Хороскоп ноември 2019 за ОвенАстрологичната прогноза препоръчва на Овните да се доверяват повече на хората и да не проявяват природния си инат. Защото ще си докарате проблеми не само в службата, но и във финансовата сфера. Ако вие сте частни предприемачи, вашата несговорчивост ще се отрази особено негативно на собствения ви бизнес. Овните умеят да постигат успехи, но само, ако покажат своя професионализъм в пълна степен.
Необходимо е да се откажат от своята критичност и резките си забележки. Особено, ако са по адрес на близките. Овните трябва да бъдат отстъпчиви и меки, за да избегнат семейните скандали. Помнете, че дори дребните спорове могат да доведат до сериозни последствия.
Овните трябва по-често да се извиняват и да приемат хората такива, каквито са. Тогава междуличностните и финансовите въпроси няма да бъдат поставяни така остро. Още повече, че през този есенен месец, Овните ги очакват приятни събития - пътешествия, почивка със семейството, големи покупки, романтични запознанства.

Кариера и финанси
Хороскопът съветва Овните да бъдат взискателни към себе си, а не да критикуват колегите и бизнес партньорите си. В краен случай, вие трябва да имате добри основания, за да се възмущавате и да „тропате с крак“. Месецът е отличен за активна работа в екип, а не самостоятелно.
Бъдете дипломатични и се придържайте към обществените интереси, тогава и делата, и кариерата ви ще тръгнат нагоре. Внимателно се отнасяйте към подписването на договорите и документите. Някъде има „подводни камъни“, наблюдавайте случващото се. Последният есенен месец ще донесе на Овните прилични бонуси за реализирани по-рано проекти. От рутината няма да избягате, но и не се дръжте прекалено за това, което вече не ви носи доходи.
Хороскопът предсказва на Овните доста командировки зад граница, сделки и преговори. Строго изпълнявайте своите задължения, делегирайте пълномощия и не забравяйте за това, че вие, преди всичко сте хора, а не роботи.
Ноември съветва да се придържате към строга пестеливост, за да се предпазите от кризата. Ще ви се наложи да се окажете от много неща. По този начин бюджетът ви няма да пострада. Бъдете много внимателни при оформянето на всякакви документи или ценни книжа. Един неправилен подпис и вие ще „изгорите“. Парите трябва да бъдат пресмятани, при това и дребните суми. Дълговете си изплащайте в срок, за да не затънете в лихви. Ще получите подкрепа от страна на близките си роднини, но не такава, че да се отпуснете и да не правите нищо. Не изпускайте възможностите да се заемете с онова, което ще ви донесе приходи в бъдеще.
Здравето на Овните
Астрологичната прогноза препоръчва на Овните не само да спазват профилактичните мерки, но и да защитават организма си от всевъзможните инфекции. Здравето ви е така уязвимо, че можете лесно да хванете нещо сериозно. Особено, ако бъдете прекалено лекомислени, не се храните с режим и се простудявате. Дори малките дози алкохол могат да провокират обостряне на хронични заболявания. Спортните занимания трябва да бъдат добре планирани, не се пренапрягайте по време на тренировките. Няма да получите желания ефект от козметичните процедури, ограничете се до домашни маски за лицето.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Овните хаотичен месец, когато спомените за миналото ще отнемат скъпоценното ви време. Спрете да се терзаете за това, което не сте направили. Съдбата ще ви оцени по заслуги, ако отворите очите и сърцето си за нови чувства. Не са изключени малко приятни изненади от човек, с когото някога сте се срещали. Махнете всичко, което ви пречи да гледате оптимистично на личния си живот.
При семейните Овни, през ноември, са възможни спорове за финанси. Приемете това като тласък за „придвижване“ и не се обиждайте от критиките от избраника/цата си. Ще ви се наложи да използвате титанични усилия, за да решите битовите проблеми. Но, ако заемете пари от роднините си, бързо ще реализирате всичко, което сте замислили. Още повече, че много от въпросите са ви „по мярка“, вие многократно сте се сблъсквали с тях.
Любовната прогноза за ноември 2019 година предсказва на влюбените Овни изпитания на верността. Възможна е временна раздяла с партньора/ката, но не трябва да захвърляте работата си. На някои ще им се наложи да чуят критика по свой адрес, а на някои им престои да „настъпят старо гребло“. Помнете, ако получите нови „подутини и отоци“, те ще се окажат много болезнени.
В края на ноември 2019 година на Овните ще им се наложи да отделят повече внимание на децата. За тях сега е много важна вашата морална подкрепа, а нравоученията оставете в страни. Вие някога също сте били деца, спомнете си какво най-много сте искали? Любов, грижа и разбиране, нали така?