Хороскоп за Лъв август 2019Гледай в youtubeХороскопът обещава на Лъвовете прекрасен месец за пълноценна почивка, която ще им позволи да се разсеят от служебните и финансови затруднения. Вие най-накрая ще успеете да се наспите, да се срещнете с приятели и да отделите време за любимото си семейство.
Лъвовете трябва да заемат позицията на наблюдатели в колектива, а не да доказват всички свои принципи. За запазване на финансите трябва да установите за себе си един, единствен режим – режим на икономии. Никакви заеми, кредити, капиталовложения. Ако имате спестени средства, използвайте ги за битови дела. Най-добре е Лъвовете да изпратят цялото си семейство на почивка, на морето, а те самите да се захванат за работата и новите проекти. Особено, ако всичко това ще ви помогне да покриете всички разходи.
Ергените Лъвове много бързо ще подредят личния си живот. Ще се запознаят с човек, който съответства на техния идеал. Остава само да пожелаем щастие на влюбените.

Кариера и финанси за Лъвовете през август 2019 година
Хороскопът за август 2019 година предсказва на Лъвовете някои сериозни проблеми, но с тях ще успеят да се справят бързо. Особено, ако не снижават темпото и действат по план. Интригите, машинациите и нечестните постъпки е това, което трябва да изключите от живота си. Иначе, неприятностите ще се сипят постоянно върху вас.
През август, на Лъвовете едва ли ще им се удаде да празнуват победа. Вие все още не сте завършили всички дела, не сте съвсем удачно провели преговорите и, в края на краищата, защо да бързате? Има възможност да укрепите позициите си в тези области, които в близко бъдеще ще ви донесат добри плодове и перспективи.
Хороскопът за август съветва Лъвовете, които са началници, да бъдат лоялни и по-малко критични по отношение на младите сътрудници. Ако имате собствен бизнес, спестявайте! Възможно е да се наложи да вложите пари в нещо ново, мащабно. Самообладанието не се явява проблем за Лъвовете, но в работата често се налага да се контролират.
Хороскопът за август 2019 година предсказва на Лъвовете подобрение на материалната ситуация, а също и неочаквани приходи в края на месеца. Ако искате да запазите бюджета си непокътнат, ще се наложи да си намерите допълнителна работа. Помислете в коя сфера бихте могли да се проявите най-добре. През август, при много от Лъвовете успешно ще бъдат разрешени въпроси с наследство и недвижими имоти. Скъпите придобивки не трябва да бъдат спонтанни, а внимателно планирани. А и още един съвет: не бъдете прекалено разточителни, дори и върху вас да се изсипе торба с пари. Може да зарадвате децата и близките си роднини с подаръци, това се разрешава.
Здравето на Лъвовете за август 2019 година
Астропрогнозата за август 2019 година не обещава на Лъвовете сериозни заболявания. Но все пак съществува риск да хванете инфекция. Особено, ако пътувате до екзотични, топли страни. Най-добре е предварително да си направите ваксина, а също и да не слагате всичко поред в устата си. Физическата форма трябва да се поддържа постоянно, а също и да укрепвате мускулите, гърба и краката. Ако през август не оставите пушенето и не спрете да чревоугодничите, със сигурност ще попаднете в болница. При това със съвсем неочаквана диагноза. Уязвими ще бъдат ендокринната система, червата и главата. Не си и помисляйте да се гмуркате на места, които виждате за първи път в живота си. Възможни са счупвания, травми и много други неприятности със здравето.
Любовен хороскоп за август 2019 година за Лъв
Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва за Лъвовете успешен и напълно предсказуем месец в личния живот. За разлика от служебната сфера, вие точно знаете какво искат от вас и как да го реализирате. За съжаление, едва ли ще ви се получи да си починете заедно с избраника/цата. Спешна работа или делово пътуване може да ви наруши плановете. Лъвовете, които наскоро са започнали роман, ги очакват големи изпитания в любовта. Сами решете дали ви е нужно допълнително, нервно напрежение.
Семейните Лъвове, през август, ще имат много свободно време и, по-важното, желание да общуват с близките си хора. Вие дори ще намерите възможност да отидете на туристически поход в планината или на село с цялото си семейство. Важно е вие да бъдете организатори, за да може да осъществите внимателно всичко, което сте намислили.
Любовният хороскоп за август 2019 година обещава такова състояние на душата на самотните Лъвове, че ще бъдат готови да минат под венчило, но няма с кого. Разбира се, че не трябва да се втурвате с главата напред, но си заслужава да вгледате в обкръжението. Ако в службата ви работи симпатичен колега/симпатична колежка, то проявете инициатива и го/я поканете на вечеря. Но се ограничете с ресторанта, не ги канете у дома.
През август 2019 година, Лъвовете, които са ергени и моми, трябва по-често да излизат сред природата или да бъдат в компанията на приятели, особено, ако в служебния график се намери време за почивка. Не съжалявайте за това, което е отминало. Възможно е романът, който е започнал внезапно, още от началото да е обречен на печален край.