Хороскоп февруари 2019 за РакАко в живота има истински щастливи месеци, то февруари 2019 година ще бъде именно такъв за Раците. Важното за вас е любовта, която не само окрилява, но и ви дарява чувство за защитеност. Вие ще срещнете човек, който ще стане за вас всичко – и приятел, и любовник/ца и сродна душа. Запознанството е възможно да стане при леко странни обстоятелства.
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на Раците прекрасни отношения с колегите и началството. Вие ще получите не само бонус за качествената си работа, но и ще станете ръководител на отдела за продажби или рекламен агент.

През февруари 2019 година, Раците трябва да изключат бурните купони и употребата на спиртни напитки. И още – не яжте през нощта, защото ще развалите стройната си фигура.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Раците да си вземат карта за басейн и спортна зала. Ако редувате посещенията, то след няколко месеца няма да се познаете – ще бъдете стегнати, отслабнали и много позитивни. А и ще се запознаете с очарователна особа, което е много вероятно да се случи по време на тренировка.
Творческия потенциал и енергийните запаси на Раците, през февруари 2019 година, ще бъдат толкова големи, че те ще могат да направят адски много неща. Но е важно всичко да бъде планирано и да не отпускат ръцете си дори в трудните ситуации. Парите обичат не само добрите сметки, а и грижливото отношение към тях. Ако Раците искат да регулират финансовото си положение, то не трябва да се страхуват от дребните и ниско доходни задачи. Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Раците достойни приходи, но при уверен и рационален подход.
През февруари, Раците ще бъдат наистина щастливи и успешни хора, ако се вгледат в своето обкръжение. Възможна е среща с „втората половинка“, която ще им придаде сили и ще ги убеди, че истинската любов, все пак, съществува. Новия избраник/новата избраница ще стане за Раците не само любовник/ца, но и верен приятел. Запознанството може да се случи по време на пътуване или в компанията на приятели.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Раците взаимно разбирателство с колегите и шефа. На тази основа не са изключени изгодни предложения и голям бонус. На много ще им се наложи да пътуват зад граница, за да „завържат“ плодотворно сътрудничество. От страна на здравето не се очакват проблеми, ако Раците обърнат внимание на храненето, намалят развлеченията и се откажат от алкохола.
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Раците да се занимават със спорт, плуване и да си разработят диета. Всичко това ще им помогне да спестят енергия и сили, а също и да се отърват от излишните килограми. Съгласете се, че стройната фигура и позитивното настроение още на никого не са навредили. Още повече, че по време на тренировките Раците могат да направят романтично запознанство.
Хороскоп за февруари 2019 за жените Раци
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на жените Раци приятен, във всеки смисъл, месец. Очакват се многобройни пътувания, както по работа, така и за пълноценна почивка, далече от дома. Ако искате, може да навестите роднини или приятели, които живеят в друг град. По пътя ще се запознаете с интересни и важни за духовното ви израстване хора.
Благотворителността още никой не е отменил, затова Раците, през февруари 2019 година, трябва непременно да правят добри действия. Това може да бъде както финансова помощ към близките, така и морална подкрепа на малко познати хора. Ако се появи възможност, преведете известна сума на детски дом или на благотворителен фонд. Хороскопът за февруари 2019 година съветва жените Раци да взимат активно участие в масови и обществени мероприятия. Доброто ще ви се върне съвсем скоро, ако го правите от цялото си сърце.
През февруари, жените Раци трябва да държат емоциите си под контрол. Има вероятност да ви провокират и да се „хвърлите“ в авантюра. Не се поддавайте! Постарайте се да останете сами, за да осмислите всичко и да предотвратите казусните ситуации. Книги, театър, любимо хоби и разговори с близките – ето това ви е нужно. Това трябва да стане важно и първостепенно за вас.
Хороскоп за февруари 2019 за мъжете Раци
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на мъжете Раци проблеми от финансово естество. Възможно е да се наложи да вложите голяма сума пари в собствения ви бизнес или спешно да си потърсите допълнителна работа. Но не трябва да отстъпвате от заветната си цел. Именно тя ще стане за вас „пътеводна светлина“ и ще ви помогне да не изгубите своята самоувереност. Още повече, че през февруари има много голяма възможност, Раците, да си намерят нова и перспективна работа. На Новолуние (5 февруари) може да получите такива изгодни предложения, че да се наложи рязко да прекроите своите планове и да започнете да се обучавате.
Вътрешните резерви на мъжете Раци са невероятно големи. Вродените ви таланти, които вие дълго сте пазили в тайна, ще заявят за себе си. Вие ще получите доходи, ще повишите авторитета си и дори ще станете влиятелни хора в обществото. Хороскопът за февруари 2019 година съветва Раците да се изявят във всички направления – творчество, политика, изкуство и търговия. Ако имате дарба да пишете или изработвате реклами, защо го криете? Важно е, мъжете Раци да бъдат много уверени, упорити и амбициозни.
За да тръгне животът ви нужната посока, хороскопът за февруари 2019 година съветва мъжете Раци да бъдат внимателни, когато общуват с коварни и завистливи личности. Уви, такива до вас има доста. Не изпълнявайте работата на другите, не се водете по изкушенията и ценете тези, които се отнасят към вас по същия начин. Раците могат да си спомнят за старо хоби, което да им помогне да хармонизират душата си и да им донесе доходи.
Финансов хороскоп за февруари 2019 година за Рак
През февруари 2019 година, Раците ще имат особени отношения с парите. На вас ви се иска да си запазите спестяванията, но в същото време се съблазнявате от големи покупки. Доходите ви ще бъдат регулярни, но не разчитайте на големи суми. Финансовият хороскоп за февруари 2019 година обещавана Раците помощ от страна на състоятелни и успешни личности. Това могат да бъдат както бизнес партньори, така и стари приятели. Месецът е подходящ за преговори, взимане на кредити и капиталовложения. Не е изключена подкрепа от роднини и от любимия човек. Само не се измъчвайте от съмнения когато получавате безвъзмездна финансова подкрепа.
Кариерен хороскоп за февруари 2019 година за Рак
През февруари 2019 година, Раците трябва бързо и разумно да организират работното си място и времето си. Иначе няма да успеете в нищо, а също и ще подведете колегите или бизнес партньорите си. На първо място за вас трябва да стоят отговорността и редът. Желателно е да се подготвите внимателно за реализирането на новите проекти, а те се окажат доста. Кариерният хороскоп за февруари 2019 година съветва Раците, които се занимават с комерсиални дела, да внедрят в работата си неординарни и интересни моменти. От това изцяло ще зависи изходът на по-нататъшното развитие на бизнеса.
През февруари 2019 година при Раците ще се появи възможност да сменят местоработата си. Преди да напуснете, премислете добре всичко, за да няма съжаления и душевни терзания. Успехът е на страната на тези, които по време на задграничните си командировки ще установят контакти с нови хора. Не отхвърляйте старите си връзки, те ще ви помогнат да се реализирате професионално.
Здравето на Раците през февруари 2019 година
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Раците да укрепват имунната си система, за да избегнат простудите и инфекциите. Ако не спрете да се отнасяте безхаберно към здравето си, ще се разболеете или ще хванете вируси. За Раците е полезно да пият витамини, да се хранят с полезни продукти, богати на белтъчини. Не забравяйте за плодовете и зеленчуците, а също и не се срещайте с тези, които вече са болни.
През февруари 2019 година е възможно на Раците да им се наложи да пият успокоителни, за да сложат в ред психическото си състояние. Възможна е умора, апатия и безсъние. Старайте се да гледате оптимистично на живота, не се преуморявайте в работата, а също и закалявайте организма си с водни процедури. Добре е да пиете билкови чайове и да взимат топла, отпуската вана преди лягане с ароматни масла в нея.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Раците да използват профилактични средства срещу грип. Пазете се от простуди, за да не настъпят сериозни усложнения със здравето ви, преди всичко със ставите и сърцето. Раците трябва по-често да правят упражнения за гърба, да плуват и да ходят пеша. Не седете на компютъра дълго, а също и отидете на зъболекар, особено, ако отдавна имате нужда от това.
Любовен хороскоп за февруари 2019 година за Рак
Ако до този момент, ситуацията в личния живот на Раците е била „горе-долу“, то сега ще се проясни. Най-накрая ще бъдете с тези, които ви обичат и към които вие имате чувства. Но, ако отношенията ви с избраника/цата са „ударили дъното“, не трябва да се държите за тях. Любовният хороскоп за февруари 2019 година съветва Раците да забравят за предишните си отношения и да живеят с настоящето. Не трябва да се държите за това, което вече няма да се върне. Още повече, че сега до вас е именно този човек, който няма да ви изостави и няма да ви предаде.
През февруари е желателно Раците да слушат своето сърце и вътрешния си глас, за да не сбъркат в избора си. Ако стане дума за преместване или придобиване на собствено жилище, не отлагайте въпроса за друг път. По-малко внимание обръщайте на съветите на приятелите и колегите, не ги посвещавайте в любовните си вълнения.
Любовният хороскоп за февруари 2019 година не препоръчва на самотните Раци да правят нови запознанства. Това не е най-добрият месец за флирт. Сега сте готови само за сериозни отношения, не за мимолетни връзки. Помнете, че съдбата няма да ви остави без любов и взаимност. Но, за да се случи това, Раците трябва малко да почакат и да се заемат със самовъзпитание.