Хороскоп за Рак януари 2019Гледай в youtube Хороскопът за януари 2019 година обещава на самотните Раци любов от пръв поглед. Трябва да поемете инициативата в свои ръце и по всички начини да очаровате избраника/цата. Семейните Раци ще тръгнат на пътешествие през януари 2019 година. Разбира се, че ще похарчите страшно много пари, но впечатленията, които ще натрупате, ще си заслужават. След пътуването жените Раци ще разберат, че са бременни, което, разбира се, очакват отдавна. Раците трябва внимателно да подписват документи касаещи имущество, дом или наследство. Ако имате нужна от помощ, обърнете се към приятели, които имат „тежест“ в обществото.

Хороскопът за януари 2019 година обещава дребни финансови проблеми, но съветва Раците да се откажат от взимането на заеми и кредити. Трябва да пазите здравето си като „зеницата на окото“, това ви съветва януарският хороскоп. Ако Раците се вслушат в тази препоръка, ще избегнат много неприятности тази сфера. Разхождайте се, движете се повече, обличайте се според времето на вън и недейте да нервничите. Схемата е стандартна, но вие много често пренебрегвате елементарните неща. И още нещо – откажете се от бързата храна!
Жълтата Свиня ще стане управител на 2019 година на 5 февруари, затова Раците ще успеят да завършат старите си дела и благодарят на Кучето за грижите и защитата. След празниците е трудно да се настроите на работна вълна, но трябва да направите колкото е възможно по-бързо, за да не изпуснете най-важното и перспективно в живота. По натура Раците са чувствителни и раними, но рядко се предават на мързела, дори в моменти на депресия.
Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Раците да подхождат философски към всичко, което съдбата им поднася. Скрийте по-дълбоко емоциите и депресията си, за да не попаднете в плен на равнодушието. Още повече, че ще имате много работа, а някои проекти не бива да бъдат отлагани. На Раците ще им се наложи сами да се оправят както със старите, така и с новите проекти. Бъдете максимално внимателни и отговорни към задачите.
Раци се отличават с трудолюбив и волеви характер. Те никога не си поставят цели, които не могат да постигнат. Макар че е възможно да ги реализират бавно и монотонно. Но това е тяхната тактика, който им помага да постигнат успех. Хороскопът за януари 2019 година обещава на Раците стабилно финансово положение, премия и повишение на заплатата. На Новолуние (6 януари) не е желателно да планирате далечни пътувания, решаване на проблеми и среща с нови хора.
При сантименталните Раци, в любовта, се очакват глобални промени. Вероятно е да се запознаят с човек, който е страшно подходящ за ролята на съпруг/га. А естествената им предпазливост и потайност няма да им позволят да направят грешна стъпка. От начало Раците ще се вгледат и ще изучат партньора/ката, а след това ще вземат решение. На Пълнолуние (21 януари) е възможно влошаване на самочувствието, затова трябва Раците да си останат у дома и да си починат пълноценно.
За да бъдат истински щастливи в личната сфера, Раците трябва повече да се доверяват на хората. Ще им провърви само на инициативните и активни Раци. А на тези, които вече са семейни, можем да пожелаем приятен път. Очаква се приятно пътешествие, което съпругът/та отдавна са планирали. Разбира се, ще се наложи да похарчите доста пари, но почивката си заслужава. Между другото, жените Раци, които мечтаят за дете, най-накрая ще забременеят. Предстои ви суетене и подписване на книжа, които се отнасят до наследство или продажба на дом.
В трудните въпроси, Раците ще получат подкрепа от близки хора и приятели, чието обществено положение е значимо. Важно е да скромничите, а да се обърнете към тях за помощ. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Раците да забравят за банковите кредити. Финансите ще бъдат точно толкова, колкото да им стигнат за нужните неща. Сложете акцент на здравето, закалявайте организма си и се хранете правилно. И, разбира се, Раците трябва да сложат в ред нервната си система. Ходете повече пеша, сутрин правете гимнастика и не се простудявайте.
Здравен хороскоп
През януари Раците трябва основателно да се заемат със своето здраве и с външността си. Месецът е подходящ, за да променят имиджа си, да си направят нова прическа и да посетят козметик. Ефект ще дадат спа процедурите и детоксикацията на лицето и тялото. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Раците да отидат на санаториум, за да оправят здравето си, а и да си починат. Може да се запишете на плувен басейн или фитнес. Важното е да имате желание, а време и пари, за такива полезни занимания, непременно ще намерите. За укрепване на психическото състояние може да се запишете на йога.
Финансов хороскоп
По натура Раците са пестеливи и икономични, затова те винаги имат пари в джоба си. Жените, родени под този знак, разбира се, обожават шопинга, но не харчат всичките си пари за покупка на някаква рокля или нещо друго. За храна и битови нужди – да! Раците не се страхуват от никаква работа, особено, ако за това им е обещана прилична заплата.
Финансовият хороскоп за януари 2019 година прогнозира за жените Раци доста нови и крупни проекти. Важното е да не се „потопят“ изцяло в тях. Съвещания, отчети, командировки – всичко това ги очаква в началото на годината. Но, ако разбирате, че с нещо няма да се справите или, че поемате повишена отговорност заради друг колега, по-добре се откажете от задачата. Раците се отличават с щедрост, но през този месец е по-добре да задържат парите за себе си.
Възможно е да не ви върнат дълговете, които вече чакате доста време. Нека този неприятен инцидент ви бъде урок за в бъдеще. Финансовият хороскоп за януари 2019 година не препоръчва на мъжете Раци да взимат кредити и да влагат средства в мащабни проекти. Очаква ви нова длъжност и това ще бъде не само неочаквано, но и много приятно. Сериозно се замислете за кариерен ръст, отхвърляйки навика си да седите на познатото ви място. Ако искате да укрепите материалното си положение, то без перспективи няма да минете. А тях, мъжете Раци, могат да постигнат само с усърден труд и деловитост.
Кариерен хороскоп
Кариерният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Раците небивал по-рано успех в професионалната сфера. Ще имате много шансове за успех, не ги пропускайте! Трябва да станете по-наблюдателни и разумни, за да получите и приходи, и висока длъжност. Що се отнася до скъпите покупки, то е по-добре да се откажете от тях. Особено, ако това е битова техника, кола или вила. Ще бъде добре Раците да включат на „режим на икономии“. Независимо от това, че Раците обожават да подаряват на всички поред подаръци и да дават пари на заем, през януари трябва да не го правят.
Не се ядосвайте, няма да останете без стотинка в джоба, още повече, че стопанката на 2019 година, Земната Свиня, подкрепя искрено Раците във всичко. Единствено не трябва да мързелувате и да се захващате само с дребните задачи. Всичко е във вашите ръце. Ще имате много примамливи предложения и договори за много пари. Раците трябва да се запознаят от близо с тях, за да си направят изводи и да не сбъркат.
Жените Раци трябва да оправят отношенията си с колегите и началството. Понякога сте прекалено настойчиви и принципиални. Заемайте се активно за всяка нова дейност, покажете своята най-добра страна и планирайте от рано всички покупки. А, ако искате да започнете свой бизнес, успехът е на ваша страна! Още повече, че имате и финансови спестявания, а и опит.
Кариерният хороскоп за януари 2019 година не съветва мъжете Раци да се връщат към старите си грешки и проблеми. Нека те си останат в миналото, а вие уверено вървете напред. Бъдете себе си дори в критичните ситуации, отстоявайте своите позиции и по-малко спорете с тези, които са по-възрастни и по-грамотни от вас. Особено в комерсиалната сфера. И още един мъдър съвет към Раците: довършвайте делата в срок, не оставяйте нищо за бъдещето. В противен случай може да не мечтаете за кариера.
Любовен хороскоп
Ако жените Раци сами отворят сърцата си за любовта, то това чувство, непременно, ще дойде при тях. Разберете тази проста истина и давайте напред! За среща с ярките приключения и главозамайващите романи. Ако на среща си имате симпатичен ухажор, усмихнете му и първа го поканете на среща. Защо да чакате и да се измъчвате от съмнения, ако можете да проявите искрените си чувства. Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва жените Раци да станат по-смели и да се решат на това, което по-рано им се е струвало абсурдно. Ако видите пламъчета в очите на мъжа, можете да направите запознанство. В началото като приятели, а след това …. Времето ще покаже, важното е да бъдете целеустремени.
Можете да се запознаете с мъже на много места, ако често излизате от дома си. Това е добре Раците да запомнят! Любовта няма сама да ви намери. Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва жените Раци сериозно да се замислят за създаване на семейство, особено, ако не са в първа младост. Скромността, разбира се, краси дамите, но излишната сдържаност в емоциите, за съжаление, отблъсква противоположния пол. Вгледайте се в този, който е до вас, отива ли му ролята на любим?
Ако Раците вече са част от любовни отношения, то през януари трябва да се погрижат за тяхното укрепване. Трябва да забравят за разправиите и битовите дрязги. Стига сте живели така, време е да сключите брак. Още повече, че Раците по натура са спокойни и верни, а и домошари. Ако постоянно разговаряте и имате общи интереси, то бракът ви ще бъде доста хармоничен.
Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва семейните Раци да помислят за съвместно пътешествие. Отдавна сте забелязали, че такива пътувания внасят разнообразие в близките ви отношения. И не е задължително да пътувате с децата, особено, ако те вече не са малки. Прекарайте известно време сами, един с друг, за да изясните всички недоразумения и да си организирате поредния меден месец.
Самотните мъже Раци, през януари, трябва да се вгледат в симпатичните жени в службата или в приятелското си обкръжение. Само не ги разглеждайте прекалено дълго, защото ще ви ги вземат изпод носа. Любовният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Раците крепки отношения, които с лекота ще преминат в семейни. Но, за да стане това, трябва да бъдете инициативни и да забравите за природната си стеснителност. Макар че на вас ви е трудно дори в интернет да завържете запознанство. Постоянно обмисляте всичко, претегляте и така изпускате щастието си. Мъжете Раци са доста неуверени и това им пречи да организират личния си живот. Помнете, че времето тече бързо, а за вас не е добре да изкарате живота си сами.
Всичко ще се получи добре при мъжете, които вече са влюбени. Вие, най-накрая, ще спрете да мечтаете и да идеализирате избраницата си, и ще „поемете управлението“ в свои ръце. Възможно е да направите предложение, което партньорката ви с нетърпение, и то отдавна, очаква. Тръгвайте бързо по магазините, за да изберете брачните халки.
Любовният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на мъжете Раци, които вече имат семейство, да бъдат по-активни. Вие сте забравили да ухажвате, да правите подаръци и да бъдете романтични. В отношенията ви със съпругата именно това липсва. Ако дадете воля на емоциите и страстите си, то отношенията видимо ще укрепнат. Не се страхувайте да се хвърлите с главата напред в този приказен период, с който е започнал вашия роман, и който ще ви дари с много емоции и чувства.