Хороскоп за Телец август 2019Гледай в youtubeЕмоциите на Телците ще избухват и това може да доведе до променливи решения и постъпки, затова бъдете внимателни в изказванията. Очаквайте ярки събития, срещи с приятели и романтични приключения през този месец.
Хороскопът предсказва на Телците грижа за възрастни роднини. Старайте се да не драматизирате ситуацията, а, обратно, вдъхвайте оптимизъм на заболелия човек. Избягвайте конфликтите със съпруга/та и децата. За това ще ви помогне здравия разум и реалистичния подход към случващото се. Ако сте сами, вгледайте се в този/тази, когото познавате отдавна. Може би сред старите познати се намира и вашия спътник в живота.
Добре е Телците да се откажат от скъпи и големи придобивки. Всичко това няма да изчезне от магазините, а парите няма да можете да си върнете. Ако сте склонни към алергии, необходимо е внимателно да дегустирате екзотичните блюда и новите продукти.

Кариерата и финансите на Телците за август 2019 година
Астрологичната прогноза за август 2019 година предсказва усърден труд, много перспективи и големи обрати в професионалната сфера. Кариерният ръст е неминуем, но достигането на върховете ще стане с „кръв и пот“. Важно е да не отлагате делата за утре, за да не чувствате след това съжаление, заради собствения си мързел. Ако бизнесът на Телците е свързан с търговия, недвижими имоти или строителство, то успехът и приходите няма да ви накарат да чакате дълго.
Успешно ще се подредят отношенията ви със задгранични партньори. Особено, ако сами тръгнете към сближаване, а не чакате да ви поканят да подпишете договор. Не е изключено да възстановите стари, делови връзки. Пътувания на далечни разстояния ще доведат до положителни резултати.
Хороскопът за август препоръчва на Телците да решават всички проблеми на „трезва“ глава, а не под емоции и впечатления. Емоциите могат да навредят, а също и да снижат авторитета ви в обществото и енергийния ви тонус.
От финансови загуби никой не е застрахован, дори практичните и реалистични Телци. Но, ако бъдете внимателни, ще успеете да избегнете значителни загуби и да запазите капитала в първоначалното му състояние. Желателно е през август да се откажете от всякакви вложения и дарения. Сега не е време да си давате и последния залък. Хороскопът за август 2019 година препоръчва на Телците да бъдат внимателни когато сключват сделки. Затова пък, делата, свързани с продажба на недвижим имот, ще бъдат на високо ниво. Вие ще минете без големи заеми, за да решите всички насъщни проблеми. Възможно е да получите пари от роднина или наследство. Внимателно подписвайте документите, за да не тичате след това по юристи или други инстанции. А и не на последно място – платете си данъците! Да, от това също зависи вашето благополучие.
Здравето на Телците през август 2019 година
Астрологичната прогноза за август 2019 година предсказва на Телците снижение на имунитета, апатия и умора. Вие ще се чувствате, буквално, като изцеден лимон, на когото не са му останали нито сили, нито желание за каквото и да било. Пийте силно кафе сутрин, правете гимнастика и взимайте прохладен душ. А и излъчвайте повече позитивизъм.
Телците, през август, трябва да се вземат в ръце и да понатрупат мускулна маса. Занимавайте се със спорт, но без да бъдете фанатици, а за да поддържате добрата си физическа форма и да станете по-стройни. Необходимо ви е малко желание, за да станете супер герои. Излизайте сред природата, карайте велосипед, кънки, а също плувайте в реката или в морето.
Хороскопът за август ви препоръчва да се вслушате внимателно в организма си. Не трябва да си измисляте болести, защото наистина ще се разболеете. А, ако нещо отдавна сериозно ви безпокои, обърнете се към лекар специалист. Той ще ви направи диагностика и ще назначи квалифицирано лечение.
Любовен хороскоп за август 2019 година за Телец
Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Телците най-непредсказуемите ситуации в личната сфера. Ще ви се наложи стремително да действате, а също и да звъните на близките си приятели, за да чуете няколко мъдри съвета. Чувствата ще бъдат жарки, страстите истински, а отношенията с избраника/цата ще преминат на ново ниво. Възможно е да ви се наложи да събирате пари за сватба или да се готвите за раждането на дете. На семейните Телци им предстои да се занимават с битови проблеми, а също да ремонтират нещо в дома.
През август Телците ги заплашва основен ремонт на дома, покупка на мебели или техника, която вече е остаряла. Важно е да не затънете във всичко това, защото отношенията със съпруга/съпругата ще изгубят романтичния си оттенък. Не пречи и в интимната близост да добавите нещо ново.
Любовният хороскоп за август 2019 година съветва Телците спокойно, без истерии, да овладяват конфликтите. При това, вътрешните, също. С всички фибри на душата се стремете към хармония. Не се водете от емоциите, а също и променете сценария на отношенията си. Телците трябва да общуват повече и по-често с децата си, иначе съвсем ще се отдръпнат от вас. А влюбените двойки не пречи да заминат на почивка към топлото море.
През август Телците трябва да отделят повече внимание на възрастните си роднини. Особено, ако те живеят отделно и се нуждаят от грижи. Само не позволявайте на никого да ви се „качи на главата“. Нека всичко бъде с мярка, иначе ще се преуморите.