Хороскоп март 2019 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година съветва Близнаците да запазят душевното си състояние и да не се предават. Ако поискат, могат да станат лидери във всяка ситуация, важното е да не снижават темпото, да бъдат смели и да преодоляват всички препятствия по пътя си. Близнаците трябва да се движат уверено към набелязаните цели, да не се оглеждат назад.
Близнаците не трябва да игнорират домашните и битовите дела през март. По-често общувайте и се съветвайте с роднините, за да реализирате плановете си.

Ако в семейството ви има деца, отделете им максимално внимание. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Близнаците да организират семеен празник, да отидат на театър и кино. Колкото повече позитивни и ярки емоции получите, толкова по-добър ще бъде животът ви. Още повече, че енергийните запаси при Близнаците, през първият пролетен месец, са доста богати.
През март 2019 година, Близнаците трябва да си спомнят за романтиката, за да могат да запазят любовта и да съживят страстите. Не зацикляйте на едно и също, което вече ви е омръзнало, трябва да търсите нови начини за укрепване на отношенията с избраника. Това може да бъде пътуване, вечеря в ресторант и дори разходка в парка, преди лягане.
Хороскопът за март 2019 година не съветва Близнаците да се задълбочават само в любовта, защото трябва и да работят. Особено, ако искат да стабилизират финансовото си положение. А стимулът за активна работа е основателен – повишение на заплатата и почетна длъжност. През март, Близнаците могат да се запознаят с човек, с когото да започнат заедно бизнес. Само не се съмнявайте в способностите си на търговец. Важното е да започнете!
Хороскоп за март 2019 за жените Близнаци
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Близнаци леко да променят поведението си и да станат по-нежни в отношението си към околните. За какво ви е да се голеемете и да вирите носа си, особено пред своите приятели и роднини? Ако станете чаровни и отстъпчиви, съдбата ще ви възнагради по заслуги. Вие ще се запознаете с удивителни и, по-важно, надеждни в общуването хора.
Близнаците през март ще получат доста важна информация. Само внимателно проверявайте всичко, което ще ви кажат или ще получите по пощата. Има вероятност, някой да иска да ви излъже. При това във финансово отношение. Няма да бъде чудно, ако мошеникът се окаже стар приятел или роднина, което ще бъде особено неприятно, когато го осъзнаете.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на жените Близнаци доста трудни ситуации. Ако не се отчаете предварително и не започнете да се суетите, ще излезете „сухи от водата“. Между другото, интуицията ще ви подскаже, как е правилно да действате в такива моменти.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Близнаци
Хороскопът за март 2019 година съветва мъжете Близнаци да бъдат много дисциплинирани и стегнати, за да не направят големи грешки в работата си. Иначе ще се наложи да „плащате“ за своята разсеяност. Внимателно подписвайте документите, консултирайте се с юристи и не бързайте да казвате „да“, ако се съмнявате в нещо. През март Близнаците трябва по-често да правят компромиси и да не спорят за всичко.
На мъжете Близнаци им предстои да събират плодовете от своя труд в началото на месеца. Вие ще получите крупна премия за предишна работа, а също ще се утвърдите като добър професионалист, като истински майстор.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на мъжете Близнаци неочаквани, но перспективни командировки. Не се отказвайте от пътуванията, дори и да ви се види твърде трудно. Успехът е на ваша страна! Важно е да не криете талантите си и да влагате в практиката богатия си опит. Конкурентите ще бъдат във възторг от вас, което е учудващо.
На Близнаците, в края на март 2019 година, ще им се наложи да решават сами всички възникващи проблеми. Ако бъдете уверени и инициативни, всичко ще ви се получи по-добре, отколкото ви се е струвало. Не се отказвайте, гледайте оптимистично напред и тогава съдбата ще ви обсипе с щедри подаръци и приятни запознанства.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Близнаци
Финансовият хороскоп за март 2019 година препоръчва на Близнаците да ценят не само високото си положение в обществото и колектива, но и финансите, които заработват с честен труд. Те няма да бъдат толкова много, че да ги харчат без мярка. Изключете развлеченията с приятели, безполезните покупки и празното съществуване. За да постигнат материално благополучие, Близнаците през март 2019 година трябва да си намерят допълнителна работа. Между другото, вече ви очакват в интернет. В трудни ситуации не се отпускайте, а упорито се движете напред. Така няма да усетите недостиг на пари.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на Близнаците труден месец по отношение на работата. Не очаквайте изкачване в кариерата, защото се чувствате уморени и е време да си починете. Ако имате собствен бизнес, също не трябва да се борите за печалба. Най-добрият начин да се реализирате и да получите приходи е да използвате старите си методи и натрупания си опит.
През март 2019 година при Близнаците ще се зародят честолюбиви мисли и планове. Ако не са лишени от креативност, то освен признания и слава ще им донесат и пари. Вашата позиция в колектива ще бъде в разрез със сътрудниците, затова бъдете учтиви и сдържани, не влизайте в спорове. Важно е да не бързате да се заемате с всичко наведнъж, защото силите няма да ви стигнат и за дребните задачи. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Близнаците за „занулят“ плановете си, за да подходят рационално към новите проекти. Не са изключени провокации и сплетни зад гърба ви, но не трябва да се правите, че това не ви засяга. В противен случай, всички, които не ги мързи, ще ви манипулират.
Компромиси и търпение са качествата, които Близнаците трябва активно да използват през март 2019 година. Постарайте се да общувате с шефа на един език, без упорито да доказвате своята гледна точка. Влиятелни приятели ще ви протегнат ръка за помощ.
Здравето на Близнаците през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Близнаците сериозно да се замислят за своето здраве. Ако се заемете със спорт и започнете да се храните правилно, ако живеете под режим, то нищо лошо няма да се случи с организма ви. В противен случай, може дори банална простуда да ви срази. При това с усложнения.
Близнаците, през март 2019 година, трябва да избягват конфликтите и споровете. Недейте да нервничите напразно, не се дразнете и бъдете емоционално сдържани. Ако усетите умора, по-добре си вземете отпуска и си починете. Работата няма да избяга, а здравето може да се разклати из основи.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Близнаците да тичат сутрин, ако, разбира се, прогнозата го позволява. Спомнете си също и за закаляващите процедури, за които още в детството ви е разказвала баба ви. Плувайте в басейн, обливайте се с прохладна вода и пийте витамини. С хроничните болести не трябва да се шегувате. Ако през март не си направите изследвания, то след това ще съжалявате. Защото всяко заболяване е по-добре да бъде прекратено, отколкото след това лекувано.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Близнаци
Най-накрая! Ще възкликнат Близнаците през март 2019 година, защото ще срещнат човека, с когото ще крачат заедно през живота. Любовта ще се окаже взаимна и страстна, за което от дълго мечтаете. Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на Близнаците много впечатления, емоции и вълнуващи моменти в личната сфера. Романтиката и срещите ще запълнят цялото ви време, но бъдете внимателни с лековатите романи. Те едва ли е ви доведат до сериозни отношения.
Любовният хороскоп за март 2019 година не препоръчва на семейните Близнаци дори и да не си помислят за изневяра или да се изкушават да флиртуват. Всичко това ви заплашва със сериозни разправии и официален развод. Помнете, че никой не може да ви помогне да запазите отношенията, нито децата, нито близките. Между другото, в много семейства предстои раждането на дете.
В средата на март 2019 година, Близнаците ги очакват конфликтни ситуации с домашните, дори делене на имущество. Старайте се да отделяте повече време на любимите си хора, заобиколете ги с грижи и нежност. Самотните Близнаци имат всички шансове са организират личния си живот, а също и да направят предложение за брак на избраника/цата.