Хороскоп декември 2019 за ОвенГледай в youtubeПред Овните ще се появи истинска дилема – дали да си починат с половинката на някой екзотичен бряг или активно да поработят над нов проект. И така, какво да изберете, за да не съжалявате след това? Вие имате всички шансове да съвместите полезното с приятното. В началото изпълнете всички важни задачи, а след това спокойно отидете на почивка.
Хороскопът препоръчва на Овните да не бързат с взимането на решение, ако вътрешният им глас подсказва нещо друго. Семейните двойки очакват раждането на дълго чаканото детенце, а самотните мъже Овни ще трябва да прекарат няколко нощи под прозореца на любимата, за да спечелят бунтарското й сърце.
Астрологичната прогноза съветва Овните отрано да помислят за подаръци за близките си. Отделете определена сума, за да не търсите по-късно заеми от приятели и колеги. Мечтите имат свойството да се сбъдват – в това, съвсем еднозначно, ще се убедят Овните. Особено, когато получат неочаквани приходи и купят това, което отдавна са си харесали в магазина.

Кариера и финанси за Овните през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Овните да отделят голяма част от времето си на делата, които са оставени най-отдолу. Още веднъж ще се убедите в това, че такава работата носи значителна финансова помощ. Много творчески проекти ще се окажат перспективни и е по-добре да ги реализирате заедно със съмишленици. Не са изключени сериозни разногласия с бизнес партньорите, вземете се в ръце. Бързо и разумно ще се разрешат проблемите, които отдавна пречат на пътя ви към върха на кариерата.
През декември 2019 при Овните ще се появят много ярки идеи, но няма да има много възможности, за да ги осъществите в живота. И всичко защото сте емоционално изтощени и няма от къде да вземете енергия. Отлично ще премине работата в колектива, а също и в голяма компания с техническо направление. В средата на месеца не е желателно да тръгвате на дълга командировка.
Хороскопът за декември 2019 година не обещава на Овните големи финансови проблеми, но все пак ще възникват неприятни ситуации. За да увеличите доходите си ще ви бъде нужен калкулатор и последователност на изчисленията. Удачно ще се решат въпросите, свързани с покупка на автомобил, къща или вила. Покупката може да се осъществи без особен ущърб на бюджета. През този месец може да разчитате на неголеми приходи, но благодарение на тях ще успеете да осъществите онова, което сте замислили, а също и да си починете чудесно в приятелска компания, желателно е да бъде на хижа или в по-евтин ресторант.
Здравето на Овните за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Овните да намалят своята активност, за да не попаднат в болница със счупване или изкълчване на крайниците. Ситуациите могат да бъдат много непредвидими, бъдете внимателни, пазете главата си. Не са изключени болки в ставите, затова, на време, се обръщайте към лекар. А, ако отдавна планирате отиването на зъболекар, то непременно го направете през този месец. Внимателният преглед и професионалното лечение ще ви помогнат да избегнете не само инфекциите и кариесите, но и ще се предпазите от лошия дъх на устата. Помнете, че безхаберното отношение към здравето може да доведе до сериозни заболявания.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Овен
Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Овните трудности в отношенията с избраника/цата. Споровете и разправиите няма да възникват напразно, затова не винете за всичко партньора/ката си, а потърсете причините. За да промени ситуацията към по-благоприятна страна, трябва откровено да си поговорите и да заемете позицията на слушател/ка. Ако партньорът/ката не си промени мнението за вас, постарайте временно да замълчите и да се усамотите. Това ще ви позволи да погледнете по различен начин на проблемите, възникващи в любовната сфера.
Декември е много подходящ за подготовка за празниците, пътешествия и съвместна почивка. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва да демонстрирате своите най-добри качества, за да се сближите духовно с избраника/цата. Не оставяйте битовите въпроси нерешени, защото ще се върнат. Конфликтите при семейните Овни ще възникват на финансова основа. Тук няма да минете без решителни действия.
Не е желателно да се оставяте на носталгията по предишните си връзките. Те вече няма да се върнат, а нервите на сегашния ви любим човек ще се опънат до скъсване. Търсете нови пътища за външна и вътрешна промяна, за да се представите в по-привлекателна светлина пред партньора/ката. Жените, родени под този знак, ще започнат по-трепетно да се отнасят към себе и към мъжа, с когото са се запознали през есента. Основната дума за вас ще бъде „надежда“. Мъжете Овни няма да затруднят своите отношения по никакъв начин, защото те не изпитват дълбоки чувства към никого. Но връзката ви няма да прекъсне, а ще премине на различно ниво - приятелство. Възможно е някой да поеме риск заради вас, опитайте се да укротите и него/нея и собствения си темперамент.