Хороскоп декември 2019 за БлизнациГледай в youtubeБлизнаците ще получават съвети от всички, като съседите дори ще навлязат в личния ви живот и ще обсъждат вашето поведение. Разбира се, приятно е да се грижат толкова много за вашата личност, но ако грижите и натрапването са в излишък, ще ви се иска да избягате на „края на земята“, само и само да не виждате и да не чувате никого. Астрологичната прогноза за декември 2019 година предсказва на Близнаците раздяла с любимия човек. Каква ще бъде причината? Вие безумно ще се влюбите в нова личност.
В работната сфера при Близнаците се очертават доста промени. Могат да ви предложат работа зад граница, затова да ви предстои преместване и ново местожителство. Близнаците ще успеят не само да оправят личната сфера, но и да укрепят материалното си положение.
Хороскопът съветва Близнаците да не търпят проблемите със зъбите. Посетете стоматолог, за да не гълтате таблетки на празниците.

Кариера и финанси за Близнаците през декември 2019 година
През декември, Близнаците трябва да бъдат внимателни в действията си. Не си и помисляйте да водите кръвопролитни войни с конкурентите, защото ще завършат не във ваша полза. Интелектуалните личности могат с лекота да преодолеят бариерите, които отдавна стоят на пътя им към кариерно израстване.
Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Близнаците внимателно да разглеждат работните ситуации, от всички страни. Правете анализи, бъдете „въоръжени“. Тези, които са изпълнили по-голямата част от задачите, ще успеят да вземат реванш. За себе си ще напомнят стари бизнес партньори, не им отказвайте веднага на предложението. Защото финансовото ви състояние не е на нужното ниво в момента, а да го оправите ще ви помогнат само сделките и сътрудничеството с влиятелни хора.
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Близнаците доходен месец, но и ще ви се наложи да похарчите крупна сума. Съдбата е на ваша страна, ако предварително се застраховате, като разпределите доходите. Не е изключено възнаграждение, във вид на премии, които ще получите за качествено изпълнените проекти. Разточителни не може да бъдете наречени, но и пестеливостта не е в кръвта ви. Значи, ще ви е нужна строга икономия, за да останат пари за подаръци и за празниците. Ще получите известие за наследство и това ще ви накара да тръгнете на път. Не забравяйте да напишете заявление за отпуска, иначе ще загубите работата си.
Здравето на Близнаците през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година не препоръчва на Близнаците да се докарват до умора и изнурение. Постарайте се да намерите време за почивка, за пълноценен обяд и за физически упражнения. Що се отнася до закаляващите процедури, то преди да започнете с тях е добре да се консултирате с лекар. В противен случай е вероятно да навредите на организма си и да не получите дългоочаквания ефект. През този месец ще бъде повишена чувствителността ви към инфекции, което означава, че трябва да пазите гърлото, да пиете повече течности и по-малко да общувате с тези, които вече са болни.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Близнаци
Този, който търси, ще намери. Това се отнася за самотните ергени и моми, представители на този знак. Не се стеснявайте първи да направите крачка, въоръжете се с природната си харизма и очарование. Още повече, че през този месец има много възможности личният ви живот да стане по-ярък. Работата ще ви отнема много сили и време, но все пак ще успеете да намерите „светлинка“ в тази бъркотия. Важно е да имате желание и да бъдете комуникативни при разговори с нови хора. Любовният хороскоп за декември 2019 година съветва Близнаците да разперят крила, за да достигнат върховете в любовните дела.
Ако наскоро сте сключили брак, отношенията с партньора/ката могат да станат още по-романтични. Ще се наложи да се занимавате с покупки, планиране на жилището и много битови задачи. Търсете това, което ще хареса и на вас, и на партньора/ката. Финансовото положение ще ви позволи да си починете извън града или в чужбина, щедро харчете!
През декември 2019 година на семейните Близнаци им предстои добре да се потрудят, за да осигурят комфортното съществуване на всички, които са до тях. Ако има безпокойства, те ще бъдат минимални и като цяло ще засягат децата и тяхното здраве. За да запазите взаимното разбирателство с роднините, трябва да се заемете с организационните въпроси, засягащи новогодишните празници.
Помнете, ако отново се натъкнете на стари проблеми, ще се наложи да ги решавате бързо и с помощта на адвокат.
Месецът е отличен за венчавка и за зачеване на дете. Ако отдавна планирате всичко това, то незабавно се заемете с подготовката и не се съмнявайте в резултата.