Хороскоп за Стрелец януари 2019Гледай в youtube Проблемен, но очарователен януари 2019 очаква Стрелците, които все пак ще намерят време да общуват с близките си хора. Натрупали са се страшно много домашни дела - ремонт, разместване и почистване. Ако всичко това осъществите по план, резултатът ще бъде зашеметяващ. Хороскопът за януари 2019 година съветва да не се отдръпвате от приятелите и роднините, ако ви поискат помощ за решаване на личните си проблеми. През януари 2019 година на Стрелците им предстои да преживеят не само финансови, но и морални трудности. Ако постоянно ще нервничите и ще се тормозите със съмненията си, ще се случи непоправимото.

Вие ще „потънете така дълбоко“, че излизането ви ще се окаже проблематично. Хороскопът за януари 2019 година не препоръчва на Стрелците да довеждат работата до психически срив. Самотните Стрелци могат да се влюбят в човек, с когото ще се запознаят по време на делово пътуване или в приятелска компания. По-често излизайте сред природата, качвайте се на хижа и ходете на кафе.
Общителните, енергични и оптимистични Стрелци зареждат всички наоколо с позитивизъм. Много ги смятат за загадъчни, но в действителност, това е маска за защита от тези, които безцеремонно влизат в чуждия живот. Те могат да си позволят това, защото Съдбата ги следва по петите. По натура Стрелците са лидери, които за нищо на света няма да отстъпят палмата на първенството, дори и на царствените особи.
На 5 февруари ще започне да управлява Жълтата Свиня, която ще подкрепя самоуверените Стрелци. Но те трябва веднага да разберат, че не трябва да спорят и да критикуват стопанката на новия период. Иначе, тя бързо ще постави натрапчивите личности на място. Хороскопът за януари 2019 година съветва Стрелците да се подготвят морално за промени в живота.
На Новолуние (6 януари) може да се отдалечите от грижите и проблемите, за да си починете в обкръжението на близките си хора. Скоро силите ще ви трябва за велики постижения, затова трябва леко да се отпуснете. Желателно е, вече мислено да съставите план на действие, за да не направите грешки, просто по навик. Особено във финансовата сфера, където Стрелците често пилеят парите си. Ако не станете пестеливи, ще останете без средства за съществуване. На Пълнолуние (21 януари) може да се повеселите на дискотека, да се качите на хижа да покарате ски и да се срещнете с приятели. Денят е отличен за Стрелците, които искат да се отърват от негативизма и от лошото настроение.
Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Стрелците по-често да общуват с роднините си. Ако имате битови проблеми е добре да ги разрешите с бързо темпо. Тук могат да се отнесат: покупката на мебели, ремонт и реставрация. Но помнете, че работата трябва да бъде планирана. През януари много ще се обърнат към Стрелците за подкрепа, както материална, така и психическа. Не отказвайте на хората, всичко ще ви се върне преумножено. Макар че и вие може да имате затруднения с получаването на пари и лични проблеми.
Стрелците са доста усърдни и „бойни“, затова депресията не ги „лови“. Но в началото на годината не е изключено депресивно състояние, от което е добре веднага да се отърват. Хороскопът за януари 2019 година не съветва Стрелците да стигат до апатия или истерия. В краен случай се обърнете към психолог. Самотните представители на този знак могат да срещнат любим човек. Това ще се случи по време на командировка в друга страна или в компанията на нови хора.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2019 година съветва Стрелците да се погрижат за състоянието на ставите, гръбначния стълб и костната система като цяло. Вероятно е за себе си да напомнят хронични заболявания. Трябва да бъдете внимателни на пътя, особено, ако тръгнете на някъде с автомобил. За вътрешно спокойствие и хармония на душата упражнявайте йога, медитация и източни танци. Ако през януари, Стрелците бъдат прекалено импулсивни, ще разклатят нервната си система. Тук без психолог няма да минат. Диета и спазване на хранителен режим ще дадат прекрасни резултати. Ще свалите излишните килограми и ще забравите за гастрита.
Финансов хороскоп
Стрелците не трябва да разчитат на баснословни доходи. Празниците неусетно са „прелетели“, а с тях и спестените ви пари. Финансовият хороскоп за януари 2019 година препоръчва на жените Стрелци да се ограничат в покупките. Активно се заемете с работа, за да планирате бюджета си. Естествено, не е в характера на Стрелците да работят по график, но трябва непременно да го направят. Тогава ще успеят да изпълнят всичко, което шефа е поръчал. Мотивирайки се за нови проекти, може да получите голяма сума пари.
Финансовият хороскоп за януари 2019 година съветва мъжете Стрелци да се сприятелят с всички колеги – и млади, и в пенсионна възраст. Това лесно ви се получава, защото комуникативността е в кръвта ви. Ако искате да командвате, направете го, но не си и помисляйте да критикувате началството, ако ви е скъпа работата. С финансите няма да имате проблеми. Ако Стрелците искат да стартират собствен бизнес, нека го направят, защото ще се окаже доходен.
Кариерен хороскоп
Кариерният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Стрелците небивали перспективи, за които дори не са си мечтали. Но при условие, че веднага след празниците се върнат на работа и там се задържат до късно вечер. Не се ядосвайте, силите и ентусиазмът ще ви стигнат. Когато шефът ви помоли да работите и през уикенда, не отказвайте, особено, ако сънувате, че седите в стола на заместника.
Жените Стрелци могат гордо и настойчиво да се стремят към кариерните върхове. Знания и опит имате достатъчно, за да надминете колегите, а дори и ръководството. Възможно е повишение на заплатата и бонуси, което е много приятно след дългите празници. Кариерният хороскоп за януари 2019 година не съветва Стрелците да влагат парите си в съмнителни проекти. Жените обожават всякакви кредити и заеми, но е по-добре да се откажат от тях до пролетта. Най-добре е да потърсят допълнителна работа, в интернет или от обяви. На вас не ви липсва самоувереност и амбиции, затова се изявете с неочакваната си и талантлива страна.
През януари, на мъжете Стрелци ще им се наложи да пътуват. Ще имат много командировки, които ще им донесат доходи. Ако искат могат да започнат предприемаческа дейност и да станат бизнесмени или да вложат финанси в нещо наистина ценно. Хороскопът за януари 2019 година съветва Стрелците да се надяват само на себе си, за да постигнат признание и успех.
Любовен хороскоп
Струва ни се, че любовта и Стрелците са несъвместими, но това е само на пръв поглед. В действителност жените Стрелци никога не остават сами. Наоколо винаги има много ухажори, които са готови на всичко за тях. Защо тогава личният живот не им се получава? Любовният хороскоп за януари 2019 година не съветва Стрелците да възстановяват стари отношения. Всичко вече е минало. И спрете да „плюете“ мъжете, защото няма да забележите истинските джентълмени.
Изобщо, жените Стрелци се отнасят снизходително към своите ухажори. За тях е важно да е следващият и да могат да поговорят, да се посмеят, да покажат остроумието си. В това се чувстват уверено и в свои води. Но, ако нямат близки отношения, тях ги обзема скука и тъга. Любовният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Стрелците запознанство с мъж, който може да им стане спътник в живота. От вас се иска само да посрещнете съдбата си и да не се отмествате от пътя.
Ако жените Стрелци вече обичат и са обичани, то може да им пожелаем щастие. Само не е нужно да се прекланят пред избраника си, дори да е умен и красив. Искрените чувства се основават на доверие и уважение, затова не си позволявайте да го манипулирате, защото резултатът ще бъде тъжен - разочарование, раздяла и сълзи на възглавницата през нощта.
При семейните Стрелци всичко ще се случи по най-добрия начин. Жените ще чистят, готвят, перат, ще гледат децата… Всичко ще бъде точно, както във всеки нормален дом. Единствено сред всички тези битовизми не забравяйте за съпруга си. Става дума за страстната ви близост в леглото, а не каква риза да му купите и как да я изгладите.
Мъжете Стрелци са безкрайно привлекателни и остроумни, но в любовните дела са скромни до безумие. Дори и отдавна да са сами, за нищо на света няма да се решат първи да се запознаят със симпатичната жена. Виждате ги уж възрастни и уверени, а в личните отношения - безинициативни. Стрелците, все пак, трябва да намерят в себе си добрите си качества и да блеснат с тях пред жената, която харесват. Иначе, други, по-смели мъже ще я грабнат.
За мъжете Стрелци, които вече са се влюбили, можем да кажем, че е силно и за дълго. Но не е необходимо да се отдават единствено и безрезервно само на нея. Мъжете могат да се срещат с приятели, да играят футбол или да ходят на бар. Спомняйте си и за работата, защото тя ви носи пари. Е, разбира се, че романтиката и нежността трябва винаги да бъдат приоритет, но все пак вие не сте Дон Жуан, още повече, ако отношенията ви са изпълнени с доверие и искрени чувства.
Любовният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на семейните Стрелци да се заемат с изграждане на отношенията. Вие отдавна сте поставили основата, нали? Значи е дошло време за реконструкция. Добавете в брака искрица страст, сантименталност и емоции. Иначе скуката и монотонността ще схрускат вашия дълготраен брак.