Хороскоп декември 2019 за СкорпионГледай в youtubeАко не бяха близките, на Скорпионите щеше да им се наложи сами да се измъкват от трудното финансово положение. Но помощта ще дойде на време. Но не си мислете, че няма да се наложи да връщате парите. Обратно, скоро ще поискат подкрепа роднини и приятели. Хороскопът съветва Скорпионите да се отнасят философски към всички нюанси в общуването. Съдбата обича да поднася изненади.
Затова пък, в работата, Скорпионите ще имат пълно взаимно разбирателство с колегите и шефа. Такава идилия отдавна не е имало. Дори ще станете организатор на празника, както прогнозира астрологичната прогноза. Скорпионите имат повече от достатъчно сили, енергия и най-важното - творчески плам. А в края на месеца очаквайте високи бонуси.
Хороскопът предсказва на Скорпионите бодрост на духа и перфектно здраве. Само бъдете внимателни с алкохола, защото може да преживеете отравяне.

Кариера и финанси за Скорпионите през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година съветва Скорпионите да не се захващат с безполезна дейност, а също внимателно да проверяват постъпващите доходи. Не е изключено някой да ви излъже или да се възползва от гениалните ви идеи. Не се отказвайте от старите си делови връзки, те ще ви потрябват в процеса на реализиране на новите проекти. При огромния обем задачи бъдете предвидливи дори за дреболиите.
Скорпионите не е желателно да бързат през декември, дори когато началството ги притиска и подхвърля критични забележки. Колкото по-самоуверени бъдете, толкова по-висока ще бъде премията ви. Месецът не е подходящ за взимане на важни решения и кариерно израстване, но това не означава, че трябва да седите със скръстени ръце и да се надявате на чудо.
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Скорпионите непредвидими ситуации, възникващи с деловите партньори. Разбира се, всичко може да отдадете на собствената си щедрост и грешките си, но това няма да е така. Възможно е проблемите да възникнат след подписване на договор. Водете „честна игра“, не влагайте пари в това, което не познавате от юридическа гледна точка. Големи разходи ще имате за членовете на семейството, за обучение на децата и за козметични процедури. Спестявайте пари за „черни дни“, за да не влезете в дългове преди празниците.
Здравето на Скорпионите за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година обещава на Скорпионите добро здраве, благодарение на което ще могат да си позволят физически упражнения за всяка част от тялото. Бъдете внимателни при шофиране, особено при поледица. Не са изключени ситуации, водещи до травми, счупвания, а след това и до болничното легло. Регулирайте енергията си, за да не останете без сили. Имате невероятна съпротивляемост на инфекциите през този месец, но няма да бъде лошо да си направите ваксина против грип. В рациона ви трябва да присъстват плодовете, зеленчуците и белтъчната храна. Не се хранете нощно време!
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Скорпион
Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава на Скорпионите незабравим месец, ще стигнете до „пеперуди в корема“. Вие, най-накрая, ще се успокоите и напълно ще се доверите на човека, към когото изпитвате силни чувства. Само не разказвайте на никого за своя нов, красив роман. Дръжте се на романтична вълна и не бягайте от това, което съдбата ви дарява.
Възможен е сериозен конфликт с роднините, но и него можете да „заобиколите“, ако бъдете сдържани. Не трябва да гледате сурово и осъждащо на всичко, което се е случило още през миналата година. Най-добре е да организирате съвместна почивка, пътуване до ски курорт или да благоустроите жилището. Самотните Скорпиони могат да срещнат своята половинка по време на пътуване в чужбина. Може би, чувствата няма да избухнат на момента, но не трябва да си правите прибързани изводи. Вгледайте се в човека отблизо и тогава искрата непременно ще пробяга, а любовта ще ви сграбчи в обятията си.
На семейните хора ще им се наложи да се доверят на опита си от предишните години. Спомнете си как е започнал вашия роман, кое ви е ръководело при общуването с партньора/ката? От конфликтите могат да ви спасят децата, които, в някои трудни ситуации, ще се окажат по-мъдри от вас.
Предстоят ви многобройни дела около къщата, купуване на подаръци и организиране на празника. Не се страхувайте, ако всичко легне на вашия гръб, все пак вие сте Скорпиони!
На жените от този знак им предстои да се разочароват от партньора си. Но не трябва да придават прекалено внимание на това, в краен случай се задълбочете в работата си, това ще ви избави от депресията.