Хороскоп юни 2019 за Водолей Гледай в youtubeВодолеите ще имат напрегнат месец, през който работата ще остане на втори план, а състоянието на здравето ще се окаже в центъра на вниманието им. Възможен е гастрит, дори язва на стомаха, затова няма да минете без лекарска намеса.
Ако Водолеите отдавна искат да сменят работата си, то месецът е много подходящ за такава кардинална промяна. Между другото, в колектива ситуацията ще стане такава, че наистина ще бъде по-добре да напуснете. Може да започнете да учите за друга специалност, а също нови технологии в сегашната си професия.

При самотните Водолеи е възможен роман с колега, а семейните, обратно, ще бъдат верни, отстъпчиви един към друг, както никога по-рано.
Относно парите, Водолеите не трябва да се ядосват, защото знаят как да запазят спестеното, а и как да преумножат капитала си. Но, ако приятел или колега ви поиска заем, преди това претеглете всички „за“ и „против“.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на Водолеите нервен в емоционално отношение месец. Колкото и да се стараете, няма да минете без конфликти и разправии. Но, ако поемете курс към взаимно разбирателство, нежност и романтика, ще можете да укрепите отношенията си с избраника. На семейните Водолеи им предстои да се занимават повече с децата си, особено, ако учат далече от дома. Предстои им да внесат прилична сума за тяхното обучение или за покупка на дрехи.
Любовният живот на влюбените Водолеи, през юни 2019 година, може да се охарактеризира като нееднозначен. Всичко ще изглежда добре и спокойно, но ще се измъчвате в терзания. Ще бъдете като на кръстопът, няма да можете да взимате решения и постоянно ще се съмнявате в чувствата си към избраника/цата. Отговорът е очевиден – още не сте готови за сериозни отношения. Още повече, че перспективите за такъв обрат не са видими. Любовният хороскоп за юни 2019 година съветва Водолеите да изчакат със сключването на брак и сватбата. Отложете всичко до есента, когато финансовото положение ще се оправи и възгледите ви за някои неща ще се променят.
Тези Водолеи, които са семейни, трябва да се въздържат от странични връзки. Иначе, всички тайни ще излязат наяве, което негативно ще повлияе брака. Добре ще бъде да внесете нещо ново в интимната сфера. Това ще помогне да се сближите с партньора/ката, да го опознаете по-отблизо и получите много удоволствия.
Кариера и финанси
Хороскопът за юни 2019 година препоръчва на Водолеите да бъдат по-въздържани, ако животът им поднесе неприятни изненади. Вие не сте единствените на които им се налага да се борят с трудности. В службата, както и в кариерата ще се появят конкуренти. Не е изключена проверка на документите, финансовите отчети и данъците. През юни, Водолеите трябва да бъдат внимателни, когато въпросът засяга продажба или покупка на недвижим имот. Могат да ви подведат дори тези, с които отдавна сте приятели.
Хороскопът за юни 2019 година предсказва на Водолеите спорове и конфликти с влиятелни особи. Ако някой от тях по-рано ви е помагал, то сега ще се откаже от подкрепата си. При това с каменно лице и без излишни разговори. Единствените, които ще ви протегнат ръка ще бъдат роднините. Правете си изводи, не се опитвайте да променяте користните личности. Водолеите трябва да преразгледат работния си график, повече да си почиват и да не губят вярата в себе си.
Хороскопът предсказва сериозни парични харчове. Не е нужно да се чудите къде отиват средствата, защото вие сами сте планирали покупките. Ще се наложи да вложите немалко финанси в дома, за ремонт и семейни нужди. А на семейните Водолеи им предстои дори да влязат в дълг, за да купят всичко необходимо за децата и да решат битовите проблеми. Замисленото пътуване ще се окаже доста скъпо, затова сто пъти премислете, да пътувате ли зад граница или не. Ще се наложи дълго да плащате кредита от банката, по-добре вземете заем от роднини. В края на месеца стар приятел ще ви предложи сътрудничество. Наистина с не особено изгодни условия, но все пак се съгласете.
Здравето
Хороскопът предсказва опасен за травми месец. Пазете се от прекалено активните видове спорт, скално изкачване и плуване в непознати водоеми. Не са изключени сериозни травми, счупвания и изгаряния. А тези които шофират не трябва да го правят с бясна скорост. Водолеите могат изобщо да ограничат разходките, за да не попаднат в неприятни ситуации. Следете за храненето си, включете в рациона си повече плодове и зеленчуци. Възможно е отравяне, обостряне на гастрит или панкреатит. Отидете до болницата, не се занимавайте със самолечение. Медицинската помощ ще бъде по-добра от съветите на съседките.