Хороскоп декември 2019 за РакГледай в youtubeХороскопът препоръчва на Раците да поставят акцент на новия си гардероб, подмладяващите процедури и външния си вид. Ако се промените леко, ще внесете промени в професионалната и в личната сфера.
Раците ще бъдат много радостни, когато чуят изгодно предложение за работа от стари колеги. Не бързайте веднага да напускате. Има време, обмислете всичко и вземете решение. Раците, които имат собствен бизнес, ще получат подкрепа от роднините и от заможни приятели.
Семейните Раци ще се къпят в любов и страсти. Самотните могат да завържат запознанство в неочаквана ситуация. Но, разбира се, не трябва да седите у дома, зад компютъра.

Кариера и финанси за Раците за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година съветва Раците самостоятелно да отработват трудните ситуации в кариерата си. Не се надявайте на никого, въоръжете се със сили и търпение. Дори и частично, но ще се прояснят професионалните цели, които ще ви помогнат да развиете талантите си в различни сфери. Търсете компромиси с колегите и бизнес партньорите, за да не се окажете в конфликт със самите себе си.
Декември ще се окаже тежък товар за Раците, особено, ако нарушават задълженията си и снижават темпото. Неразбирателството в отношенията с началството може да доведе до резки промени и да наруши работния баланс. В края на месеца ще се наложи да работите много и упорито, за да стабилизирате леко финансовото положение в преддверието на празниците. Стартирайте, без да се бавите, нови проекти, обръщайки се към миналия си богат опит.
Хороскопът за декември 2019 година съветва Раците да се пазят от ненужни харчове, безразсъдно пазаруване и небивала щедрост по отношение на приятелите. Разбира се, иска ви се да живеете разкошно и на широка нога, но само не и през този месец. Повярвайте, че след това ще ви бъде срам от самите себе си заради безцелно похарчените пари. Помнете, ако похарчите всичко, изведнъж, очакват ви сериозни проблеми. Заплахата за бюджета ще бъде сурова, затова не мечтайте за пътешествия и подаръци за близките. А да купите нещо полезно за себе си или за дома е свято действие.
Здравето на Раците през 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Раците да се борят с безсънието, което може да се отрази негативно върху общото им самочувствие. Но, за това не е необходимо, непременно, да гълтат сънотворни или успокояващи таблетки. Най-добре е да сложат в ред нервната система, да изключат стреса, а също да не седят от сутрин до вечер на компютъра. Девизът за месеца трябва да бъде: „Всичко да е с мярка и без фантазиране!“. Между другото, алкохолът, пушенето и преяждането може да ви изиграе лоша шега. Помнете, че вредните навици силно снижават имунитета, което води до простуди, възпалителни процеси и хронични заболявания.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Рак
Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Раците да отхвърлят всички работни дела, за да прекарват повече време с избраника/цата. Нищо няма да може да замени тези нежни и искрени минути, които ще прекарате насаме един с друг. Всички спешни въпроси решавайте заедно, за да няма „подводни камъни“. Пред вас ще се открият големи възможности, за да се развивате и израствате духовно.
Човек от миналото ще „развали“ настроението ви. Дори да не е бил любим/а, а просто приятел/ка, но отношенията ви, все пак, са били силни. Опитайте да се изолирате от звъненето и посланията, за да не може никой да навреди на новите ви отношения. В този случай, само категоричността ще ви помогне да се отървете от всичко, което ви пречи да постигнете комфорт.
Ако Раците са част от отношения, които не могат да се нарекат стабилни, то е по-добре да се откажат от тях. Не се дръжте да това, което безвъзвратно си отива. Помислете за себе си, разнообразете се и се освободете от натрупания стрес. Възможни са битови проблеми, ако не ги забележите от рано. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва да отделяте повече време на близките си, за да не се ядосвате по-късно, заради липсата на внимание от тяхна страна.
Благоприятно ще ви се получат мероприятията, насочени към съвместен бизнес и тържества. Ще успеете с всичко, което сте набелязали за този месец, дори финансовата ситуация да е критична. Не жалете сили и средства за развлечения, подаръци и общуване с децата. Хармонични отношения се създават от това, което вие самите влагате в тях.
Свинята ще помогне във всички начинания на Раците, без любов няма да ги остави. Романтичното настроение няма да ви остави до края на декември.