Хороскоп ноември 2019 за ВодолейХороскопът предсказва на Водолеите внезапно, но приятно гостуване на далечни роднини. Вие ще прекарате толкова много време в обкръжението на семейството си, че ще успеете не само да си починете от работата, но и да набележите нови дела за себе си. Важно е да не спорите с по-възрастните членове на семейството, а да признаете, че те са по-мъдри и по-опитни от вас по битовите въпроси.
На Водолеите ще им се наложи да доказват на своя партньор/своята партньорка, че ги обичат и държат на отношенията им. Оказва се, че ви нямат никакво доверие и това е причината за разправиите и разногласията. Самотните Водолеи ще се запознаят с човек, който ще общува с тях само заради парите и влиятелното им обществено положение. Обидно ли ви е? Другия път бъдете внимателни!
Месецът обещава тежка борба със завистници и конкуренти. Разбира се, до ръкопашен бой няма да се стигне, но ще си „скъсате“ порядъчно нервите. Най-добре е да не влизате в конфликти с непосредствения си ръководител, в противен случай авторитетът ви ще „удари дъното“. Добре е, че приятелите ще ви помогнат да поставите всичко на нужните места.

Кариера и финанси 
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Водолеите да се отнасят внимателно към всичко, което е свързано с творческата и комерсиалната сфери. Възможно е да се наложи да съвместявате няколко задължения, но това няма да се отрази на основната ви дейност. Леко ще се застопорят въпросите, засягащи кариерата и развитието на собствения бизнес. Но тук не всичко зависи от вас, а от юридическите изисквания. Обучението трябва да бъде приоритет за вас, ако искате да излезете на ново ниво и да се издигнете нагоре.
Ноември ще се окаже за Водолеите проблематичен, ако отношенията с колегите или партньорите се нажежи, заради честите спорове. Трябва да станете по-лоялни и отстъпчиви, дори, ако ви се иска да използвате вулгарна лексика в разговорите. Не се отказвайте от масовите мероприятия, дори, ако те са в друг град или в друга страна.
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Водолеите да се заемат с юридически и политически въпроси. В някои аспекти вие още сте новички, но не се притеснявайте да искате съвети от тези, които са по-опитни и грамотни. Голяма е вероятността да ви въвлекат в авантюра. Ако усещате, че сте се „хванали на кукичката“, по-добре си вземете отпуска и си починете някъде, далече от дома.
Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Водолеите разходи, но напразни. Ако се ограничите от всичко ненужно, ще успеете да натрупате добра сума за отпуската си. Помнете, не чакайте пари, ако се хващате ту за една работа, ту за друга. Финансово благополучие очаква тези, които са работили усърдно предишните два месеца. Те успешно са положили основата, сега ще получават доходи от това. Ако правилно се разпореждате със средствата, те само ще се увеличават. И това ще се случва дори без помощта на вълшебна пръчица.
Здравето на Водолеите
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Водолеите да се откажат от гастрономически излишества. Това може да ви доведе не само до гастрит, но и да натрупате излишни килограми. Пестете енергията си за добри дела, не общувайте с негативни личности и бъдете позитивни. Учудващо е, но колкото по-радостни и усмихнати бъдете, толкова по-малко болести ще ви се „лепят“. Козметични маски, приготвени в домашни условия, ще ви помогнат да запазите младостта и свежестта на кожата. По-често плувайте в басейн, за да укрепите гръбначния стълб. А и бъдете по-малко емоционални, ако усещате, че случаят "мирише" на разправия.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Водолеите доста ярки събития и съдбоносни ситуации в личния живот. Само гледайте на всичко не през призмата на илюзиите, а реалистично. Поемете всички организационни въпроси, не се бавете с решенията си и се изпълвайте с позитивизъм. Акцентирайте върху това, което по-рано не сте поправили, а сте го оставили на самотек. А и работата си, временно, оставете на втори план, за да създадете устойчиви любовни отношения.
Семейните Водолеи, през ноември, ще имат много варианти за почивка с роднините и общуване с децата. Макар че, битовите проблеми няма сами да се решат, затова се заемете сериозно с тях. Възможно е отношенията със съпруга/та да стъпят на ново ниво, благодарение на което ще получите перспективи за по-топла и искрена комуникация.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година препоръчва на Водолеите да обърнат внимание на въпросите, засягащи наследство и недвижим имот. Не е изключено да се наложи стремително да реализирате отдавна забравен план. Гответе се както за вътрешни, духовни промени, така и в отношенията с близкия човек. Дори дребните спорове и претенции могат да се превърнат в продължителен конфликт, ако своевременно не направите компромис.
Самотните Водолеи ги очаква чудесно време. Съществени и положителни резултати в личната сфера очакват тези, които са морално съзрели за нов роман. Но, за това е необходимо да станат по-активни, а не да чакат някой да направи първата крачка. През ноември 2019 година трябва да забравите старите обиди и грешки, да гледате на всичко позитивно и с отворени обятия да приемете своето щастие.