Хороскоп февруари 2019 за ВодолейНа Водолеите през февруари 2019 година ще им се иска да променят живота си така, че нищо да не им напомня за миналото. Например: да си намерят друга работа, нова любов и дори да сменят дома си. Вие дори ще решите да промените коренно външния си вид, да внесете в него екстравагантни или креативни нотки. Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Водолеите да преразгледат отношенията с приятелите си. Може би някои от тях не ви трябват?
В материален план, февруари 2019 година ще се окаже благоприятен за Водолеите.

Вие отдавна не сте се чувствали така защитени от финансови загуби и нерешени проблеми. Любимият човек ще ви направи подарък: билети и престой на хижа или на луксозен курорт в планината. Бъдете много внимателни когато се пързаляте със ски.
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Водолеите да се отнасят особено внимателно към състоянието на червата и стомаха. Не преяждайте вечер, откажете се от мазното, тестеното и спиртните напитки. Отравянията могат да бъдат със сериозни последствия.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Водолеите бързо да въплътят в живота всичко замислено. Само, преди това, преценете силите си и планирайте своето време. Не давайте празни обещания, иначе ще се окажете в неприятно положение. А и ще изгубите някои от своите достойни приятели.
Водолеите трябва да оставят миналото за себе си, за да могат уверено да погледнат в бъдещето. Февруари идеално подхожда за всякакви начинания, романтика и упорита работа. Ако отдавна искате да си купите жилище, то смело вложете парите си в недвижим имот. Между другото, не забравяйте и за себе си - обновете гардероба си, прическата и коригирайте фигурата си. Желателно е Водолеите да оправят отношенията си с приятелите.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Водолеите успехи във финансовата сфера. Най-накрая може да върнете дълговете си и да купите всичко, което искате. Нито загуби, нито нужди – всичко е чудесно. В любовта също всичко ще бъде благополучно, особено, когато избраникът/цата поднесе на Водолеите изненада – престой в ски курорт.
Със здравето не се очакват проблеми, но все пак внимавайте за състоянието на стомашно-чревния тракт. През февруари 2019 година, Водолеите трябва да регулират храненето си, да спазват диета и да не се хранят с това, което може да доведе до отравяне или до обостряне на гастрита.
Хороскоп за февруари 2019 година за жените Водолеи
Хороскопът за февруари 2019 година съветва жените Водолеи да оправят отношенията си с домашните. Особено, ако в семейството има деца и възрастни роднини. Ще се наложи доста да се постараете, за да успеете да убедите някои от тях в справедливостта и своите думи и принципи. Не забравяйте за почивките заедно, излизането на хижа или сред природата. Водолеите могат да организират отиването на театър, цирк или на концерт.
През февруари 2019 година се очакват няколко непредсказуеми и малко приятни инциденти. Но, ако Водолеите подходят към всичко философски и с доза хумор, то ще станат още по-оптимистични. Не е изключено някой да ви завиди и да се опита да ви навреди. Вгледайте се в колегите и приятелите, за да откриете недоброжелателите.
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на жените Водолеи романтичен и мечтателен месец. Какво пък, напълно е нормално дамите да бъдат сантиментални. Важното е на време да се вземете в ръце и да не изпускате преките си задължения.
Хороскоп за февруари 2019 за мъжете Водолеи
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на мъжете Водолеи многобройни прегради на пътя към достигане на целите. Може би ще спрете да живеете и да работите спонтанно и според настроението си? За да станете успешни и състоятелни трябва да си съставите план и станете инициативни. За да могат Водолеите да избегнат разправиите и конфликтите, трябва да се научат да отстъпват, а също и да не развяват честолюбието си пред всички. Помнете, че конкурентите и неприятелите чакат, кога ще проявите своите слаби страни.
През февруари 2019 година, Водолеите трябва бързо да довършат всичко, което отдавна са започнали. Вие имате доста такива проекти и задачи, отделете им внимание. Възможно е да възстановите отношенията си със стари партньори или да започнете собствен бизнес. Ако получите предложения за сътрудничество, непременно ги проучете. Предстои ви труден избор в професионалната сфера.
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на мъжете Водолеи при особено трудни ситуации да се обръщат за консултация към юристи или по-опитни и грамотни хора. Не казвайте „хоп“ преди да скочите – тази поговорка е особена актуална за Водолеите през този месец. Ако преследвате своята линия на поведение, ще направите много грешки. В края на февруари Водолеите ще разберат нещо приятно за близките си. Не е изключено вашият живот рязко да се подобри, благодарение на неочаквани изненади.
Финансов хороскоп за февруари 2019 година за Водолей
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Водолеите да се заемат със своето материално положение. То не е на това ниво, както по-рано, затова спешно търсете допълнителна работа. Не трябва да давате пари на заем, не взимайте кредити и не влагайте пари в неблагонадеждни начинания. И не вярвайте на обещания, те няма да се изпълнят! През февруари 2019 година Водолеите ще получат подкрепа от влиятелен човек. Възможно е да решите много проблеми, но не трябва да се възползвате от неговата щедрост безгранично. Старайте се сами да излезете от кризата, за да не правите за напред финансови грешки.
Кариерен хороскоп за февруари 2019 година за Водолей
Съдбата ще награди Водолеите по заслуги през февруари 2019 година. Вие упорито сте работили, увеличили сте енергийния си потенциал сега сте се насочили към кариерно израстване. Вие имате много ентусиазъм и интересни идеи, затова не сваляйте нивото. Ще бъде полезно да установявате нови връзки, да решавате стари проблеми и да се съгласявате на сътрудничество с чуждестранни фирми.
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на Водолеите командировка, за която отдавна са мечтали. С помощта на деловите пътувания вие ще успеете да се реализирате професионално и да обозначите своята позиция в обществото. Не се очакват сериозни проблеми, но не са изключени дребни недоразумения и пропуски. През февруари 2019 година Водолеите трябва да търсят по-надеждни партньори в бизнеса. Възможно е някои запознанства да направите по време на пътуване или в компанията на стари приятели.
Здравето на Водолеите през февруари 2019 година
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва слабост, вялост и апатия на Водолеите. И всичко това, само защото са забравили за нещо елементарно – почивка, обяд и пълноценен сън. Препоръчват се занимания с духовни практики, йога и медитация, за да сложат организма си в ред. И не се страхувайте да оставате по някога сами, за да укрепите психическото си състояние и да изключите стресовите ситуации.
Средата на февруари 2019 година е много подходящ период за занимания със спорт, диети и посещение на козметик. Между другото, ако Водолеите отдавна искат да сменят стила си на обличане или да си направят друга прическа, то не е нужно да го отлагат повече. И още един съвет – отидете на санаториум, ако е възможно да си вземете отпуска.
Хороскопът за февруари 2019 година не препоръчва на Водолеите да се лекуват сами, а още повече да си изписват лекарства от интернет. Вие може сериозно да навредите на здравето си, а също и да доведете организма си до изтощение и до хронични заболявания. За да се отървете от болестите, трябва да ходите само и единствено на лекари-специалисти.
Любовен хороскоп за февруари 2019 година за Водолей
Любовният хороскоп за февруари 2019 година обещава на Водолеите силни чувства към нов избраник. Вие ще се хвърлите с главата напред в отношенията, а също ще започнете да планирате съвместен живот. Може би е добре да премислите всичко поне сто пъти и да опознаете по-добре партньора? Още повече, че Водолеите не бързат с интимната близост. Постарайте се да установите наистина духовна връзка, за да не си докарате много проблеми и да се разочаровате от любимия човек. В този момент ще бъдат уместни приятелските отношения, затова усмирете страстите и сексуалните апетити.
На 5 февруари е Новолуние, което е отличен ден за укрепване на любовната връзка. Ако Водолеите разумно използват натрупалата се енергия, ще успеят да погледнат по различен начин на отношенията си с партньора. Макар че е възможно да се разделите по-бързо, отколкото сте очаквали. Не е изключено да разберете, че момента е труден и за двамата.
Любовният хороскоп за февруари 2019 година предсказва на Водолеите срещи с хора, с които отдавна не са се виждали. Някой от тях отново ще предизвика симпания у вас, а и дори бурни чувства. Не се опитвайте да вървите срещу онова, което сърцето ви нашепва. Но, ако Водолеите вече имат избраник, то „леко романче“ в страни ще се окаже болезнено и дори разрушително.