Хороскоп ноември 2019 за БлизнациЯрък и незабравим месец очаква Близнаците, които спрат да се вглеждат в миналото. Ще откриете всички пътища, които водят към успех и материално благополучие. Радвайте се, общувайте и се запознавайте с хора, всичко това ще ви донесе само позитиви. Месецът предсказва на деловите и активни Близнаци достойна работа и изгодни договори. Не си поставяйте нереални цели и не преследвайте идеалните отношения, защото това ще ви доведе до разочарования, раздели и тежки обиди.
Отличното положение с финансите ще ви позволи да бъдете щедри и безкористни, което ще ви бъде само от полза. Мака че, не е излишно да бъдете внимателни в тази сфера. Иначе, около вас ще останат само нечестни и лицемерни личности, които се нуждаят единствено от парите ви. Препоръчва се да преразгледате кръга си на общуване и да отсеете тези, на които не се доверявате. Доверете се на интуицията си, за да не направите грешки.

Кариера и финанси
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Близнаците по-често да се вслушват в мнението на колегите си, а не да бъдат против. Дори и да сте родени консерватори, все пак се научете да отстъпвате и да приемате спокойно критиката. Грешки са възможни, но не и такива глобални, както вие ги виждате. Ако внимателно анализирате своите действия, всички проекти ще се реализират в срок.
Ноември 2019 година идеално подхожда за реконструкция на работното място. Особено, ако сте творчески личности, стремящи се към постигането на благотворителни цели. От началото и до средата на месеца трябва да изграждате „мостове“ с бизнес партньорите си.
Тези, които са твърде самоуверени и принципно се отказват иновациите, могат да попаднат в капан. Хороскопът за ноември 2019 година съветва Близнаците да се изявяват в области, където имат богат опит. Не крийте идеите си от колегите, те ще ви помогнат да осъществите в работата старите си проекти. Стойте далече от интригите, за да не навредите на репутацията си. Още повече, че ръководството много внимателно следи вашите действия.
Материалните дела ще изискват много внимателен подход, затова, хороскопът за ноември 2019 година съветва Близнаците да бъдат бдителни във всичко, което се отнася до отчети и подписването на договори. Ако искате бързо за оправите ситуацията с парите, то си търсете допълнителна работа. Други пътища за обогатяване не са приемливи през този месец. Пестеливостта е труден път, но трябва да се придържате към нея. Ако възникнат разходи, обмисляйте ги добре. Не отлагайте всичко, което е целесъобразно. Не си и помисляйте да давате дълг на тези, които вече са ви лъгали.
Здравето на Близнаците
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Близнаците по-малко да нервничат, за да запазят хармонични отношенията, както с близките си хора, така и със самите себе си. За да бъдете бодри и здрави, трябва да се погрижите за натрупването на позитивна енергия. Отделете време за закаляващи процедури, плувайте в басейн и се запишете за фитнес. Отказването от вредни продукти ще ви помогне да запазите състоянието на черния дроб, а и да се отървете от няколко излишни килограми. Месецът е отличен за активен спорт и за действия, насочени към формиране на фигурата. По-добре кажете „не“ на далечните пътувания, особено, ако колата ви не е готова за зимни преходи.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва Близнаците да бъдат инициатори на любовните дела, а не от сутрин до вечер да „залягат“ над проектите. Работата никъде няма да избяга, а симпатичните ухажори няма да ви чакат безкрайно. Много бурно ще се разгърнат събитията в личния ви живот, затова не се бавете, пуснете в ход емоциите и страстите си. В семейната сфера, обратно, трябва да бъдете внимателни с думите и действията си. И стойте на страна от натрапчивите партньори, иначе ревността на съпруга/та ще „прекрои“ пътя към щастието и хармоничните отношения.
През ноември, особено ще провърви на Близнаците, които ще се отправят в отпуска в далечна страна. Тук ще имате приятно запознанство и искрено чувство. Отдавна ли мечтаете да срещнете своята половинка? Тогава не пропускайте това, което ще се окаже до вас на плажа, в кафето или в обществения транспорт.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва влюбените Близнаци да направят предложение за брак на своя избраник/своята избраница. Те чакат, а вие не бързате и това е обидно. Определете какво искате, а не карайте близкия си човек да гадае. Мъжете, родени под този знак, трябва да бъдат внимателни, когато завързват лекомислени връзки, за да не се учудят, ако внезапно станат бащи.
Грандиозно шоу с ефекти ще организират Близнаците за свой близък. Разбора и претенциите ще се окажат толкова бурни, че вие дори няма да можете да отворите устата си, всички ще ви одумват. Ако имате възможност, вземете си седмица отпуска и напуснете града. Така ще бъдете по-спокойни и ще можете да обмислите някои моменти по-внимателно.