Хороскоп декември 2019 за Телец;Гледай в youtubeНа Телците ще им се наложи да отиват рано сутринта на работа, а да се връщат сред нощ. Роднините ще бъдат шокирани от вашата заетост, но всичко си има обяснение. На вас ви предстои спешно да завършите всички дела, за да не възникнат проблеми при реализирането им. Интуицията и разумният подход ще помогнат на Телците да избегнат разправиите с близките си хора.
Хороскопът предсказва, че в средата на месеца, Телците ги очаква излишно суетене и домашни задължения. Ще ви се наложи да правите това, което отдавна сте отлагали за по-късно. Добре е, че сте изпълнени с оптимизъм, иначе бихте се отказали още в началото на трудностите. Самотните Телци ще „завържат“ красив роман с човек, по когото отдавна са си „изгубили ума“. И това няма да бъде просто флирт и увлечение, а сериозни отношения, водещи към законен брак.
Хороскопът няма да успее да предпази Телците от простуда или ангина, ако те сами, в спешен режим, не се заемат с повишение на имунитета си.

Кариера и финанси за Телец през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година съветва Телците да се съсредоточат върху едно нещо, в процеса на работа, за да преодолеят кризата и да се ваемат с нещо ново. Не си и помисляйте да решавате въпросите за недвижимите имоти прибързано, защото това ще ви вкара в истинска безизходица. В кариерните дела трябва да си изработите стратегия, а също и по-малко да слушате неопитните съветници. Ако разбирате, че силите ви са на края, вземете си отпуска или поне уикендите разпускайте.
Творческите проекти на Телците ще се реализират благоприятно през декември. Продуктивността ви е на високо ниво! Но не трябва да бъдете арогантни, а още по-малко, да критикувате колегите си. Най-добре е да демонстрирате собствения си пример, как се постигат желаните цели. Що се отнася до пътуванията, те трябва да бъдат внимателно планирани. Успех ще ви донесе командировката, планирана за края на месеца.
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Телците нерентабилен месец, но не се налага да предприемате радикални мерки. Най-добре е да се откажете от съмнителни операции. Отрано обмисляйте всички покупки и харчове, тогава проблемите ще много по-малко. Възможно е да се разочаровате след шопинг, който ще „изяде“ голяма част от парите ви. Не разчитайте на собствения си бизнес, защото ще се наложи да вложите последните си средства, за да купите стока. Що се отнася до кредита, който отдавна искате да вземете, то предварително се обърнете за консултация към счетоводител. Ще вземете малко, но ще се наложи да връщате с голяма лихва.
Здравето на Телците през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година съветва Телците да не стоят на течение, за да не настинат и да хванат ангина. Имено тези проблеми могат да ги застигнат в неподходящия момент и да нарушат работния им график. Особено внимателни към здравето си трябва да бъдете на 11 и 12 декември, когато е Пълнолуние. В този период не са изключени проблеми с гръбнака, ставите и кръвоносната система. Важно е да не се лекувате сами, защото усложненията ще бъдат сериозни. Възможни са промени в кръвното налягане и главоболие, но не трябва да пиете хапчета без да са предписани от лекар. Най-добре е да си направите изследвания, за да бъде поставена правилна диагноза.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Телец
Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Телците много приятни и ярки моменти в личния живот. Но още е рано да си правите изводи и да взимате решения. Човекът, заради когото ще се стараете прекалено, скоро ще се отдръпне и ще забрави всичко, което сте правили. И това ще се окаже сериозен урок, който трябва да запомните! Удачно ще ви се получат пътуванията, преместването в ново жилище и покупката на битова техника. Ще похарчите малко пари, но след това, придобивката, ще се окаже много полезна.
Не изключено през декември, Телците, да възобновят отношенията си с партньор/ка, който/която отдавна и искрено ги обичат. Мислите, че това е шанс за вас? Не, това е проверка за устойчивост на чувствата. Не си създавайте сами препятствия и се откажете от всичко, което по-рано ви е пречело да укрепите съюза си. Успехът е на страната на тези, които умеят да чакат и разбират всички тънкости на природата. В любовните дела сте по-прозорливи, от някои други, но този месец е за искреност, а не за пророчества.
Според любовният хороскоп за декември 2019 година, съдбата на самотните представители на знака Телец ще се измени напълно. Възможни са запознанства, които да прераснат в дълготрайни и истински чувства. Може да планирате далечно пътешествие, да организирате празниците и да се заемете със съвместен бизнес. Не пускайте в ход емоциите си, тогава отношенията с новия избраник/новата избраница ще стават все по-чудесни ден след ден.
На семейните Телци ще им се наложи да отделят повече време на роднинските връзки, бита и домашните дела. Без вас няма да бъде решено нищо, нито едно голямо дело, гордейте се с това. В никакъв случай не започвайте извънбрачен роман, ще се окажете като на минно поле. Гледайте на всичко по-оптимистично, дори, ако ситуациите ви се струват безизходни.