Хороскоп за Рак август 2019Гледай в youtubeАвгуст за Раците ще бъде хармоничен и спокоен месец, когато ще могат да си починат в обкръжението на семейството, да се отправят на пътешествие и дори да си сменят местоработата. Само не планирайте пътуване с воден транспорт, ако не се чувствате добре. В професионалната сфера предстоят дребни трудности за Раците, затова бъдете изключително деликатни с шефа. Тогава може да разчитате на бонуси и повишение.
В личния живот на Раците не всичко ще бъде така безоблачно, както са си мечтали. С избраника/избраницата често ще възникват разправии, спорове и разногласия по всички въпроси. Препоръчва се да отстраните проблемите с помощта на необичаен, романтичен подход. Не забравяйте и за цветята. Самотните Раци ще се втурнат в търсене на спътник/ца в живота.
Раците могат да се заемат с детоксикация на тялото и почистване на кожата на лицето. Особено, ако възпалението е пряко свързано с лошата работа на червата и стомаха. Тази дейност ще се увенчае с успех, ако станете по-инициативни.

Работа и финанси за Раците през август 2019 година
Хороскопът за август 2019 година обещава на Раците деен и продуктивен, по отношение на работата, месец. Дори останалите да се пекат на слънце и да си почиват, на вас ви се налага да работите без прекъсване. Но резултатът от тази активна дейност ще се окаже много добър. Особено, ако вложите в проектите не само таланта си, но и опита от предишните години. Перспективи имате, а това е най-важното. На Раците им предстои дълго и мъчително да се занимават с някакви документи. Подписвайте внимателно договорите и сто пъти проверявайте отчетите.
За Раците, които са в подчинена позиция, проблемите ще бъдат много, а половината от тях ще възникнат, заради тяхната суетливост и безотговорност. Не се стеснявайте да се обърнете за подкрепа към хората, които „не си оставят колата в калта“. Изискванията от страна на ръководството ще бъдат много сериозни, но ако се заемете с всичко разумно, до края на август ще успеете да се справите с всички задачи.
Хороскопът за август 2019 година обещава на Раците финансов успех. Чудесно е, че сте помислили за всички грешки предварително, сега можете да отделите пари и за отпуската, и за почивката с приятели. Ако сте планирали пътешествие, купувайте билетите и стягайте куфарите. Парите ще се преумножават, работете и не мързелувайте. Само не влизайте в дългове, при никакви обстоятелства. Що се отнася до големите придобивки, то от тях е най-добре да се откажете. За такива покупки нямате средства, а ако обърнете внимание на по-евтините вещи за дома може да минете с по-малки загуби.
Здравето на Раците през август 2019 година
Месецът е отличен за Раците, които най-накрая са решили да се заемат със собственото си здраве и укрепването на имунитета. Вие така сте се уморили от простудите, че сега сте готови да приемате витамини и да тичате сутрин, дори без да ви напомня никой. Може да се запишете на масаж, да плувате в реката и, разбира се, да си изготвите диета заедно със специалист.
Хороскопът за август предсказва на Раците умора, безсъние и нервно претоварване. И всичко заради вашата природна мнителност. Стига сте мислили за това, което го няма, иначе мозъкът ви ще „изпуши“. Заради активната дейност може да възникне стресова ситуация и Раците да забравят за обяда и почивката, а и за себе си, изобщо. Организмът ви не е железен, може да се „пречупи“.
Макар че прекалено енергичните и позитивни Раци няма да имат време да боледуват. Творческите проекти ще погълнат цялото ви внимание. Ако имате хронични заболявания на съдовете или ставите, то ще се наложи да се лекувате. При това не при съседката, а с помощта на квалифициран лекар. Диета, спорт и, разбира се, отказване от пагубните навици – ето това е необходимо да си поставите като постоянна задача.
Астрологичната прогноза за август съветва Раците да посетят офталмолог и стоматолог, дори и с цел профилактика. На пътя бъдете внимателни, спирайте на червен светофар и не забравяйте да поставите аптечка в колата.
Любовен хороскоп за август 2019 година за Рак
Любовният хороскоп за август 2019 година съветва семейните Раци да бъдат по-отстъпчиви. Без компромиси няма да успеете да внесете в отношенията си хармония и радост. Честите упреци, собственическите чувства и виковете – това не може да бъде основа на щастлив съюз. Мъдри думи ще дойдат от страна на роднини, не ги слагайте в графа „нравоучения“. Разбира се, не е нужно да споделяте подробности за личния си живот, но основните проблеми може да споделите. Не е изключено след един откровен разговор отношенията с партньора/ката видимо да се подобрят.
През август на много от Раците ще им се наложи да се разделят не само с илюзиите си, но и с реални хора. Това означава, че ще решите да поставите точка на всичко и да започнете личния си живот от нулата. Само бъдете внимателни, за да не нараните онзи/онази, които се отнасят към вас искрено и с любов.
Любовният хороскоп за август 2019 година препоръчва на семейните Раци да се заемат с решаването на битовите проблеми. Повярвайте, това не само ще ви помогне да организирате комфорта в дома, но и да стабилизирате отношенията със съпруга/та. Дори децата ще вземат пример от вас. Не са изключени разногласия относно това, къде да отидете на почивка. Самотните Раци, първоначално, трябва мислено да създадат образа на този/тази, които искат да видят до себе си. В противен случай ще бъркате, ще се разделяте и ще си останете сами. Сами със своите страхове, неудовлетвореност и комплекси.