Хороскоп декември 2019 за Везни Гледай в youtubeХороскопът обещава топъл месец, независимо от това, че зимата е на улицата. Материалното положение, което за съжаление не е на висота, няма да успее да развали чудесното ви настроение. Затова пък, Везните ще се проявят достойно в колектива, което началството непременно ще забележи. При тези, които имат частен бизнес, могат да се появят непримирими конкуренти. Но, дори и този момент няма да стане повод за униние и упадък на силите.
Семейните Везни трябва да се отнасят по-внимателно не само към съпругите/зите и децата, но и към по-възрастните си роднини. Погрижете се сериозно за тяхното здраве, направете всичко възможно те да оздравеят. Самотните Везни трябва да намерят време за срещи и романтика, за да могат, поне за малко, да се разсеят от преследването на кариерата и финансите.
Хороскопът предсказва на Везните значителни парични харчове, но от тях няма как да избягат преди празниците. За подаръци за любимите, дрехи за себе си, добре е кредитите да се закрият. Не се ядосвайте, защото ситуацията ще се оправи още в началото на следващата година.

Кариера и финанси за Везните през декември 2019 година
През декември, работата, буквално, ще „гори“ в ръцете на Везните, което ще повлияе благоприятно финансовата и професионалната сфера. Но бъдете внимателни по време на преговорите с бизнес-партньорите, за да не се покажете нетактични и неопитни. Операциите, свързани с продажба на жилище или стоки ще преминат великолепно.
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Везните невероятен хаос, който ще се отрази на трудоспособността им. Вие, дори собствените си мисли ще изразявате неправилно, особено, по време на срещи с влиятелни хора. Не бягайте от преките си задължения, от конкретиката и дисциплината ви ще зависи кариерното израстване. Под развалините на творческата дейност, вие наистина можете да се задушите, затова запишете всичко, по точки, в тетрадката.
Хороскопът за декември 2019 година обещава на Везните труден във финансово отношение месец, но не трябва да се ядосвате прекалено, заради празния портфейл. Някои ситуации са възникнали заради вашето безразсъдство, постарайте се да погледнете на тях с доза хумор и практицизъм. Ако сте планирали скъпи придобивки, смело тръгвайте към магазина. Трябва да зарадвате себе си с нещо приятно, а също и да купите нещо на близките си, с което да ги изненадате за празниците. Успешно ще се получат операциите, свързани с влагане на средства за благотворителни цели.
Здравето на Везните за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Везните да водят енергичен живот, за да не изпаднат в униние и депресивно състояние. Акцентът е върху сърдечно-съдовите заболявания, които могат да се обострят след простуда и физически натоварвания. Дългият сън и почивката сред природата ще ви помогнат да възстановите загубените си сили и да станете по-оптимистични. Не са изключени психосоматични проблеми, затова, своевременно се обръщайте към лекар. Уязвими ще бъдат белия дроб, черния дроб и пикочния мехур. Само не съжалявайте и не ескалирайте себе си със съмнения, а старателно се лекувайте под наблюдението на специалисти.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Везни
На Везните любовта им е нужна като въздуха. Без това чувство те не се усещат пълноценни личности, затова са склонни да се хвърлят в „хомота“ с главата напред. Наслаждавайте се на общуването с тези, които са ви наистина симпатични и приятни. Не се съмнявайте в себе си, доверявайте се на близките си хора и поставете пред себе си постижими цели. Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Везните нов и незабравим етап в личния живот. Нито веднъж няма да си спомните за предишните си любовни връзки, когато на пътя ви застане чудесното създание от приказките.
Семейните хора е време да променят нещо в отношенията, не трябва постоянно да треперят и да ревнуват. Връзката ще укрепне, ако внесете в нея повече позитивизъм и ярки емоции. Преди празниците не пречи да се разсеете от активната си работа, да прекарвате повече време със съпруга/та и децата. Благоприятно ще се разрешат въпросите за недвижим имот, строителство или ремонт на жилището.
Съвместно пътуване ще помогне на влюбените Везни да прозрат партньора/та си. Те ще ви се сторят много по-задълбочени и многопластови, а вие се заемете със себе си. Трябва да промените външния си вид, не се отпускайте дори когато си почивате, наблюдавайте се. Трябва да спрете отегчението във връзката си. Развихрете страстите и бъдете внимателни, за да запазите щастлива връзката си.
Декември ще подари на жените от този знак доста възхитителни мигове в любовта. Ще срещнете мъжа на своите мечти, ще разрушите остарелите принципи и ще поемете курс към създаване на семейство. Важно е, вие сами да не разрушите идилията, която вече имате.