Хороскоп декември 2019 за СтрелецГледай в youtube Декември 2019 година е много подходящ за отпуска, далечно пътуване и семейна почивка. Всичко това, непременно, ще бъде отчетено от Стрелците, когато довършат всичките си стари дела и напишат заявлението си за отпуска. По време на пътуването, вие може да се сприятелите с човек, който да ви помогне в бизнеса. Бъдете любознателни и вежливи в общуването.
Хороскопът предсказва на Стрелците незначителни финансови проблеми, но близките ще им помогнат да се справят с тях. В семействата на много ще има радостно събитие – дългоочакваното дете ще се появи на бял свят. Що се отнася до Стрелците, които все още не са семейни, те ще се опитат с всякакви методи да избягат от особа, която порядъчно им е омръзнала.
Ако не престанете да се храните с каквото ви попадне и да спите по три часа в денонощието, здравето ви не просто ще се разклати, но и ще се сбогува с вас. Хороскопът настоятелно моли Стрелците да оставят пушенето и да отидат на ски.

Кариера и финанси на Стрелците през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година обещава на Стрелците великолепен месец, за който само може да се мечтае. Дори непрекъснатото товарене с дребни дейности няма да наруши вътрешния ви комфорт. Обратно, ще ви се иска да творите, да се вдъхновявате, да се влюбвате искрено във всичко, с което се занимавате. Финансовите загуби са единственото, което може да развали настроението ви. Но всичко това може да бъде преодоляно, ако си намерите допълнителна работа.
Декември ще премине спокойно за Стрелците, без конфликти и търкания с ръководството. Вие дори ще си помислите, че са ви забравили. Не, не преживявайте, работата не е в това. Просто вие сте изпълнили всичко, което е било планирано за тази година и дори сте преуспели. Сега събирайте плодовете във вид на бонуси. Важно е да не губите парите, те ще ви бъдат нужни за подаръци и пътувания.
Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Стрелците да се отнасят много внимателно към съдържанието на портфейла си и да водят отчет. Вашите финансови залежи не са безкрайни, бъдете пестеливи. Ако получите допълнителни доходи ги отделете за празниците. Стари проекти, за които сте отделили много сили и време, ще се изплатят напълно. Но има голям риск да изгубите всичко, наведнъж, затова дори мислено се откажете от хазартните игри и скъпите покупки. За съжаление баснословно богатство не ви заплашва, но и в бедност няма да живеете, спрете да се паникьосвате. Още повече, че близки хора ще ви заемат нужната сума.
Здравето на Стрелците през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Стрелците да акцентират вниманието си върху храненето. Дори и да сте натрупали излишни килограми, не трябва да се поставяте на жестока диета. Важно е да спазвате режим, а също и да въведете в рациона си млечните продукти. Това ще помогне на дейността на червата. Възможни са проблеми с психическото здраве, особено, ако всичко си „слагате на сърцето“ и преживявате по всеки повод. Не се отказвайте от народните средства за лечение, те ще ви помогнат да се отървете бързо от простудите. Билков чай, мед, орехи, плодове – това ви е нужно, за да укрепите имунитета. Прибавете към всичко това плуване и фитнес.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Стрелец
При представителите на тази зодия чувствата се асоциират с нещо свръхестествено и понякога извънземно, но през този месец всичко ще се случи по различен начин. Вие така страстно и стремително ще се влюбите, че ще забравите за всички неуспехи в личния живот. Купидон ще ви прониже със стрелата и това ще бъде реално! Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава на Стрелците море от емоции, впечатления и ярки събития. Само не бъдете прекалено активни, защото инициативните предложения ще ви „препънат“.
Семейните личности ще планират, създават и чертаят без умора. Възложена ви е отговорна мисия за организирането на празничните тържества. А и вие се радвате! На тези, които имат извънбрачна връзка, ще им се наложи да се разкъсват между два огъня. Помнете, предстои ви да се оправдавате не пред съпруга/та, а пред себе си. А това е особено тежка задача, която ще ви вкара в безизходна ситуация.
На първо място ще се окажат материалните проблеми, защото парите, наистина, няма да стигнат дори за най-необходимото. Между другото, за подаръци за близките, също, ще ви се наложи да заемете голяма сума. Какво пък, това е резултатът от вашата разточителност и непрактичност в покупките.
В края на декември, на жените Стрелци ще им се усмихне късметът. При това, в образа на мъж, по когото отдавна се заглеждат. Това може да бъде колега, началникът или стар приятел. Само не си слагайте маска на тайнственост и непристъпност. Най-добре вземете инициативата във свои ръце, за да направите чудесно запознанство и да създадете устойчиви отношения.