Хороскоп декември 2019 за КозирогГледай в youtubeКозирозите ще направят подробен анализ на собствения си живот и ще заключат, че са самотни, бедни и с безперспективна работа. Време е да направите корекции на съдбата си, при това, сами!
Хороскопът съветва Козирозите да преразгледат не само възгледите си за околните, но и за себе си, лично. Ако някой много ви дразни, постарайте се да задържите емоциите за себе си. Иначе, семейните Козирозите ще се окажат сами и разведени. За успешна кариера не ви достига малко - усърдие, търпение и опит. Затова пък, края на месеца ще ви зарадва с ярки събития – нова длъжност, премия и среща с любим човек.
Хороскопът съветва Козирозите да обърнат внимание на ставите и сърдечно-съдовата система. Помнете, че без лекар няма да минете.

Кариера и финанси за Козирозите през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Козирозите истинска победа в служебната сфера. Интересно над какво именно? Преди всичко над собствената си глупост и мързел. Вие настървено ще се заемете с всичко, което ви предложи ръководството. А и всички организационни и финансови въпроси ще ви бъдат „по мярка“, ако ги планирате отрано. Не се стеснявайте да разкажете на околните за своите таланти, още повече, че те са явни.
През декември при Козирозите ще се появи желание да започнат собствен бизнес. Възможно е това да бъде творческо студио или кръжок по шиене и бродиране, не е задължително да бъде брокерска фирма или бизнес-инкубатор. Значителни подобрения се очакват в средата на месеца при тези, които се справят качествено с миналите задачи. Няма никакви оплаквания от вас. Благоприятна ще бъде ситуацията с парите, които могат внезапно да влязат в сметката ви. Източникът на този доход ще разкриете по-късно, от което ще ви стане още по-приятно.
Хороскопът за декември 2019 година обещава на Козирозите доходи от реализацията на високоплатени проекти. Но тях ще се наложи да похарчите за дома, семейството, а също и за неочаквано пътуване за гостуване при роднини. Подаръците и изненадите в началото на празниците ще бъдат колосални! Ще ви се наложи да живеете според своите средства, а не както ви се иска. Отказването от вредните навици и съблазни ще ви помогне да запазите бюджета в стабилно състояние. Не са изключени спешни плащания, но по-добре се откажете от кредити, дори и с минимални проценти. Помнете, че лекомисленото отношение към финансите ще ви доведе до „задънена улица“ с парите.
Здравето на Козирозите през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Козирозите отлично самочувствие, но само при грижливо отношение към себе си. Ако усетите, че сте попаднали в лапите на депресията, то е най-добре да се запишете на прием при психолог. Намерете време за себе си, иначе, след това, ще ви бъде трудно да се отървете от заболяването. Добре ще се почувствате от процедури, насочени към подмладяване на кожата и очистване на червата. От прекалената употреба на алкохол и пушене се откажете. В противен случай, не се оплаквайте от дълбоката кашлица, слабостта и главоболието. Направете профилактика срещу хроничните заболявания на ставите и сърцето.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Козирог
Вие имате толкова много желания и мечти, а любовта ви изглежда като призрачно щастие, не повече. Постарайте се да погледнете реално на живота, не се „къпете“ в илюзии. Още повече, че до вас има толкова много чаровни ухажори/ки, които с нетърпение очакват първата ви крачка. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва Козирозите да оставят на страна вечната си заетост в службата и напълно да се потопят в личния живот. Или по-точно, да го създадат сами, без идеализъм и максимални изисквания. Вие и така сте се заседели като ергени и моми, време е да помислите за семейство.
Между другото, ако вече имате съпруг/а и деца, отделете цялото си внимание за тях. Нека грижите по дома да бъдат първостепенна задача за вас, а и е толкова хубаво да правите това, което в крайна сметка доставя радост и щастие. Някои ги очаква преместване, а други – пристигане на гости. Така или иначе, вие няма да излезте от тази неистова въртележка до края на месеца. Взаимното разбирателство с партньора/ката е отлично, а с роднините – ще трябва да послушате гласа на интуицията си.
През декември, на влюбените Козирози им предстои да преживеят дребен стрес след разговор с избраника/цата. Ще започнете да ровите в неща, в които не е нужно. И какъв ще бъде резултатът? Сами ще затънете в тази каша, а партньорът/ката ще се затворят. Помнете, че излишното любопитство може да доведе до сериозни изпитания.
Козирозите, които са работохолици, ги очакват нелек месец. Работата ви отнема от скъпоценното време, а какво получавате в замяна? Вие вече не искате сами да посрещате празниците, което означава, че трябва да оставите кариерата на заден план. Жените, родени под този знак, ще се окажат във властта на чувства, от които в бъдеще ще остане само пепел.