Хороскоп ноември 2019 за РакЧувствителни към всичко заобикалящо ги, Раците ще решат да поставят всичко по своите места. И не е важно какво, дали са хора или вещи. Ако бъдете пределно внимателни, ще си намерите допълнителна работа и ще „завържете“ запознанство с влиятелни личности. Те ще ви помогнат да се доближите до благополучието във финансите и кариерата.
Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Раците да взимат кредити от банка или заеми от приятели. Постарайте се да минете с тези средства, които сте заработили и спестили. В семейния живот при Раците не всичко ще бъде безоблачно, но вие сами сте си виновни за това, че са възникнали конфликти с близките ви хора. По-малко приказвайте, а правете повече искрени действия.
Месецът ще се окаже опасен за възникване на травми за Раците. Ако не сте внимателни, може да получите изкълчване, порязване или счупване на крайник. Необходимо е да закалявате организма си преди идването на зимата, да се занимавате със спорт и да се храните с полезни продукти. При Раците съществува риск да се разболеят от грип, усложненията след който ще се окажат сериозни.

Кариера и финанси 
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Раците да бъдат оптимистични и да не падат духом, ако ситуацията в професионалната сфера се окаже критична. Работете както и преди – със страст и отговорност. До средата на месеца трябва да реализирате нови проекти, а също и да довършите всичко, което вече е с гриф „спешно“. Отнасяйте се строго към кариерното си израстване, не се съмнявайте в себе си и в деловите си партньори.
Ноември 2019 година ще се окаже за Раците преломен момент за много дела. Ако се доверявате на колегите, то всичко ще бъде успешно. Плодотворно сътрудничество очаква бизнесмените, а също и творческите личности.
Полезно ще бъде да възобновите старите си връзки, ако комерсиалната ви дейност не върви гладко. Вие сами сте склонни да нагнетявате обстановката, вземете се в ръце! Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Раците ревизия в проектите, с които някога са се справяли сами. За да получите резултати трябва да станете по-целенасочени.
Хороскопът за ноември 2019 година не обещава на Раците благополучие с финансите. Но парите ще потекат като река, ако вие намерите нови пътища за развитие на бизнеса или изучите друга специалност. Редовно и внимателно проверявайте документите, които контролират личните ви доходи и разходи. От вашата пестеливост ще зависи материалното ви положение през следващите няколко месеца. Разрешават се покупки на стоки за дома и за душата, особено, когато получите пари. Приятел ще ви откаже от прекалено скъпи придобивки, за което, по-късно, ще сте му много благодарни.
Здравето на Раците
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Раците да поставят акцент върху физическото натоварване. Балансирано хранене, йога и тренировки в спортната зала ще ви помогнат да запазите тонуса на тялото си, а и настроението ви ще бъде чудесно. Ако времето го позволява, почивайте си сред природата. Може да се качите на хижа, да се срещнете с приятели и да се повеселите от душа. Полезна, за вас, ще бъде сауната. Ако решите да експериментирате с грижите за кожата на лицето си, предварително се консултирайте с козметик. Движете се повече, ходете пеша, но не се простудявайте.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Раците труден и отговорен месец. Ще се наложи да поемете инициатива, за да организирате личния си живот. Особено, ако отношенията с избраника/цата не могат да бъдат наречени „хармонични“. Желателно е да организирате някакъв празник, да излезете в планината или да купите скъп подарък. Ако успеете да изненадате любимия човек, в отговор ще видите щастливо лице. При семейните Раци е възможно влошаване на отношенията, разправии и караници. Ако „работата“ така и продължи, думата „развод“ ще стане основна в разговорите.
През ноември 2019 година, влюбените Раци ще успеят да убедят избраника/цата за някакъв велик план, който трябва спешно да бъде реализиран. Ще се появят много перспективи да тръгнете на пътешествие или да организирате някакво тържество. Бъдете внимателни при пътуването и при комуникацията с нови хора. Не са изключени непредсказуеми ситуации, които могат да сложат черта на отношенията.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година препоръчва на свободните Раци да обмислят всичко, което се е случило в личната сфера през есенния период. Всевъзможните разправии и конфликти с приятели могат да ви настроят на негативна вълна. Бъдете внимателни, не споделяйте откровенията си и не забравяйте, че тайната на щастливия живот е в мълчанието.
С децата, Раците трябва да бъдат строги, а не да изпълняват всичките им прищевки. Научете детето, че парите са ценност и трябва да се харчат само за полезни неща.