Хороскоп за Телец януари 2019Гледай в youtube Хороскопът за януари 2019 година обещава на Телците удачен месец, когато могат да постигнат успех във всичко, което са си записали в бележника. Възможна е печалба от лотарията, перспективни проекти и интересни предложения за нова работа. Не задържайте в себе си чувствата, които са предназначени за любимия човек. През януари 2019 година, Телците трябва вътрешно да се успокоят и да не нервничат, иначе целия месец ще изкарат у дома си с болнични. Фигурата също се нуждае от поправки, особено, ако по празниците Телците са прекалявали с храна и пиене.

Желателно е да влязат в спортната зала, за да започнат да изглеждат естетично и да укрепят здравето си. През януари 2019 година ще бъдат актуални заниманията с медитация, плуване в басейн и фитнес. Трябва да оправите храненето, повече да си почивате и да започнете борба с вредните навици. Хороскопът за януари 2019 година предсказва на Телците голям приход, който трябва да спестят за покупката на дом или за близките си хора. Бъдете пестеливи и не си купувайте онова, което абсолютно не ви е нужно.
Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Телците сериозно да се замислят за бъдещето, да си направят план за действие, а празничните моменти да оставят в „паметта си“. Правейки правилните изводи от всичко случило се, Телците ще започнат новия си живот. Постарайте се до 5 февруари да довършите всички набелязани дела, защото на кормилото ще застане отговорната и гъвкава в работата Жълта Свиня. За посрещнете спокойно и уверено Новата 2019 година е необходимо да се доверите не само на интуицията си, но и да се отървете от негативните емоции. Още повече, че през януари Телците ще получат много ярки впечатления и изненади от близките си хора.
По характер Телците са реалисти, но леко прибързани, особено, ако не контролират емоциите си. Помнете, че в такива ситуации и голяма доза неуравновесеност много лесно ще попаднете в нечии мрежи, а също и ще развалите отношенията си с околните. През януари 2019 година Телците трябва да са настроени по-малко хазартно и да правят по-малко рискове. А в критичните ситуации се надявайте само на себе си.
Новолунието (6 януари) не е подходящо за начинания. Хороскопът за януари 2019 година съветва Телците да преживеят този ден без агресия и конфликти. В никакъв случай не се занимавайте с пари, откажете се от кредити и капиталовложения. Не трябва да се доверявате на хора, които малко познавате. Тяхната доброта е престорена, помнете това! Само точната стратегия ще помогне на Телците да се отърват от финансовите и личните си проблеми. Между другото, в любовта не преследвайте идеала, доверявайте се повече на сърцето си.
На Пълнолуние (21 януари) е желателно Телците да си починат. Почивката ще бъде от полза както за душевното, така и за физическото им състояние. Може да посетите салон за красота, да се запишете на масаж или да поплувате в басейн. Денят е подходящ и за срещи с приятели или отиване на ски, високо в планината. Хороскопът за януари 2019 година съветва Телците да се заемат с укрепване на здравето. Отдавна искате да свалите килограми и да стегнете фигурата си, нали? Това означава, че вашият път води право към спортната зала.
Телците с лекота ще постигнат успех в професионалната сфера, ако спрат да разчитат на други хора. Колегите ще ви помогнат с каквото могат, но основната част от работата лежи на вашите рамене. Хороскопът за януари 2019 година предсказва на Телците ярки перспективи, големи печалби и взаимна любов. Единствено трябва да поемете инициативата в свои ръце, за да не изпуснете човека, когото харесвате. И си пазете нервната система в началото на годината, за да не прекарате целия месец на легло. Полезни ще бъдат духовните практики, йогата и източните танци. Нали знаете, че вредните навици пречат да живеете пълноценно? Затова започнете борба с тях през януари. Ако в края на месеца се появи неочакван доход, похарчете го за домашни нужди. Ако Телците бъдат крайно пестеливи, няма да останат без пари.
Здравен хороскоп
Телците през януари трябва да пазят енергийния си запас и да не го пилеят напразно. Ако не злоупотребявате с мазна храна и не се претоварвате с тренировки във фитнеса, то няма да имате проблеми със здравето. Приоритет трябва да ви бъдат сутрешните кросове и закаляването на организма. Между 20 и 24 януари трябва да бъдете внимателни на пътя, а също и да изключите рисковете и екстремните действия. Пътуванията могат да се окажат травмоопасни дори за професионалните водачи. Хороскопът за януари 2019 година съветва Телците да бъдат сдържани в емоциите. Възможни са конфликти и спорове, които да повлияят негативно върху психическото ви състояние.
Финансов хороскоп
Финансовият хороскоп за януари 2019 година предсказва на Телците служебна ангажираност и купища книжа, които трябва да оправят спешно. Но, ако се оправите с всичко това, то и доходите ще се окажат чудесни. Вслушвайте се в това, което говори началството, проявявайте инициатива, а не само като робот да изпълнявате задачите си.
Отношенията с колегите, както и самия работен процес, ще се окажат напрегнати. Ще се наложи доста да попътувате по работа, да подписвате документи, договори и да общувате с чуждестранни партньори. Изгодни сделки ще ви помогнат да укрепите материалното си положение. Вие имате невероятен талант да трупате пари. Значи, можете да разчитате на добро съществуване. Но, за да не загубите нито лев, трябва да поставите пред себе си постижими цели. Всички вложения трябва да бъдат внимателно обмислени. Жените Телци трябва да работят без умора, но и да не забравят за почивките и любовта.
Прекалените натоварвания могат сериозно да навредят на мъжете Телци, при които работата често стои на първо място. Помнете, че така можете сериозно да навредите на организма си, да загубите приятелите и, изобщо, да изгубите интерес към живота. Но е безсмислено, темпераментните по натура Телци, още в началото на кариерата да преследват милионите. Желателно е всичко да бъде внимателно планирано, да бъдат отстъпчиви и да установяват връзки дори с конкурентите.
Финансовият хороскоп за януари 2019 година препоръчва на Телците да бъдат отговорни и упорити в работата си. Парите обичат тези, които се отнасят с уважение към тях. Заработили и похарчили – тази схема ще се окаже губеща в началото на годината. Необходимо е да оставяте по нещо и за „черни дни“, дори и да не ги очаквате. Пристъпвайте към основната си дейност веднага, след като шефа даде задачите. Празниците вече са зад гърба ви, а финансовото благополучие трябва да бъде по-важно от развлеченията и всичко останало.
Кариерен хороскоп
Кариерният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на Телците леко да рискуват, за да постигнат желаното в професионалната сфера. Но това не означава, че трябва да „докладвате“ някого, да се хвърляте в авантюри или да пилеете парите си. Просто станете по-самоуверени, по-решителни и смело се борете за изгодните проекти. Важното е да не изпускате възможностите, които през януари сами ще идват в ръцете на Телците. Не са изключени срещи с влиятелни и „необходими“ хора. Те не само ще ви помогнат да се издигнете по кариерната стълбица, но и ще ви дадат мъдри съвети.
През януари, Телците трябва да взимат участие във всички мероприятия, които се отнасят до кариерните достижения. И никакви уговорки от типа: „Зает съм с домашни задачи“ няма да минат. Обратно, хващайте се с двете си ръце за всички предложения! Кариерният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на Телците по-малко да разказват онова, което мислят. Особено в присъствието на началството. Възможно е вашите думи да бъдат приети като критика, което няма да бъде добре за по-нататъшното ви служебно положение. Желателно е понякога да премълчавате и да се съгласявате с някои неща. Парите ще стигнат само за това, което Телците са планирали да купят още преди Нова година. Но това трябва да бъдат обмислени и качествени придобивки, които да им носят реална полза.
Безсмислено е да работите едновременно на седем места, така само можете да си навредите, а и да изгубите предишната си квалификация. По-добре е да започнете да се обучавате, да повишавате квалификацията си с помощта на специализирана литература. Кариерният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Телците успехи и приходи, ако бъдат планомерни. Вземете бележник и напишете всичко, което трябва да правите, по часове, не пропускайте нищо, изпълнявайте всичко в срок. И, разбира се, спомняйте си за почивката. Това може да бъде кафе с приятели, излизане на хижа или зимен риболов.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва Телците да бъдат реалистични при търсенето на своята половинка. Трябва да се абстрахират от идеалните образи, особено, ако до тях има надеждни и наистина интересни партньори. Бъдете инициативни при запознанствата, не чакайте някой първи да ви покани на романтична среща.
Жените Телци, през януари, трябва да действат спокойно, но уверено. Натрапчивото поведение няма да бъде толерирано, още повече, че вие по натура сте сдържани и скромни. Но, ако влезете в компанията на нови хора, то повече говорете и се усмихвайте, а не само да слушате какво говорят околните. Тогава непременно ще ви забележат и ще видят чудесните ви качества. Мъжете харесват жените Телци, които умеят да се държат в обществото коректно и възпитано.
Запознанствата в интернет не са за вас, затова по-често излизайте сред хората, на кафе и на места, където е многолюдно. Любовният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на Телците да бъдат комуникативни, ако искат да „завържат“ устойчиви отношения. Жените, които вече са влюбени и имат постоянен партньор, трябва да побързат с изводите. Време е да поставят всичко по местата си, а не да се суетят.
Ревността е онова, което често разваля „картинката“. Ако жените Телци не спрат да показват собственическите си чувства, то през януари ще се окажат сами. Най-добре е да включите бурната си фантазия, за да разнообразите близките си отношения. В семейните двойки всичко ще бъде благополучно, ако бъдете търпеливи към съпруга си. Стига вече сте му досаждали с вашите претенции. Сантименталните дреболии ще ви помогнат да укрепите съюза си, а също и съвместните пътешествия и вечерите на свещи.
Любовният хороскоп за януари 2019 година не обещава на мъжете Телци стабилност в личния живот. Всичко ще зависи от вас и вашето желание да срещнете единствената и любима жена. Вие имате доста добри качества, които трябва да демонстрирате при запознанство. Това са оптимизмът, увереността и невероятното ви постоянстване. Ако станете малко по-романтични, то през януари е гарантирано, че ще срещнете своята спътница в живота. Важното е мъжете Телци да обръщат по-малко внимание на жените с леко поведение. Иначе ще се окажете в плен на илюзии и страсти, които няма да ви доведат до сериозни отношения.
Любовният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на мъжете Телци да бъдат естествени, да не си играят с думите и да не жестикулират като актьори на сцената. Покажете всичко, което наистина ви интересува – кариерата и личната сфера. Всичко трябва да бъде в хармония. Душевността и внимателното поведение са присъщи на Телците и трябва да ги проявяват, колко се може, по-често. Не довеждайте ситуацията до раздяла, защото ще съжалявате след това.
През януари 2019 година в семейството на мъжете Телци се очаква да грее слънце. Независимо от временната прохлада, вие ще намерите начин да преодолеете скуката и неразбирателството. Особено, ако брака ви е основан на уважение и искреност. Помнете за подаръците, изненадите и комплиментите. Те ще укрепят отношенията ви дори, когато ситуацията е критично състояние. Между другото, подаръците могат да бъдат без повод, така те са още по-приятни и желани.