Хороскоп за Риби август 2019 Гледай в youtube На Рибите ще им се наложи да помагат както със съвети, така и финансово на всички, без изключение. Дори съседите ще ви питат какво да правят в трудна ситуация. Но всичко това ще бъде като балсам за душата на Рибите, защото те по натура са симпатични, благоговейни и грижовни.
Хороскопът предсказва на Рибите отлично положение в служебната сфера. Вие не само ще изпълните качествено задачите си, но и ще получите за тях голям хонорар. В личния живот всичко ще бъде на обратно, оскърбителни претенции, обиди и разправии с избраника/цата. А, ако имате деца, те съвсем ще се отдръпнат от вас.
Заради честите емоции и нервното напрежение, кръвното налягане на Рибите ще започне да „скача“, което ще ги доведе до болничното легло. Хороскопът не ви съветва да се лекувате самостоятелно, защото ще стигнете до усложнения.

Кариера и финанси на Рибите за август 2019 година
Хороскопът за август 2019 година обещава на Рибите успех на професионалното поприще. Ако неотдавна сте се заели с търговия, то успехът е на ваша страна. И не се смущавайте, когато на сметката ви постъпи добра сума пари. Отлични ще бъдат делата на икономистите, политиците и брокерите.
Месецът ще ви донесе не само кариерно израстване, но и изгодни предложения. Те ще бъдат страшно много, не се обърквайте. Възможни са дребни проблеми при общуването с партньорите, бъдете внимателни когато проверявате книжата и попълвате бланките. Не е изключена спешна командировка зад граница, на която Рибите отдавна „са хвърлили око“.
Астрологичната прогноза за август не препоръчва да слушате съветите на тези, които някога са се опитвали да ви измамят. Хората не се променят до такава степен, не се надявайте. И с конкурентите бъдете внимателни. Тяхната задача е ясна – да ви изпреварят, да ви оставят без пари и да съсипят репутацията ви. Добре е, че сред вашите приятели има достойни и влиятелни хора. Именно те ще помогнат на Рибите да изберат правилната посока, а също и без задръжки да вземат правилното решение.
Хороскопът за август 2019 година предсказва на Рибите прекрасно положение във финансова сфера, но трябва да бъдете нащрек. И тук не става дума за мошеници и крадци, а за личности, които ги сърбят ръцете за вашите финанси. Старайте се в началото на месеца да планирате бюджета си. Рибите са чувствителни и щедри по натура, затова могат да дадат всичко, ако някой ги помоли. Помнете, сега не е време да пилеете парите си. Особено, ако искате да отидете на почивка. Може да вземете кредит от банка само, ако си намерите допълнителна работа. Много е рисковано да взимате пари, които няма да успеете да върнете в срок.
Здравето на Рибите през август 2019 година
Астропрогнозата за август гарантира на Рибите добро здраве през този месец. Дори няма да нервничите. Обратно, животът ще бъде позитивен! И правилно, няма нищо по-скъпо от собственото самочувствие. Месецът е отличен за плуване, закаляване и плодова диета. А Рибите, които отдавна мечтаят за аплодисменти, могат да се запишат на тенис или на фитнес.
През август за себе си ще напомнят проблеми, които са в графа „хронични“. С тях ще трябва да се оправите с помощта на лекарства, иначе ще си докарате сериозни усложнения. Не се страхувайте от лекарите. Апетитът ви е зверски? Това е чудесно, но бройте калориите, за да не изглеждате смешно през септември.
Любовен хороскоп за август 2019 година за Риби
Любовният хороскоп за август 2019 година обещава на Рибите съдбоносен месец. На тези, които мечтаят да срещнат своята половинка, съдбата широко ще им се усмихне. И това ще бъде наистина „вашият“ човек - надежден, разбиращ и обичащ. А, ако Рибите вече имат избраник/ца, то трябва да мислят само за едно: как да запазят отношенията чудесни. По-малко говорете за своя роман в обкръжението на колеги и приятели.
През август 2019 година, на Рибите ще им се наложи да се погрижат за по-възрастни роднини повече, отколкото за себе си и за личния си живот. Но тук, както се казва, няма варианти. Ако имате възможност, вземете си седмица отпуска и отидете на почивка. Между другото, може добре да си починете не зад граница, а на любимата си вила.
Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на семейните Риби много битови и финансови проблеми. Дори ще ви бъде обидно, че лятото преминава, а вие нито веднъж не сте отишли на плаж. Е, ще се наложи да си наваксвате в началото на есента, а сега трябва сериозно да се заемете с ремонт, строителство и обзавеждане.
При самотните жени, представителки на знака Риби, животът ще се подреди великолепно. Ако сънувате сватбена рокля, то може да я поръчате в магазина, но все още пазете тайна от избраника. В края на месеца той ще ви направи предложение, въоръжете се с търпение. Любовният хороскоп за август 2019 година съветва мъжете Риби да бъдат внимателни за своето! Не, не за здравето, а за семейния живот. Не слушайте тези, които сплетничат зад гърба ви. Доверявайте се на съпругата си, не ревнувайте и се погрижете за съвместната си почивка.