Хороскопи ноември 2019Хороскопът за ноември 2019 година съветва да бъдете активни и инициативни във всички дела, за да постигнете успех и да избегнете проблеми. Пасивните личности не могат да се надяват на благополучен изход на начинанията си.
Есенната депресия през ноември е нещо обичайно, затова много могат да бъдат така пасивни и тъжни, че да изпуснат много перспективи. Необходимо е да бъдат дейни и решителни, за да направят изменения във всички сфери. Старайте се да бъдете внимателни и съчувствени към хората, това ще се отрази на вашата трудоспособност, а и в любовните дела. Хороскопът за ноември 2019 година обещава мирни преговори и дългосрочни проекти в социалната и политическата област.
По-добре се откажете от общуване с нови хора, за да не се окажете във влиянието на мошеници. Що се отнася до личния бизнес, трябва да се въоръжите с доза здрав разум и практичност, за да не загубите пари и да не останете с празни джобове.
Месецът ще бъде наситен на любовни срещи, срещи с приятели, развлечения. Но, ако ви се иска да останете сами, то така и направете. Никой не трябва да нарушава вашето пространство, още повече, да променя плановете ви. Възможно е да погледнете по различен начин на отношенията с близките, да се промените духовно, да привлечете вниманието на тези, които искрено харесвате.

Хороскоп ноември 2019 за ОвенАстрологичната прогноза препоръчва на Овните да се доверяват повече на хората и да не проявяват природния си инат. Защото ще си докарате проблеми не само в службата, но и във финансовата сфера. Ако вие сте частни предприемачи, вашата несговорчивост ще се отрази особено негативно на собствения ви бизнес. Овните умеят да постигат успехи, но само, ако покажат своя професионализъм в пълна степен.
Необходимо е да се откажат от своята критичност и резките си забележки. Особено, ако са по адрес на близките. Овните трябва да бъдат отстъпчиви и меки, за да избегнат семейните скандали. Помнете, че дори дребните спорове могат да доведат до сериозни последствия.
Овните трябва по-често да се извиняват и да приемат хората такива, каквито са. Тогава междуличностните и финансовите въпроси няма да бъдат поставяни така остро. Още повече, че през този есенен месец, Овните ги очакват приятни събития - пътешествия, почивка със семейството, големи покупки, романтични запознанства.

Хороскоп ноември 2019 за ТелецТелците трябва да оставят всички важни и спешни служебни дела, а да се заемат с личната сфера. Особено, ако по никакъв начин не можете да срещнете този единствения, любим, който да сподели с вас щастието на съвместния живот. Хороскопът препоръчва на Телците да бъдат инициативни, смели, да ходят по купони и мероприятия, където може да се случи съдбовната среща.
Ако Телците вече са семейни, то не трябва да изпадат в депресия и тъга. Намерете време, заедно със съпруга/та да ходите на кино, театър, с децата на цирк, а с възрастните роднини да поговорите от душа. Месецът ще помогне на Телците да преодолеят всички прегради, за да нормализират професионалната сфера и да израснат духовно. Важното е да не рискувате, да не се отдавате на авантюри и да не заемате пари за дълъг срок.
Телците трябва сериозно да се заемат със зъбите, а също да разработят диета, заедно с лекар – специалист.

Хороскоп ноември 2019 за БлизнациЯрък и незабравим месец очаква Близнаците, които спрат да се вглеждат в миналото. Ще откриете всички пътища, които водят към успех и материално благополучие. Радвайте се, общувайте и се запознавайте с хора, всичко това ще ви донесе само позитиви. Месецът предсказва на деловите и активни Близнаци достойна работа и изгодни договори. Не си поставяйте нереални цели и не преследвайте идеалните отношения, защото това ще ви доведе до разочарования, раздели и тежки обиди.
Отличното положение с финансите ще ви позволи да бъдете щедри и безкористни, което ще ви бъде само от полза. Мака че, не е излишно да бъдете внимателни в тази сфера. Иначе, около вас ще останат само нечестни и лицемерни личности, които се нуждаят единствено от парите ви. Препоръчва се да преразгледате кръга си на общуване и да отсеете тези, на които не се доверявате. Доверете се на интуицията си, за да не направите грешки.

Хороскоп ноември 2019 за РакЧувствителни към всичко заобикалящо ги, Раците ще решат да поставят всичко по своите места. И не е важно какво, дали са хора или вещи. Ако бъдете пределно внимателни, ще си намерите допълнителна работа и ще „завържете“ запознанство с влиятелни личности. Те ще ви помогнат да се доближите до благополучието във финансите и кариерата.
Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Раците да взимат кредити от банка или заеми от приятели. Постарайте се да минете с тези средства, които сте заработили и спестили. В семейния живот при Раците не всичко ще бъде безоблачно, но вие сами сте си виновни за това, че са възникнали конфликти с близките ви хора. По-малко приказвайте, а правете повече искрени действия.
Месецът ще се окаже опасен за възникване на травми за Раците. Ако не сте внимателни, може да получите изкълчване, порязване или счупване на крайник. Необходимо е да закалявате организма си преди идването на зимата, да се занимавате със спорт и да се храните с полезни продукти. При Раците съществува риск да се разболеят от грип, усложненията след който ще се окажат сериозни.

Хороскоп ноември 2019 за ЛъвСамоуверените Лъвове, по-малко от всичко, ще мислят за работа и кариера. На тях им е нужна любов и то истинска. Какво пък, съдбата ще ви възнагради за това вселенско чувство, ако вие сами бъдете внимателни към обкръжението си. Не изграждайте идеал в мислите си, станете реалисти за личния си живот.
Ноември препоръчва на Лъвовете да станат по-отговорни в работата и проектите, от изпълнението на които зависи по-нататъшната им дейност. Ако ви предложат нова длъжност, не се съмнявайте в своята компетентност. Лъвовете са прекрасни организатори, които усещат къде и как работят парите. А и ще се прославят, разбира се.
Искате да си купи дом в Алпите или в южна Франция? Сега може само да разглеждате различните варианти, но окончателното решение вземете в края на зимата.
Астрологичната прогноза препоръчва на Лъвовете да се отнесат сериозно към своето здраве. Старите болестите никъде не са отишли, затова отделете време за тяхната профилактика. Хранете се с мярка, недейте на нервничите, укрепвайте имунната система, за да не се простудите.

Хороскоп ноември 2019 за ДеваФинансовото и професионално положение на Девите ще бъде отлично. Благодарение на вашата самонадеяност, упорство и практичност ще можете да извършите такива действия, за които няма да съжалявате и да се срамувате пред близките си.
За Девите ще бъде напълно нормално да флиртуват и да завързват леки романи. Тогава мечтите за принца на бял кон ще останат в страни. На семейните Деви ще им се наложи да опознаят своя съпруг/своята съпруга от друга негова страна - тъмна. Вие трябва да запазите спокойствие и да бъдете издръжливи, за да не избълвате купища гневни думи и юмруци. Но, ако овладеете своето състояние, отношенията с любимия човек ще укрепнат стократно и ще станат по-искрени.
Астрологичната прогноза съветва Девите да бъдат на диета, за да запазят доброто състояние на стомаха, червата и черния дроб. Отказването от пушенето също ще ви помогне да станете по-бодри и по-позитивни.

Хороскоп ноември 2019 за ВезниМесецът препоръчва на Везните да се замислят сериозно за здравето си. На вас ви е необходимо не само правилно да се храните и сутрин да правите гимнастика, но и да си изработите схема „почивка-работа-хоби“. Не си позволявайте да мързелувате, иначе ще страда привлекателната ви външност, а и физическото ви състояние.
Везните трябва да бъдат по-общителни и отзивчиви, за да намерят нови приятели и делови партньори. Ако пред вас стоят постижими цели, не се страхувайте да ги реализирате, независимо от условията.
Препоръчва се по-често да посещавате културни мероприятия - театър, изложби, концерти, а не да се шляете с приятели по барове и ресторанти. Там ще направите доста полезни и приятни запознанства. Във финансовата сфера, месецът е доста удачен, ако не вземете голяма сума на заем.
Семейните Везни могат смело за разчитат на изненади и благосклонност от страна на съдбата. Отношенията със съпруга/та ще бъдат почти идеални, ако не се поддавате на дребните битови проблеми.

Хороскоп ноември 2019 за СкорпионСкорпионите ще мислят не само за собственото си благополучие, но и ще се постараят да направят всичко възможно, за да направят живота на близките си безоблачен и безгрижен. Има възможност да си намерите допълнителна работа, а също и да заделите прилична сума за придобивка, която желаете.
На семейните Скорпиони ще им се наложи да отделят повече време за роднините и децата, а също и да намират нови пътища за развитие на личните интереси. На жените Скорпиони им предстои да разберат за приятна изненада, за своята бременност. Ако това е дългоочакван сюрприз, то пазете здравето си и по-малко нервничете. Самотните хора могат да срещнат човек, в когото да се влюбят от цялата си душа и сърце.
Месецът съветва Скорпионите да бъдат бдителни към своето самочувствие. Ако имате „букет“ от стари заболявания, то непременно започнете лечение и закаляване на организма.

Хороскоп ноември 2019 за СтрелецАвантюрите и финансовите рискове могат да доведат Стрелците до плачевни последствия. Ако имате възможност, по-добре си вземете отпуска и отидете да си починете на морското крайбрежие. Макар че и пътуване зад граница също ще бъде полезна и удивителна.
Месецът обещава на Стрелците успехи на професионалното поприще. Важно е да вярвате в себе си и в своите таланти. Личната сфера не е затруднена от недомлъвки и конфликти, затова не нагнетявайте сами обстановката у дома. Ако Стрелците още са сами, тях ги очаква съдбоносна среща. Дали това ще бъде вашата половинка или не, ще решите само вие. Макар че ситуация с непланирана бременност може рязко да постави всичко по местата.
Стрелците обожават да прихапват сандвичи на крак, което може да ги доведе до заболяване на стомаха или червата. Хороскопът за ноември 2019 година съветва внимателно да се отнасяте към организма си, иначе той на мига ще напомни за себе си с болки и тежести.

Хороскоп ноември 2019 за КозирогВ професионалната сфера се забелязват видими постижения при Козирозите. Хороскопът за ноември 2019 година предсказва финансов успех, внезапно повишение в службата. Контактите с влиятелни и опитни хора в бизнеса, ще ви донесат резултати. Козирозите ще решат да се заемат с предприемачество, а също и ще потърсят достойни партньори за себе си.
Козирозите трябва да усвоят правилото за плодотворното сътрудничество: да сдържат емоциите си и в най-непредсказуемите ситуации. Астрологичната прогноза съветва Козирозите да реагират спокойно при неприятности с парите. Още повече, че в края на есента те ще се разрешат благополучно.
В любовните дела всичко ще се случва на обратно. Козирозите ще искат избраника/цата да ги слуша за всичко, а те няма да искат да се подчиняват. И така, ако не намерите компромисите, то се гответе за сериозен разговор или за раздяла.

Хороскоп ноември 2019 за ВодолейХороскопът предсказва на Водолеите внезапно, но приятно гостуване на далечни роднини. Вие ще прекарате толкова много време в обкръжението на семейството си, че ще успеете не само да си починете от работата, но и да набележите нови дела за себе си. Важно е да не спорите с по-възрастните членове на семейството, а да признаете, че те са по-мъдри и по-опитни от вас по битовите въпроси.
На Водолеите ще им се наложи да доказват на своя партньор/своята партньорка, че ги обичат и държат на отношенията им. Оказва се, че ви нямат никакво доверие и това е причината за разправиите и разногласията. Самотните Водолеи ще се запознаят с човек, който ще общува с тях само заради парите и влиятелното им обществено положение. Обидно ли ви е? Другия път бъдете внимателни!
Месецът обещава тежка борба със завистници и конкуренти. Разбира се, до ръкопашен бой няма да се стигне, но ще си „скъсате“ порядъчно нервите. Най-добре е да не влизате в конфликти с непосредствения си ръководител, в противен случай авторитетът ви ще „удари дъното“. Добре е, че приятелите ще ви помогнат да поставите всичко на нужните места.

Хороскоп ноември 2019 за РибиНа Рибите ще им се наложи да се „въртят“, суетят и активират изцяло. Вие ще решите всички насъщни въпроси, отнасящи се до финансите и работата. Внезапни приходи ще стабилизират ситуацията. Хороскопът обещава, в срeдата на месеца, изгоден договор с чуждестранни партньори. Не си и помисляйте да казвате „не“, дори и да не сте психически готови за промяна.
Много Риби ще сменят местожителството си или ще емигрират. Там ги очаква среща с любим човек и официален брак. При семейните Риби са възможни неприятности с децата, които са подрастващи, затова е по-добре да разговаряте директно с тях.
Месецът съветва жените Риби да преминат преглед при гинеколог. Всичко се лекува, ако навреме се постави диагноза. Мъжете, родени под този знак, ги очакват проблеми със стомаха и черния дроб, особено, ако в хранителния им рацион присъстват колбаси и газирани напитки.