Хороскоп юни 2019 за ОвенГледай в youtubeХороскопът предсказва на Телците кардинални промени в работната сфера. Ако искате да станете спортен коментатор или счетоводител, смело реализирайте желанията си. Само в началото върнете дълговете на приятелите си, завършете старите дела и си поставете конкретни цели. Телците не са свикнали да витаят в облаците, затова всичко ще им се получи.
Телците ще бъдат активни и енергични, независимо от това, че всички наоколо разпускат, пекат се на плажа и пътешестват. Вие си имате план: да укрепите финансовото си положение, а всичко останало, в това число и отпуската, ще почакат.

Семейните Телци ги очакват домашни и битови проблеми, а също и с възпитанието на децата. Не се ядосвайте на всичко това, иначе ще се скарате със съпруга/та. Самотните Телци ще успеят да срещнат любимия/любимата си, ако не се отказват от развлеченията с приятелите и излизането сред природата.
На Телците не им се препоръчват спортове, които могат да доведат до сериозни травми и счупвания. Не рискувайте здравето си!
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юни 2019 година съветва Телците да живеят разумно, да не се доверяват на емоциите. А и време няма да имате, за да се вълнувате и да преживявате. Много сили и енергия ще ви отнемат работата, финансовите проблеми и кариерата. Но това не значи, че трябва да захвърлите личния си живот. Обратно, заемете се търсенето на своята половинка.
Ако Телците вече имат любим човек, ще се наложи да преживеят нелек период в отношенията. Не са изключени горещи спорове, неразбирателства и моменти, които ще ви отделят един от друг. Ще имате усещането, че изобщо не можете да стигнете до този/тази, които искрено обичате и не искате да изгубите.
Любовният хороскоп за юни 2019 година препоръчва на Телците да бъдат по-мъдри и сговорчиви, за да не навредят на близките си отношения. От роднините ще чувате нравоучения, а не ценни съвети, но приемайте всичко като нещо, което отдавна очаквате. Още повече, че Телците не са готови да предприемат, каквото и да било, в личния си живот.
През юни 2019 година ви очакват романтични срещи, празници за душата. Ще се разделите с хора, с които вече нямате общи интереси. И само на семейните Телци им предстои да преживеят чудесен месец, без драми, скандали и раздели. Дори обратното, отношенията със съпруга/та ще станат по-устойчиви и нежни.
Кариера и финанси
Кариерният хороскоп предсказва на Телците непредсказуеми, но вече познати, ситуации в служебната сфера, след които може да се почувствате по-самоуверени и по-силни духовно. Бъдете скромни с финансите, не се доверявайте на непознати партньори, а също, не влагайте пари в проекти, с които никога не сте се сблъсквали. Бъдете внимателни в комерсиалните дела, за да не „изгорите“ и да не загубите пари.
Телците могат да внесат неголяма сума в личния си бизнес. Отлично ще премине покупката или продажбата на недвижим имот. Ако възникнат проблеми с получаването на наследство, обърнете се към юрист или специалист. Документи трябва да подписвате само под зоркия поглед на личности, които също трябва да поставят своя подпис.
Хороскопът за юни 2019 година предсказва на Телците сътрудничество със задгранични колеги и нови партньори. В средата на месеца ще възникнат дребни недоразумения, но не се опитвайте да се изолирате от това, което някога сами сте избрали. Опитът и знанията ще позволят на Телците да запазят професионалните си качества и да израснат кариерно.
Хороскопът на Телците обещава небивал по-рано успех във финансовата сфера. Парите ще постъпват с бясна скорост и вие ще решите да ги вложите в нещо перспективно. Помнете, че никой не е застрахован срещу кражби и трябва да бъдете особено внимателни към тези, чиято професия е свързана с пари и икономически структури. Банкерите и счетоводителите могат да се окажат в кризисна ситуация, ако си позволят да рискуват и да се предоверяват при взимането на решения. На Телците ще им се наложи да похарчат сериозна сума за семейството, децата и битови въпроси. Не съжалявайте за нищо, това са разходи, които няма как да подминете.
Здравето
Хороскопът препоръчва да се заемете сериозно със своето здраве. Старайте се да се храните само у дома, а не на вън. Добре е изобщо да се откажете от малотрайните колбаси и от маринованите продукти. Те могат да навредят на здравето ви, особено при тези Телци, които имат гастрит или язва на стомаха. Ще бъде добре да сте по-внимателни по време на пътуване, при плуване във водоеми и при упражняването на екстремни видове спорт. С нетрадиционните методи на лечение също бъдете внимателни. Ако имате хронични заболявания, най-добре е да се обърнете към лекар, а не към знахар.