Хороскоп март 2019 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година съветва Телците да живеят и да се радват на всичко, което съдбата им подарява. Ако искате да се развличате и да си почивате, добре! Колкото и да е странно, но вие сами ще започнете да творите чудеса, без чужда помощ. Желанията на Телците ще се сбъдват със скоростта на реактивен самолет. Между другото, нищо не пречи да скочите с парашут или да се отправите на околосветско пътешествие с приятели.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Телците да бъдат емоционално сдържани.

Само така ще могат да избегнат конфликтите с хората и недоразуменията. Помнете, че от вашата коректност и добро поведение ще зависи много. Телците през март в никакъв случай не трябва да жертват семейството и личния живот, заради работата. Иначе, вие можете да загубите най-ценното и да останете сами.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на Телците малко неприятности в служебната сфера, но те са напълно преодолими. Не са изключени спешни командировки, суета в колектива и глобални проекти. Телците трябва да бъдат много внимателни, общувайки с новите партньори и с хората, които малко познават. Има вероятност да попаднете в авантюристична ситуация и да изгубите пари.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на Телците ярки запознанства, които ще запомнят за дълго. И това ще се окажат не просто своеобразни и многопластови хора, но и такива, с които могат заедно да работят. Що се отнася до самочувствието, Телците трябва да пазят здравето си. Отказването от пушенето, преяждането и пасивния живот ще ви помогнат не само да укрепите имунитета, но и да постигнете красиви и стегнати форми.
Хороскоп за март 2019 за жените Телци
Хороскопът за март 2019 година съветва жените, родени под знака Телец, по-често да общуват с близките си. Настроението ще бъде доста променливо, затова се стегнете. А, ако възникне трудна ситуация, то потърсете съвет от роднините. Те, вероятно, ще ви подскажат верен изход от положението. Телците трябва да избират не само походи в планината, а и културни мероприятия - театър, концерт и опера.
През този месец Телците ще разкрият тайни, които отдавна мъчат съзнанието им. Най-накрая ще могат да се успокоят и да поставят всичко по местата си. Хороскопът за март 2019 година предсказва на жените Телци предсказателни сънища на 26 и 27 март. Само не изпадайте в депресия, ако видяното не ви устройва. Защото животът зависи единствено от вас и личната ви инициативност.
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Телци да не взимат участие в рисковани и мащабни дела. Помнете, ако се съгласите на всичко това, ще се окажете в трудна ситуация и много ще загубите. За да постигнат желаните цели, Телците трябва да съставят план за действие, а също и внимателно да обмислят всяка своя крачка и всяко решение.
Хороскоп за март 2019 година за мъжете Телци
Хороскопът за март 2019 година съветва мъжете Телци да си вземат отпуска, за да могат не просто да си починат, а и да се изпълнят с нови и незабравими впечатления. Още повече, че по време на пътешествията ще успеете да се вдъхновите за такива гениални идеи, че кариерата ви рязко ще излети.
Телците ще реализират удачно творческите си проекти през март 2019 година. Няма никакви съмнения и прегради, че ще ви признаят и възнаградят по заслуги. Особено, ако проявите таланти в изкуството, литературата или шоу бизнеса. Между другото, стари увлечения също ще ви донесат плодове във вид на финансов еквивалент.
Хороскопът за март 2019 година не препоръчва на мъжете Телци да се включват в авантюри и рискови начинания. Едва ли ще успеете да „излезете сухи от водата“. Желателно е да вземете участие в съревнования, конкурси и социални проекти. Това ще доведе Телците до успех и слава.
Оригиналните методи на работа ще позволят на Телците, през март, да покажат друга своя, по-интересна страна. Вие ще успеете удачно да реализирате отдавнашни и изоставени задачи. Важно е да се занимавате с това, което наистина ви харесва. Не се страхувайте да се окажете „на минус“. Бъдете решителни и харизматични.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Телци да подхождат планирано към всичко, което се отнася до работата. Активността и инициативността се приветстват! Ще имате доста спешни задачи, затова спазвайте графика, не бързайте и не се опитвайте да изпълните всичко, за да се отчетете пред някого.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Телец
Не се очакват някакви особени нужди от финанси при Телците през март 2019 година. А и резки придвижвания напред не очаквайте! Трябва да се отнасяте грижливо към парите, за да ви останат и за личните, и за семейните нужди. Ако внезапно се появят свободни пари, то по-добре ги оставете за бъдещето. Не смесвайте работата и финансовите постижения. Това са две различни неща, които хороскопът за март 2019 година препоръчва на Телците да решават по отделно. Без излишно двоумене и терзаене похарчете част от парите лично за себе си. Още повече, че вие отдавна не сте го правили.
Хороскопът за март 2019 година предсказва, че делата на Телците ще се активизират. Но, трябва много бързо да свършите всичко, което е останало недовършено. Новите проекти най-добре отложете, те, така или иначе, още не са готови документално. Възможни са непредсказуеми проблеми с парите, затова бъдете внимателни с вложенията и преводите. През март на Телците ще им се наложи да се разправят с конкуренти, макар че в трудните ситуации ще бъдат замесени и други фирми. Постарайте се да се отнесете към някои моменти философски.
През март 2019 година, Телците могат да разчитат на компенсация в голям размер от страна на приятели и роднини. А за какво именно ще я получите, пазете тайна! Само не забравяйте да се отблагодарите на хората за тази подкрепа. Дългове, налози и кредити – всичко това ще се точи до края на месеца. Хороскопът за март 2019 година обещава на Телците да бъдат истински притеснени с книжата и документите. Оформяйте ги с юристи, сами само ще объркате всичко.
За да облекчите своята участ, трябва да дадете част от задачите на колегите. Не се натоварвайте с голям обем работа през март, така или иначе няма да успеете да се справите. И не защото няма да ви стигне времето или енергията, а защото ще бъдете разпилени и ще имате неправилен подход към реализирането на идеите. Що се отнася до личния бизнес, тук вложенията в стоки ще бъдат много повече, отколкото сте предполагали.
Хороскопът за март 2019 година съветва Телците да оправят отношенията с колегите. Особено, ако са опънати като струна. Добре ще преминат преговорите с чуждестранните партньори. Само не се сближавайте прекалено с тези, с които се каните да работите. Възможно е, именно тези контакти да помогнат на Телците в бъдеще, както финансово, така и да излезете от трудни ситуации.
Здравето на Телците през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Телците да променят имиджа си, но не прекалено кардинално. Може да си направите прическа, да обновите гардероба и да посетите козметичен салон. Помнете, всички това ще придаде на вашия външен вид незабравим и необичаен щрих. А настроението ви ще се подобри неколкократно, което ще ви придаде повече самоувереност.
През март Телците не трябва да избягват натоварванията. Ако се отправите към спортната зала или към плувния басейн, това ще ви донесе огромна полза за здравето. А и от излишните килограми ще се отървете. Сутрин тичайте, вечер правете упражнения за гръбначния стълб, а след това отпускащи процедури. Хороскопът за март 2019 година съветва Телците да бъдат по-дълго на чист въздух и да ходят пеша.
За да се въоръжат с позитивизъм и енергия, Телците трябва по-често да общуват с оптимистични хора. Хранете се с плодове, зеленчуци и продукти, съдържащи белтъчини. Най-добре е да се откажете от тестените изделия и шоколада, за да не заприличате на поничка. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Телците да се запишат на танци или йога. Има възможност да изглеждате перфектно, не мързелувайте. Още повече, че благодарение на привлекателната си външност ще можете да срещнете любимия си човек.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Телец
Любовният хороскоп за март 2019 година предсказва на Телците служебен роман, който ще напомня на комедия. Вие сте подчинен, а вашия избраник е началник. Ако наистина сте се насочили към искрени и устойчиви отношения, то не слушайте ничии съвети. А, ако това е обикновен флирт, то също не се отказвайте от такова удоволствие. Много е вероятно приятелството да прерасне в дълбоки чувства при Телците. При това с човек, с когото се познавате много отдавна.
Любовният хороскоп за март 2019 година съветва Телците да бъдат отстъпчиви, да не спорят напразно и да не изострят отношенията си с партньора/ката. Ако решите нещо, правете го заедно, без викове и критики. Важно е в партньорството да има взаимно разбирателство и общи интереси. Телците трябва да се отнасят грижливо към човека, към когото изпитват истински чувства. Пазете любовта, тя ще ви се отблагодари.
Любовният хороскоп за март 2019 година предсказва на Телците официален брак. Ако го сключите през този месец, то този съюз обещава, наистина да бъде устойчив и щастлив. А самотните Телци ще живеят с мечтите си за своята половинка. Колкото повече общувате с нови хора, колкото повече сте оптимистични и чаровни, толкова по-големи са шансовете ви за такава среща. Не се страхувайте да се покажете прекалено открити и откровени.