Хороскоп ноември 2019 за СкорпионСкорпионите ще мислят не само за собственото си благополучие, но и ще се постараят да направят всичко възможно, за да направят живота на близките си безоблачен и безгрижен. Има възможност да си намерите допълнителна работа, а също и да заделите прилична сума за придобивка, която желаете.
На семейните Скорпиони ще им се наложи да отделят повече време за роднините и децата, а също и да намират нови пътища за развитие на личните интереси. На жените Скорпиони им предстои да разберат за приятна изненада, за своята бременност. Ако това е дългоочакван сюрприз, то пазете здравето си и по-малко нервничете. Самотните хора могат да срещнат човек, в когото да се влюбят от цялата си душа и сърце.
Месецът съветва Скорпионите да бъдат бдителни към своето самочувствие. Ако имате „букет“ от стари заболявания, то непременно започнете лечение и закаляване на организма.

Кариера и финанси
Хороскопът за ноември 2019 година обещава на Скорпионите напрегната обстановка в колектива. Особено, ако скоро сте започнали там работа и никак не се вписвате в екипа. Адаптацията ще премине много по-лесно, ако използвате шеги по време на комуникацията, но не обидни, а искрени. На тези, които имат собствен бизнес, ще им се наложи да се въоръжат с търпение. Тук ситуацията може да попадне в такава безизходица, че да не можете да се оправите без заем. Бъдете внимателни, когато се занимавате с отчети и подписване на документи.
Скорпионите, през ноември, трябва да планират всичко до най-малката дреболия. Лавината, която тръгне от старите проекти, може да ви "смаже". При това да ви удари по най-болните места – кариера и финансово положение. Вътрешният ви глас ще ви подскаже как да постъпите в една или в друга ситуация.
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Скорпионите да се държат здраво на своите позиции. Проблеми възникват при всички, но трябва да гледате на тях различно. Не е изключено да ви протегне ръка за помощ човек, с който никога не сте били близки и не сте работили заедно.
Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Скорпионите да се занимават само с тези дела, които им носят мълниеносна печалба. Къде остана вашия знаменит промисъл? Помислете за бъдещия си капитал, какво ще запази качеството на бюджета ви до пролетта. Ще се наложи да се ровите в миналото, да подписвате книжа, за да оправите финансовата ситуация. И не е нужно да товарите близките си със своите проблеми, те не са виновни, че вие сте прахосници. Ако ви поискат заем, не отказвайте. Парите както си отиват, така и ще дойдат в нужното количество.
Здравето на Скорпионите
Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Скорпионите да се занимават със самолечение, дори, ако са учили в медицинско училище. Само след изследване на организма може да бъде поставена диагноза и назначено лечение. Естествено, от лекар специалист, а не вие. Не са изключени промени в кръвното налягане, главоболие и чести простуди. Пийте повече витамини, за да не страда имунната система. Нервното претоварване ще ви навреди, затова не се дразнете и не се ядосвайте без причина. Полезно е да планирате отиване на зъболекар, особено, ако имате свободно време. Не оставяйте без внимание това, което може бързо и лесно да се излекува.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Скорпионите наистина чудесен личен живот. Но при условие, че вие сами ще вярвате в това, което правите. Разочарованията ще ви заобиколят отстрани, ако бъдете внимателни към партньора/ката. Съгласявайте се и не спорете, бъдете деликатни, а също и не довеждайте ситуацията до безумие. Вашата роля в отношенията също е важна, както и на човека, когото искрено обичате.
В началото на ноември Скорпионите трябва да станат по-оптимистични, за да вложат енергията в нужната посока. Това, особено, засяга тези, които се опитват да намерят общ език с роднините, с които са непримирими по битовите въпроси. Вземете на въоръжение това, което е задължително и значимо за създаване на хармонични отношения.
В семейството на Скорпионите ще се случат промени. Възможно е преместване, раждане на дете или покупка на автомобил. Не придавайте особено значение на финансовите проблеми, те ще бъдат разрешени още в края на ноември. Но и не трябва да пускате на самотек кризисната ситуация. Просто контролирайте доходите и разходите, записвайте всичко в тефтер.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на самотните Скорпиони среща със своята половинка. Вашето сърце е открито, а това вече е добър знак. Само не сравнявайте новия си избраник/ца с човека, към когото по-рано сте изпитвали чувства. Комплиментите и изненадите ще повлияят позитивно на вашите зараждащи се отношения. Не пестете думите, те играят важна роля за взаимното разбирателство и устойчивия съюз.