Хороскоп ноември 2019 за ТелецТелците трябва да оставят всички важни и спешни служебни дела, а да се заемат с личната сфера. Особено, ако по никакъв начин не можете да срещнете този единствения, любим, който да сподели с вас щастието на съвместния живот. Хороскопът препоръчва на Телците да бъдат инициативни, смели, да ходят по купони и мероприятия, където може да се случи съдбовната среща.
Ако Телците вече са семейни, то не трябва да изпадат в депресия и тъга. Намерете време, заедно със съпруга/та да ходите на кино, театър, с децата на цирк, а с възрастните роднини да поговорите от душа. Месецът ще помогне на Телците да преодолеят всички прегради, за да нормализират професионалната сфера и да израснат духовно. Важното е да не рискувате, да не се отдавате на авантюри и да не заемате пари за дълъг срок.
Телците трябва сериозно да се заемат със зъбите, а също да разработят диета, заедно с лекар – специалист.

Кариера и финанси
Ноември препоръчва да подходите сериозно към всяка работа, дори, ако тя се окаже скучна и безинтересна. Не се отклонявайте от това, което ще ви доведе до перспективи, дори и не през този месец, а по-късно. И се изолирайте от личности, които се опитват да ви „насадят“ на ново място. Към сегашната си длъжност отдавна сте вървели, не си давайте позицията и бъдете принципни.
През ноември при Телците ще се появи възможност да изменят напълно сферата си на дейност. Но за това ще им бъдат нужни не само чести командировки и обучение, но и помощ от страна на влиятелни личности. Не се отказвайте от старите методи на работа, те ще се окажат ефективни.
Хороскопът обещава отлични отношения с колегите и началството. Ще ви оценят по заслуги, ще ви поощрят и издигнат на нова длъжност. Но ще се наложи да живеете и да се трудите по план, а не хаотично. Не е изключено сътрудничество с чуждестранни партньори. Направлявайте енергията си в посока, която ще доведе до победа в професионалната и в комерсиалната области.
Хороскопът предсказва успех във финансовата сфера. Но да разчитат на стабилни доходи ще могат само тези, които са свикнали да пестят дори и от дреболиите. За сега се откажете от големите придобивки, а за почивка и лечение не пестете. Прилични бонуси ще получите за проектите, които сте довършили през лятото. Дори и късно, но приятно, нали? Допълнителна заработка очаквайте в края на месеца. Дръжте портфейла си добре прибран, ако тръгнете на пътешествие. Вероятно е да ви наобиколят гадателки, шарлатани и дребни крадли.
Здравето на Телците
Астрологичната прогноза не предвещава сериозни заболявания на Телците, но не трябва да се отпускате и да бъдете безхаберни по отношение на здравето. Поставете акцент на отслабването, особено, ако излишните килограми не ви позволяват да влезете в любимата си рокля или дънки. Ограничете храната, която консумирате, но не до крайност, разбира се. Спорта и сутрешния крос са полезни за вас. Най-добре е още в началото на месеца да планирате грижата за външността си. Изберете известна клиника и начини за подмладяване. Физическите натоварвания са ви противопоказни, ако имате проблем със сърцето или гръбнака. Не бързайте да получите всичко, изведнъж, това ще задълбочи ситуацията.
Любовен хороскоп
Удивителен ноември очаква Телците, които с цялото си сърце се стремят към взаимна любов и нежност. Вие ще се покажете като истински романтици, а също ще убедите избраника/цата в своите чувства. По какъв начин? С действия, с благородство и с приятни изненади. Само изгонете мрачните си мисли по-надалече, за да не хвърлят сянка на подозрение върху вас и топлите ви отношения.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на семейните Телци щастлив период. Особено за тези, които са родени между 22 и 30 април. Бракът ще стане още по-устойчив, а взаимното разбирателство със съпруга/та ще ви помогне да решите стари психологични проблеми. Не са изключени спешни командировки, които леко ще нарушат обичайните ви планове и начин на живот. Но от друга страна, това е пътуване към по-добро. Вие ще се затъжите за човека, когото обичате и цените от цялата си душа.
През ноември 2019 година самотните Телци могат да попаднат в любовен триъгълник. Вие ще се влюбите и това е добре, но съперникът/цата ще се окажат инатливи и нахални. Опитайте се да привлечете внимание, а не да отблъснете любимия човек. Организирайте пътуване, ако си вземете отпуска.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на влюбените Телци много подаръци и чувствени моменти. Ще ви се стори, че около вас е пролет, а не мъглива есен. Добре е да организирате празници и купони, а не да си седите у дома и да скучаете. В края на месеца ще получите неочакван подарък от ухажор/ка, но не бързайте да разказвате на всички за това.