороскоп октомври 2019 за ЛъвГледай в youtube Хороскопът препоръчва на Лъвовете да се вгледат в старите си приятели и познати. Не се учудвайте, но сред тях може да откриете истински мошеници. Ако отдавна сте започнали свой бизнес, не мислете за развитие в чужбина.
Лъвовете трябва да бъдат максимално деликатни в общуването си с приятелите. Още повече, че скоро ще поискате подкрепа именно от тях. Това не са користни планове, но и финансовата страна не е за пренебрегване.
В любовта, при Лъвовете се отбелязва лют скандал. Хороскопът ще се постарае да ви предпази от грешки, но по-добре сами разкажете на избраника/цата защо закъснявате в службата. При семейните Лъвове всичко е като в богато кралство - без проблеми, без вълнения и критични забележки.
През есента често напомнят за себе си стари болести и на Лъвовете също ще им се наложи да усетят стомаха, сърцето или главата. Запишете си час за лекар, за да направите необходимите изследвания.

Хороскоп октомври 2019 за ДеваГледай в youtube Девите ги очакват ярки промени в личния живот. Ще срещнете човека, предназначен ви от съдбата. Любовта ще бъде така силна и искрена, че ще забравите за старите разочарования. Важно е Девите сами да проявят инициатива в отношенията.
Семейните Деви няма да срещнат прегради при реализирането на плановете. Ако те се отнасят до пътешествия, събирайте всичко необходимо! На много Деви им е съдено да станат родители или баби и дядовци. Финансовите разходи ще бъдат много повече, отколкото сте очаквали.
За да не се окажат в затруднено финансово положение, хороскопът съветва Девите да пестят два пъти повече. Не трупайте дългове, по-добре върнете всичко, което сте заели по-рано. Укрепвайте имунитета, не забравяйте за дългите разходки, активния спорт и качественото хранене. Всичко това ще помогне на Девите да станат физически по-силни, да се изпълнят с положителна енергия.

Хороскоп октомври 2019 за ВезниГледай в youtubeОтличен месец очаква Везните, затова не трябва да се вълнуват. Има възможност да се издигнете нагоре в службата, да повишите материалното си ниво на живот, да докажете своята квалификация пред колегите.
Хороскопът не препоръчва на Везните да отказват дори дребната и скучна работа. тя ще им донесе по-голяма полза от големите и дългосрочни проекти. Преди да сключат договор, Везните трябва да препроверят всички документи и условията за дългосрочното сътрудничество.
Любовната сфера при Везните няма да бъде затъмнена от разправии и конфликти с избраника/цата. Вие ще бъдете толкова мили и внимателни, че няма да има причина за уморителни изяснявания на отношенията.
Хороскопът предсказва на самотните Везни великолепна възможност да направят съдбоносно запознанство. Само не трябва да демонстрирате мрачното си настроение по време на първата среща. При семейните Везни, на преден план ще бъдат децата, които са подрастващи, с възпитанието на които трябва сериозно да се заемат.

Хороскоп октомври 2019 за СкорпионГледай в youtubeСкорпионите ги очакват знаменателни събития и велики открития. Вие ще можете да очаровате със своята магична усмивка всички, към които не сте равнодушни. Благодарение на това около вас ще се появят нови приятели, страстни любовници и надеждни партньори в бизнеса.
Хороскопът обещава на Скорпионите изгодни договори и добри бонуси. В края на месеца много ще се отправят на пътешествие, по време на което ще се запознаят с прекрасен човек. Дори отношенията ви да не продължат вечно, ще оставят незабравима следа в душата ви. Скорпионите могат да започнат делово сътрудничество с нов приятел.
Хороскопът не съветва Скорпионите да се занимават с екстремни спортове, защото травмите ще се окажат сериозни. Бъдете внимателни зад волана, особено, ако пътувате на далече.

Хороскоп октомври 2019 за СтрелецГледай в youtube Ако при Стрелците се появят проблеми, то те ще бъдат финансови. Между другото, вие сами сте си виновни за това, че сте останали без пукната стотинка в джоба. Добре е, че до вас има близки и приятели, иначе бихте влезли в кредитни задължения. В любовната сфера, хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Стрелците хармония и щастие. Нито една разправия с избраника/цата за целия месец, това вече е рекорд.
Знаете, че където е „тънко, там се къса“. Това може напълно да отнесем към здравето на Стрелците, които ще се чувстват „болни и разбити“. Трябва да си почивате повече, да спите по-дълго и да се храните с режим. Хороскопът препоръчва да си направите изследвания и разберете защо се появяват слабостта и безсилието. Може би трябва по-често да бъдете на чист въздух и да мислите позитивно? Или да останете сами, за да натрупате сили и енергия.
Заядливите ергени от знака Стрелец трябва да сменят местоживеенето си, дори за няколко дни. Възможно е да се влюбите, а след това и да се ожените. При това успешно, за цял живот.

Хороскоп октомври 2019 за КозирогГледай в youtubeКозирозите ще виждат пред себе си работа и кариера. Всичко това е взаимно свързано, затова не забравяйте за дребните задачи. Колкото по-упорити бъдете, толкова по-бързо ще се реализират грандиозните ви цели.
Хороскопът предсказва на Козирозите висока длъжност, а също битови и семейни проблеми. Помнете, че ако сами сте започнали да ремонтирате дома, тогава ще се наложи да го довършите, при всички случаи. Включете в този процес роднините, купете нови мебели и разнообразете интериора. Козирозите ще имат възможност да се помирят с тези, с които постоянно враждуват.
Козирозите не се отличават с чувственост и нежност, но хороскопът ги съветва леко да се променят. Ако бъдете искрени и романтични, сами ще разберете колко ви обичат. Здравето на Козирозите може леко да се разклати само поради една причина – безхаберие. Не трябва да се лекувате сами, дори и да знаете наизуст медицинската енциклопедия.

Гледай в youtubeВодолеите трябва да се откажат от далечните пътувания с кола. Е, разбира се, ако не са спешни. На пътя се старайте да се храните с пресни плодове и зеленчуци, а не с каквото ви попадне.
Хороскопът предсказва на Водолеите разправии с колеги, които винаги са искали тяхното място. Не им позволявайте повече, отколкото могат да направят. Водолеите трябва да станат по-уверени и емоционално издръжливи.
При семейните Водолеи животът ще си тече в обичайното русло, без вълнения и битови проблеми. Самотните хора не трябва да разчитат на среща с любовта, но вие ще се потопите, надолу с главата, в романтични и леки запознанства.
Астрологичната прогноза обещава на Водолеите чудесно положение с финансите. Ако отдавна искате да си купите нещо скъпо, не се съмнявайте в своето решение. Водолеите, в края на месеца, могат да си спомнят какво е почивка и развлечения с приятели. Затова пък, един малък празник в професионалната сфера, ще се окаже весел и перспективен.

Хороскоп октомври 2019 за РибиГледай в youtube  Хороскопът съветва Рибите да прекарат месеца в домашна обстановка, да общуват с роднините и децата. Трябва малко да си починете от работата, да се абстрахирате от финансовите проблеми. Още повече, че ситуацията с парите не е така тежка. През октомври 2019 година, Рибите трябва да откажат проектите, които още в първия момент им се сторят абсурдни. Възможно е да оберете всички лаври и пари, разбира се.
В средата на месеца приходи на Рибите ще им донесе старо хоби, което ще добави вдъхновение и оптимизъм. Най-накрая ще могат с достойнство да кажат, че са човек на действието, а не на думите.
Хороскопът не обещава радикални промени в личния и семейния живот за Рибите. Всичко ще си върви по старому, но, ако имате желание, сами ще станете инициатори на нещо неординарно в отношенията. Месецът е подходящ за посещение на салон за красота, стоматолог и покупка на модни дрехи.