Хороскоп март 2019 за СкорпионГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година обещава на Скорпионите чудесно, емоционално настроение. Благодарение на позитивизма, ще успеете да се реализирате и да заредите с енергия околните. Важното е, че вие имате всичко, за да реализирате големи постижения – и сили, и желание, и време. Постарайте се да изгладите отношенията с приятелите и роднините, не се стеснявайте да търсите съвети и да се стремите към комфорт у дома.
На Скорпионите, през март, ще им се иска леко да си починат.

Още повече, че многото трудна работа вече напълно ви е изморила. Ако имате възможност, вземете си отпуска и тръгвайте на дълго пътуване. Другите градове и страни ще ви помогнат да се разсеете от сегашните проблеми, а също ще можете спокойно да планирате бъдещето. Хороскопът за март 2019 година съветва Скорпионите, веднага след отпуската да се впуснат в работата. Стимулът за това ще бъде стабилизирането на финансовото положение. А получения бонус можете, без съмнение, да похарчите за близките си и любими хора.
През март 2019 година на Скорпионите ще предложат взаимно изгодно партньорство. Ако отдавна сте искали да започнете собствен бизнес, смело оформяйте документите. Спестените пари вложете в начинанието. В любовната сфера, особено, ще провърви на самотните Скорпиони. Някои ще срещнат своята втора половинка и ще решат на мига да се отправят към съвета. Разумно ли е? Изобщо не сте на прав път.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Скорпионите да се погрижат не само за здравето, но и за фигурата си. През зимата вие сте понатрупали килограми и затова трябва да влезете в спортната зала. Естествено, трябва да минете на диета и повече да се движите. Иначе, след месец няма да може да обличате модните си дрехи.
Хороскопът за март 2019 за жените Скорпиони
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Скорпиони да внедряват в работата и в деловата сфера нещо кардинално ново. Ученето ще почака, но курсове и семинари можете да посетите. Старайте се използвате тези знания и квалификация, които вече имате. Трябва да сложите на страна експериментите, научните проекти и умствената натоварваща работа.
През март Скорпионите трябва по-често да се вслушват в интуицията си. Ако ви подсказва, че трябва да посещавате културни мероприятия, така и направете – театър, кино или концерт. Това ще ви помогне да се развивате духовно, а също и ще ви разсее от злободневието. Естетичното и красивото ще очарова и привлича жените Скорпиони повече, отколкото монотонните и скучни дела. А, ако се потопите в творчество или изкуство, ще научите много интересни неща, при това и за собствените си таланти.
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Скорпиони да не взимат прибързани решения. Всяка дума и действие трябва да бъдат внимателно премислени. В края на месеца има възможност да си купите нещо изгодно. Не си отказвайте удоволствията – облечете се, забавлявайте се и се запознавайте с нови хора. Изберете здравословният начин на живот - спорт, танци и йога.
Хороскопът за март 2019 за мъжете Скорпиони
Хороскопът за март 2019 година предсказва на Скорпионите бурен месец, когато няма да могат да си почиват и да седят на едно място. Те трябва да бъдат сред хората, на мероприятия и събеседвания. Не задържайте за себе си гениалните идеи, разкажете за тях на колегите и осъществете замисленото. Много ще ви подкрепят и няма да смеят да ви критикуват. Ситуацията с финансите ще се оправи. При това така бързо и в правилната посока, че част от парите ще дадете за благотворителност.
През март 2019 година Скорпионите е желателно да работят в екип. Не е нужно да командвате и да се стремите към лидерство, ако всичко и така се получава добре. Успехът ще дойде неочаквано, както и помощ от влиятелен приятел. Само не е нужно да споделяте делата и проблемите си на някой друг. Бъдете самостоятелни и решителни, за да може всичко да се разреши по най-добрия начин.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Скорпиони да избягват споровете и конфликтите. Ако ви е трудно да скриете своята раздразнителност и агресия, то се обърнете към психолог или към близък приятел. Макар че, вие самите притежавате уникален талант, който ви позволява да ликвидирате негативите и коварството около себе си. В края на март Скорпионите ще получат прилична сума пари, неочаквано.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Скорпион
На Скорпионите през март ще им се наложи да харчат пари със скоростта на вятъра. Част от тях ще отидат за решаване на битови проблеми, а друга – за децата, дома и ремонти. В този случай икономиите са неуместни. Финансовият хороскоп за март 2019 година предсказва на Скорпионите интересни и, по-важното, доходни предложения за работа. За да не сбъркате с избора трябва да се застраховате. Позвънете на тези хора, които знаят за вашата финансова ситуация и за проектите, с които искате да се захванете. В края на месеца е възможен бонус, изплащане на компенсация и неочаквана помощ от състоятелен приятел.
Хороскопът за март 2019 година обещава на Скорпионите професионални проблеми, от които пряко ще зависи личния им живот. Помнете, ако се увлечете прекалено по новия си роман, то за кариерата само можете да мечтаете. Поставете правилно приоритетите си.
През март 2019 година, Скорпионите трябва да сложат акцент върху отношенията с колегите. Особено, ако отдавна работите заедно. Споровете трябва да бъдат конструктивни, както и критиката. Ако си позволите грубости или фриволности, то в отговор ще получите същото отношение към себе си.
Кариерният хороскоп за март 2019 година съветва Скорпионите да се занимават само със своите задачи, дори ако ви се иска да успеете във всичко и веднага. Ще успеете да се откроите на общия фон, но правете това скромно и без самохвалство. Достоен ритъм ще зададе някой нов проект, но бъдете внимателни, конкурентите не спят. Ако работата влезе в задънена улица, обърнете се за съвет и подкрепа към роднините. Възможно е дори дребна сума да помогне на Скорпионите да излязат от кризата и отново да постигнат авторитет в партньорското си обкръжение. Само не забравяйте да благодарите!
Здравето на Скорпионите през в март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година съветва Скорпионите да внимават за хранителния си режим и да не прихапват на крак. Спазвайте щадяща диета, изключете мазната и тестената храна, а също пийте повече течности. Има вероятност при Скорпионите да се появи алергия към някакъв продукт. Организмът ви е разумен и сам ще ви подскаже от какво трябва да се откажете.
През март на Скорпионите няма да им бъде до тичане и подскачане, защото ще ги болят ставите. Не си и помисляйте да се лекувате самостоятелно, иначе ситуацията ще се задълбочи. Желателно е при първите симптоми да се обърнете към лекар специалист, а също и да изключите физическите натоварвания. Вечер си взимайте топла вана, пийте витамини и си лягайте по-рано. .
Хороскопът за март 2019 година съветва Скорпионите да следят не само за физическото, но и за психическото си състояние. Още повече, че те са взаимно свързани. Не е нужно да се усмихвате на всички по ред, но ще бъде добре да се заредите с оптимизъм и увереност. Особено, ако нямате поводи за ядове.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Скорпион
Любовният хороскоп за март 2019 година не съветва Скорпионите да разказват за своя живот. Дори на приятелите и роднините не разказвайте за новия си роман. Повярвайте, чуждите съвети едва ли ще ви помогнат с нещо, дори обратното, ще ви въведат в заблуждение. Скорпионите трябва сами да решават своите проблеми, а още по-добре – двамата с партньора/ката си. Нека вашите отношения останат тайна да останалите.
Скорпионите няма да могат да скрият чара и магнетичното привличане в средата на март. Ще привлечете интересни ухажори и ще се наложи да избирате с кого да излезете на среща. Любовният хороскоп за март 2019 година предсказва на Скорпионите не само взаимни чувства, но рязък отказ на човек, когото харесвате. Опитайте се да бъдете по-внимателни и по-романтични, за да очаровате този/тази, които истински харесвате.
През март 2019 година много неща ще зависят от способностите на Скорпионите да правят компромиси. Хармоничните и устойчиви отношения не идват сами, за тях трябва усърдно да се работи. Не бъдете прекалено принципиални и инатливи, вглеждайте се в човека. Възможно е неговите интереси да са диаметрално противоположни на вашите възгледи за живота или обратното.