Хороскоп ноември 2019 за ВезниМесецът препоръчва на Везните да се замислят сериозно за здравето си. На вас ви е необходимо не само правилно да се храните и сутрин да правите гимнастика, но и да си изработите схема „почивка-работа-хоби“. Не си позволявайте да мързелувате, иначе ще страда привлекателната ви външност, а и физическото ви състояние.
Везните трябва да бъдат по-общителни и отзивчиви, за да намерят нови приятели и делови партньори. Ако пред вас стоят постижими цели, не се страхувайте да ги реализирате, независимо от условията.
Препоръчва се по-често да посещавате културни мероприятия - театър, изложби, концерти, а не да се шляете с приятели по барове и ресторанти. Там ще направите доста полезни и приятни запознанства. Във финансовата сфера, месецът е доста удачен, ако не вземете голяма сума на заем.
Семейните Везни могат смело за разчитат на изненади и благосклонност от страна на съдбата. Отношенията със съпруга/та ще бъдат почти идеални, ако не се поддавате на дребните битови проблеми.

Кариера и финанси
Хороскопът за ноември 2019 година гарантира на Везните идеално положение в службата, но не трябва да планирате далече напред. В началото реализирайте старите проекти, а след това може да помислите за бъдещето. Ще се наложи да решавате сами трудните въпроси, затова пък, авторитетът ви ще нарасне до небесата. Сега е важно целите ви да са реални и добре обмислени.
Ноември 2019 година ще помогне на Везните да се отдалечат от онези отговорности, които теглят след себе си повече от един месец. Най-накрая началството ще види, от първа ръка, на какво сте способни и ще ви даде разумни задачи. Не се шегувайте с кариерата, а постепенно постигайте това, към което се стремите. Благодарение на преговорите и командировките успешно ще решите някакъв стар проблем.
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Везните да помагат на тези, които имат малко знания и опит, дори и да си мислите, че пред вас стоят конкуренти и завистници. Нека те лично да се убедят, че са с по-ниско професионално ниво и да вземат пример от вас. Хващайте се за предложенията, идващи от задгранични партньори. Именно те ще позволят на Везните да застанат твърдо на краката си за дълго време.
От материална гледна точка, този месец няма да е твърде доходен. Но и мащабни загуби не ви заплашват, не се безпокойте. Честно заработвайте своите пари, не се включвайте в спорове и се откажете от авантюристични предложения. Но, ако се появи възможност да вложите удачно спестените си средства, то тук за вас свети „червена лампа“. В краен случай, вие винаги можете да заработите своята печалба. Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Везните големи харчове, свързани с личните им пътувания, дома и децата. Откажете се покупката на недвижим имот, както и от бизнес-проекти.
Здравето на Везните
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Везните да вземат под внимание всичко, свързано с външния вид и почистващите процедури. Дори, ако за това е необходимо да си вземете отпуск. Запишете се за козметик, диетолог и стилист, защото промените ще се окажат за добро. От солена и пикантна храна е по-добре да се откажете, особено, ако имате проблеми със здравето на бъбреците и задстомашната жлеза. Не е изключено главозамайване и слабост, заради пасивния ви начин на живот, затова бъдете активни, правете гимнастика и ходете повече пеша. И, разбира се, дишайте чист въздух, още повече, че есенното време го позволява.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на Везните истински прогрес в отношенията с избраника/цата. И всичко, защото вие рязко сте променили своето поведение, а също сте свалили „летвата“. Достатъчно сте лидерствали и сте упреквали, нека има повече щастие и чувственост! Не е изключено да се наложи екстрено да решавате битови проблеми и въпроси за наследство. Но тук няма да минете без умен съветник, обърнете се към юрист и потвърждавайте всичко документално.
Положителна динамика очаква семейните двойки. През ноември 2019 година, Везните ще получат толкова много емоции, че могат да поставят основата на по-искрени и устойчиви отношения с половинката. Очакват се скъпи покупки за дома и семейството, а също и неочаквана покана за пътешествие в края на месеца. Внимавайте за конфликти с роднините, те имат доста претенции към вас.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на самотните Везни бурни страсти, които не винаги е добре да показвате пред околните. Така не само ще разгоните ухажорите си, но и няма да изградите искрени отношения с човека, на когото симпатизирате. Не се страхувайте да покажете своята творческа страна, направете изненада на възлюбения/възлюбената.
През ноември много Везни може да си спомнят за предишните си грешки. Ако сте се разочаровали от някого, то сами сте си виновни. Трябва да бъдете по-сдържани, да гледате от високо на ситуацията и да не се задълбочавате в нюансите на отношенията.