Хороскоп декември 2019 за РибиГледай в youtube Рибите ще се чувстват богати и властелини на моловете. Парите ще бъдат достатъчно за всичко, което сте планирали - от шоколадови бонбони до последен модел мерцедес.
Хороскопът препоръчва на Рибите, все пак да се вземат в ръце, за да не похарчат всичките си спестявания. Дори и богата баба да ви остави в наследство небостъргач в Америка, все пак не е необходимо да пилеете парите си за щяло и нещяло.
На Рибите им предстои труден избор – активна работа или топли отношения с избраника/цата. Постарайте се да намерите мъдро решение, за да не бъдете крайни и виновни за всичко. Физическото състояние на Рибите ще бъде в ред, а нервната система е на границата на срива. Ако сами не сте справите, то се обърнете към опитен психолог.

Кариера и финанси за Рибите за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Рибите много активен месец, затова пък, резултатите от бурната дейност ще се окажат чудесни. Ще има много нови и мащабни проекти, важни срещи и съвещания. Само не изпускайте нищо, бъдете в центъра на събитията и проявявайте инициатива там, където действително е уместна. Още повече, че имате големи шансове да „завържете“ взаимно-изгодно сътрудничество. Всевъзможните пътувания и преговори ще преминат на ниво взаимно разбирателство, което не е маловажно за започващите предприемачи.
През декември Рибите е по-добре да не разчитат на „глобалното затопляне“ в професионалната сфера. Разбира се, няма да тъпчете на едно място, но и няма да препускате в галоп. Ще се наложи постоянно да се връщате към старите си задачи, да оформяте сложни документи, дори да се занимавате с работа, от която, поради някаква причина, се е отказал колега.
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Рибите отлична печалба от сделки, на които по-рано са разчитали. Кръгът на интереси и деловите връзки видимо ще се разширят, което ще доведе до стабилни доходи. В средата на месеца се очакват позитивни финансови моменти, личният бизнес ще започне да се разширява и да дава урожай. Изкушенията са опасно нещо, затова се откажете от машинациите, авантюрите и всевъзможните вложения. Схемата за работа трябва да бъде внимателно планирана, за да не съжалявате след това за загубите и неразумните харчове. Бъдете внимателни когато пресмятате чуждите пари, защото могат да ви обвинят в мошеничество.
Здравето на Рибите през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година съветва Рибите да се пазят от отравяне, инфекциозни заболявания и алергични реакции. Мийте си ръцете преди храна, това го знаят дори децата. Откажете се от прихапванията в съмнителни заведения, защото, в противен случай, ще попаднете в болница преди празниците. Ако се появи световъртеж, болки в гърба и понижено кръвно налягане, непременно си направете изследвания. Възможно е това да са симптоми на остеохондроза, проблеми с гръбнака или със съдовете. Спазвайте всички предписания на лекарите, без да се двоумите, не се лекувайте самостоятелно. И, разбира се, по-често излизайте на чист въздух.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Риби
Рибите обожават да въздишат и да мечтаят за любов, но не правят никакви реални действия. Така могат да изкарат целия си живот в самота. И така, само инициативата и активните действия ще ви помогнат да устроите личния си живот. Непременно тръгвайте на пътешествие, особено, ако отдавна сте го планирали. А и на време напишете заявлението си за отпуската.
Любовният хороскоп за декември 2019 година обещава чудесен месец на Рибите, ако вземат под внимание съветите на бабите и дядовците, които живеят заедно от доста дълго време.
На семейните Риби ще им се искат изненади и пикантни усещания. В магазина такива „вещи“ не се продават, но можете да посетите заедно психолог или да почетете подходящата литература. По-често си почивайте заедно, излизайте сред природата и отделяйте време за съвместното си хоби. Всичко това не са дреболии, а важни моменти, помагащи да внесат хармония в брака. Не игнорирайте поканите за гостуване, защото общуването със стари приятели ще разнообрази живота ви.
На влюбените Риби, декември, ще донесе много ярки емоции и впечатления. Здраво държейки се ръка за ръка, вие ще станете по-близки духовно. От разправиите и конфликтите ще ви опази чувството ви за хумор, което също не е маловажно при общуването с партньора/ката. Ако имате възможност, започнете съвместен бизнес. Работата ще ви разсее от сивотата и битовизмите, а също ще укрепи финансовото ви положение. Много ще се решат на законен брак, което е страхотно! А подготовката за това тържество още повече ще укрепи отношенията, правейки ги искрени и надеждни.