Хороскоп декември 2019 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът предсказва на Лъвовете прекрасен и уравновесен месец, когато може просто да се наслаждават на живота. Ако получите прилични приходи, може без съжаление да ги похарчите за модерни дрехи и посещение в салон за красота.
Мъжете Лъвове вече са натрупали необходимата сума, която щедро да похарчат за подаръци за любимите си хора. Парите ще текат като река, ако преди това сте поработили усърдно. Важно е, Лъвовете да не се впускат в авантюристични начинания и да не рискуват, увличайки се по хазартни игри.
Астрологичната прогноза препоръчва на Лъвовете да се заемат със своето здраве и да започнат от храненето. Ако сте натрупали излишни килограми или сърцето прескача, посетете диетолог и кардиолог. Не е желателно да не обръщате внимание на заболяването, защото то бързо ще премине в хронична форма. В началото на месеца, Лъвовете могат да си вземат абонаментна карта за спортна зала, за да могат до празниците да се почувстват приятно и да изпитват лекота в цялото си тяло.

Кариера и финанси за Лъвовете за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година съветва Лъвовете да се движат към целите си с обичайното темпо, без съмнения и без да се спират. Ако някой се опита да ви „подложи динена кора“, вие спокойно намекнете, че сте на половината път до победата. Интересни и изгодни договори очаквайте по време на дълга командировка. Ще ви се наложи видимо да се забързате, но, в същото време, внимателно да разгледате всички документи, които се прилагат в тази дейност.
През декември 2019, Лъвовете, които са служители, ще имат всички шансове да изпреварят останалите и да облекат солиден костюм. Новата, висока длъжност ще бъде напълно заслужена, затова недейте да скромничите, изразявайки талантите си, изказвайте се високо! Случайни бонуси ще подобрят финансовото ви положение, но не трябва да разчитате на тях като стабилно средство.
Хороскопът за декември 2019 година съветва Лъвовете да бъдат пестеливи и рационални в покупките. В противен случай ще натрупате толкова много дългове и кредити, че ще ви се наложи с години да ги изплащате. На тези, които вече са купили нещо ценно и скъпо, ще им се наложи да „затегнат коланите“. Ако получите неочаквани приходи, похарчете ги за семейни и битови нужди. Планирайте всичко, внимателно, дори, когато купувате продукти за празничната трапеза. Успешни ще бъдат командировките, след които ще ви изплатят достойна сума. Но част от парите ще отиде за лечение и благоустройство на жилището.
Здравето на Лъвовете за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година съветва Лъвовете да общуват повече с близките си, а също и да гледат по-оптимистично на живота. Дори и малките деца знаят, че всички болести са от нерви и преживявания. Движете се повече, правете гимнастика и изпълнявайте всички профилактични мерки. Колкото по-безхаберно се отнасяте към своя организъм, толкова по-коварно, той, ще ви се отплати за това поведение. По-често проветрявайте стаята по време на работа и преди сън, за да се чувствате бодри и активни. Спортните тренировки трябва да бъдат внимателно регламентирани, за да не ви навредят, физически.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Лъв
В личния живот на Лъвовете ще има много положителните аспекти. Вие дори няма да успеете да се опомните, как ще „завържете“ роман със симпатични и интересни колеги. И кой би ви спрял, ако сте свободни от ангажименти? Никой, разбира се. Добре ще се почувствате при пътуване до някоя хижа, при организационните моменти за празниците и самата празнична суета. Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Лъвовете по-често да навестяват възрастните си роднини и да се грижат за тяхното здраве. Това трябва да бъде приоритет за вас.
На тези, които са влюбени и щастливи, може да се пожелае само едно, да запазят чувствата си за дълго. Избягвайте разправиите, бъдете отстъпчиви и не трупайте мрачни мисли. Ревността не е доказателство за любов, а бариера пред чувствителните и искрени отношения. Желателно е да се отправите, заедно с партньора/ката, по магазините, за да купите подаръци за близките хора и да помислите за това, къде да празнувате Нова година.
На семейните Лъвове ще им се наложи да се примирят с някаква ситуация, заради която е възникнал конфликт с родителите на съпруга/та. Ако тръгнете към компромис, сами ще се учудите как се подобряват отношенията, без особени усилия. На тези, които търсят работа, ще им се наложи сериозно да помислят за финансовото положение. На тази основа многократно са възниквали конфликти с партньорите, нали? Това показва, че не трябва да снижавате темпото и уверено да вървите към набелязаните цели.
На самотните Лъвове ще им се наложи, през този месец, да „хванат вълната“, за да привлекат вниманието на човека, когото харесват. Позитивното настроение, неординарните методи на ухажване, цветята и изненадите – вземете всичко това предвид.