Хороскоп март 2019 за Риби Гледай в youtube Хороскопът за март 2019 година обещава на Рибите разрешаване на стари проблеми и мъдър подход към новите въпроси. Ще има много трудности, но по този начин съдбата ще ви провери за издръжливост. Всичко, което вие поискате и към каквото се стремите, ще се сбъдне. Не се страхувайте да питате за всичко всички, което ви вълнува. Ако Рибите през март бъдат уверени и смели, ще се измъкнат от всяка ситуация, при това без неприятности и катаклизми.

Уви, в работната сфера през март, при Рибите ще има повече грешки, отколкото са очаквали. И всичко, защото вие съвсем сте захвърлили старите проекти. А тази небрежност води след себе си нерешени проблеми, както в основната ви дейност, така и във финансите. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Рибите да бъдат сдържани и коректни с началството и колегите. Иначе, ще затънете в конфликти и грозни сплетни. Бъдете отговорни и добросъвестни, за да подобрите финансовото положение и още веднъж да докажете своя професионализъм.
През март на Рибите ще им се наложи да спазват режим на икономии, за да не похарчат пари за ненужни покупки. Стабилизирайте ситуацията, не взимайте заеми и се откажете от кредитите. Хороскопът за март 2019 година предсказва на семейните Рибите абсолютна идилия. Хармоничните отношения със съпруга/та и взаимното разбирателство с децата още веднъж ще потвърдят, че вие сте истински щастливи хора.
А и заклетите ергени, в края на март, най-накрая ще се разделят със своя еднообразен и сив живот. Съдбата ще срещне Рибите със страхотен човек, с когото скоро ще тръгнат към църквата. Здравето няма да ви притеснява, ако редовно мерите кръвното и на време си пиете лекарствата, които лекарите са ви изписали.
Хороскоп за март 2019 за жените Риби
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Риби да се обърнат към астролог, ако сами не могат по никакъв начин да намерят отговори на жизнено важни въпроси. Подсказки може да видите и в знаците, които съдбата ви изпраща.
Стига сте мечтали и сте се мятали от една работа на друга. Трябва да си поставите достойни цели, да вървите уверено към тях и да действате смело. Битовите проблеми са сериозни, а Рибите да ги отлагат за „някога, по-натам“. Оправете се бързо с тях.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на жените Риби неразбиране дори от страна на „изпитани“ приятелки. Вие ще се държите объркано и лекомислено, а понякога съвсем ще отказвате на носите отговорност. Опитайте се да се разберете сами със себе си, за да не получите удари и критични забележки от страна на околните. Още повече, че през март Рибите ще се покажат като истински генератори на идеи.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Риби
Хороскопът за март 2019 година предсказва на мъжете Риби много спешни задачи, които ще им отнемат доста сили и време. Но изпълнявайки ги, вие ще получите пари и слава. Още повече, че колегите и началството искрено ще ви подкрепят и насърчават. Никакви конфликти и спорове, само разбиране и положителни емоции. Работете в екип, за да реализирате и новите, и старите проекти. Рибите са насочени към перспективите.
В средата на март Рибите могат да попаднат под чара на мошеници и дребни крадци. Помнете, ако се съгласите за съвместен бизнес и вложите пари, то всичко ще загубите. Авантюра ще бъде толкова изискана, че дори опитните търговци няма да могат да я разберат.
Хороскопът за март 2019 година съветва мъжете Риби да не бягат от задачите, които шефът поставя. Всичко, което ви поръчат, трябва бързо и качествено да изпълните. Ако това е мащабен проект, то се заемете с него с двете с двете си ръце и приложете всички свои знания. Тогава, в края на март, Рибите ще си тръгнат от службата с голяма торба с пари.
Между хората се говори, че, ако правиш добро може да получиш зло. При Рибите всичко може именно така да се получи, ако през март помагат на всички, по ред. Вас могат не само да ви захвърлят на произвола на съдбата, но и „благодаря“ да не ви кажат за оказаната подкрепа. Ако не искате някой да ви виси на шията, то отхвърлете този нахалник, колко се може по-скоро.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Риби
Финансовият хороскоп за март 2019 година предсказва на Рибите недобро положение, но не трябва да се оплаквате на всички поред, че не ви стигат. Единствено могат да ви изкажат съчувствие, нищо повече. В краен случай можете да вземете на заем от роднини, а кредитите избягвайте, дори, ако банките денонощно ви приканват да го направите. При Рибите съществуват всички предпоставки за получаване на премии и възнаграждения за стари заслуги. Творческите личности имат възможности да продадат изгодно свои шедьоври и да укрепят авторитета в обществото.
Кариерният хороскоп за март 2019 година съветва Рибите да изчакат малко с начинанията. Ще ви бъде трудно да се договорите с когото и да било за сътрудничество или за взаимно разбирателство. Дребните неща трябва да бъдат на първо място, от това ще зависи цялата ви дейност. Месецът е добър за повишаване на квалификацията, за учене и за самообразование. При творческите Риби ще има възможност да използват знанията си зад граница.
Ако през март 2019 година, Рибите се окажат във водовъртеж от събития, свързани с чужд бизнес, трябва да побързат. Активността и инициативността могат да дадат добри и, най-важното, финансови резултати. Не отказвайте далечни и дълготрайни командировки, те ще ви доведат към успех. Изграждайки схемата и отчитайки квалификацията, не забравяйте за старите грешки.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на Рибите, които работят в производството или в офис, удачно стечение на обстоятелствата. В смисъл, на вас ще ви предложат нова длъжност и ще ви повишат заплатата. Важно е да не плувате срещу течението и да не говорите много, особено пред висшестоящото ръководство.
Здравето на Рибите през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година съветва Рибите да пазят гърба и ставите. Старайте се да не тичате и да не скачате, а да ходите спокойно. Занимавайте се със спорт само под ръководството на инструктор, за да не си докарате проблеми с гръбначния стълб. Възможно е за себе си да напомнят стари болести или травми. Рибите е най-добре да се откажат от физическите натоварвания, както и от тежките чанти, резките движения и дългото, уморително стоене прави.
В средата на март 2019 година, Рибите може да се простудят или да се разболеят от ангина. По-малко бъдете на места, където има много хора. Полезно е да пиете витамини, които укрепват имунитета. И непременно си мийте ръцете със сапун, за да не хванете инфекция.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Рибите да се погрижат за външния си вид. Кога за последно сте били по последна мода? А кога сте посещавали козметик? За масажите и стилните прически изобщо сте забравили, нали? И така, Рибите трябва спешно да посветят време и на себе си. Събирайте повече позитивни емоции и тогава болестите ще отстъпят.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Риби
Любовният хороскоп за март 2019 година съветва Рибите много бързо да се освободят от всичко ненужно и старо. Иначе, няма да срещнете своята половинка още дълго време. Стига вече сте тъгували, стига сте се депресирали за това, че някой ви е сменил с друг/а. изхвърлете всички негови/нейни вещи, подаръци и писма. Колкото по-скоро Рибите отворят сърцето си за новата любов, толкова по-щастлив ще стане животът им. Изчистете мислите си, занимавайте се с йога и духовни практики. Още повече, че през този месец има много голяма възможност да се запознаете с любим човек.
На Новолуние (17 март) Рибите не трябва да изясняват отношенията си с избраника. Нищо добро няма да се получи от това, а само ще се умножават новите проблеми. Стига вече сте променяли партньора/ката по себе си. Фантазиите и илюзиите не са за вас, вие сте мъдри и опитни хора. Ако Рибите не спрат да витаят в облаците и да тичат след идеала, ще си останат сами. Вашата критичност е прекалена, спрете се!
Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на Рибите роман с колега. Нищо чудно, защото основната част от времето си, вие прекарвате именно в службата. И защо пък не? Имате общи интереси, можете заедно да пътувате до офиса, а и още повече, че се харесвате. През март при Рибите се очакват много ярки впечатления, предложения и наистина съдбоносни моменти.