Хороскоп юли 2019 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за юли 2019 година препоръчва на Везните да се справят със своето обкръжение. Възможно е някой от старите познати да ви предложи нещо интересно относно работата. Не трябва веднага да отказвате, помислете всичко, до най-дребните детайли. Запознанствата също могат да се окажат перспективни, ако водят към сътрудничество. Юли ще бъде отличен за Везните, които в работата си използват неординарни методи. Бъдете ентусиазирани дори в ситуации, които ви се струват трудни в психологически смисъл. Във финансовите дела не трябва да влагате средства в проекти, които са ориентирани само към изкарване на пари. Творческите замисли трябва да ви бъдат приоритет, защото ще ви помогнат да се развиете духовно.

Кариера и финанси
Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Везните активна и напрегната работа. Разбира се, че в разгара на лятото е трудно да се работи, но ще се наложи. Особено, ако сте си поставили високи цели. Актуални ще станат въпросите за кариерата, финансите и професионалното израстване. Важно е всичко да бъде под контрол, а не да си върви на самотек.
Юли 2019 година е добър месец за Везните, които носят отговорност в службата. Очаквайте поощрение от страна на началника, нова длъжност и искрени похвали от страна на колегите. Възможни са далечни командировки, преговори и сключване на сделки, според вашите условия. Везните трябва да проявят своите най-добри качества, за да запазят авторитета си и да завоюват своето място под слънцето. Помнете, че борбата ще бъде наистина гореща.
Хороскопът препоръчва внимателно да обходите казусните ситуации и конфликти с партньорите. Ако отдавна сте планирали да решите проблемите с имуществото, да купите дом или автомобил, то това е вашият месец. Не забравяйте да върнете дълговете си, за да не пречат на реализирането на замисленото. През юли, на Везните, които са служители, ще им се наложи да решат някои стари проблеми, а след това да се заглеждат по сайтовете с ваканции.
Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Везните недоимък с финансите. В смисъл, постъпленията няма да са много, а и ще ви се наложи да харчите по „пълна програма“. Не си и помисляйте да давате на заем големи суми, дори, ако към вас се обърнат приятели или колеги. Разбира се, Везните не се отличават с пестеливост или скъперничество, но юли не е подходящ за благотворителност. Още повече, че на вас самите ще ви се наложи да плащате сметки, да влагате финанси в личния си бизнес или за нуждите на семейството. А, ако сте планирали отпуска, погрижете се за това, почивката да премине великолепно в материално отношение.
Здравето на Везните през юли 2019 година
Везните трябва да бъдат бдителни към своето физическо здраве. Не е изключена простуда, инфекции и дори сериозни заболявания, началото на които сте пропуснали, заради своето безхаберие. Не трябва да игнорирате симптомите, главоболието и проблемите с гръбначния стълб. Ако нещо отдавна безпокои Везните, то е най-добре да се обърнат към лекар-специалист и да си направят необходимите анализи. Съществува риск да се отровите от некачествени продукти. Помнете, че в детството са ви учили да си миете ръцете преди хранене, да не се храните на крак и спазвате режим. И разбира се, пазете нервната си система, тя не е желязна. Лятото е чудесно време за спортни игри, разходки и плуване. Ако Везните използват енергията си за полезни неща, то ще прекарат целия месец в приповдигнато настроение.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2019 година обещава на Везните интересен, но натоварен работен месец. Във връзка с това, времето за личен живот ще бъде малко. Но това не значи, че трябва да се затворите за света, с никого да не общувате и да не се запознавате. Иначе ухажорите ще дойдат на вратата ви или ще започнат настойчиво да ви затрупват със смс-и с обяснения и покани за срещи.
През юли 2019 година на Везните ще им се наложи да решават многобройни въпроси, свързани с жилището, бита и финансите. Това също ще ви отнеме много сили, но вие се дръжте. Особено трудно ще бъде на семейните, които имат деца и възрастни роднини, нуждаещи от постоянна грижа и подкрепа.
Любовният хороскоп за юли 2019 година съветва Везните спокойно, без вътрешно напрежение, да реализират заветните си желания. Искате да срещнете втората си половинка? Тогава станете инициативни, не чакайте човека, когото харесвате да звънне на вратата ви. Няма да бъде лошо да се заемете със своята външност, да регулирате емоционалните амплитуди и да бъдете смели при взимането на решения.
При семейните Везни няма да има много поводи за вълнения през юли 2019 година. Само битови пререкания, незначителни мърморения и спорове за това, къде да отидете на почивка. Но всичко това са дреболии. С тактичност и мъдрост можете да избегнете всички препятствия по пътя към хармонични и безоблачни отношения.
Любовният хороскоп за юли 2019 година предупреждава Везните, че ще им се наложи бързо да вземат някакво съдбоносно решение в живота. И това особено касае мъжете от този знак. Ако имате до себе си жена, която истински обичате, то създайте с нея семейство.