Хороскоп септември 2019 за ВезниГледай в youtubeХороскопът препоръчва на Везните да поставят всичко по своите си места, за да не се разсейват, заради дреболии и незначителни проблеми. Ако искате да се срещнете с приятели на кафе, то нека това не е причина за разправия с любимия човек. Планирайте всичко от рано и го изговаряйте, тогава няма да има конфликти. В края на септември Везните ще разберат нещо интересно за човек, с когото отдавна са приятели.
На Везните им предстои да сложат ред не само в своя, но и в живота на по-младите членове на семейството. Само не се опитвайте да им натрапвате своите принципи, а спокойно подходете към всички наболели въпроси. Хороскопът съветва Везните да се въоръжат с търпение и издръжливост.

Кариера и финанси
Хороскопът за септември обещава завършване на някакъв голям проект, а също и интересно предложение за работа. Есента ще започне успешно за вас, затова не се стеснявайте и се захващайте с всичко. Връзките със западните партньори могат да ви поставят във финансова зависимост. Тук огромна роля ще играе вашето поведение, преговорите и командировките.
През септември, Везните трябва внимателно да изучават документите преди да поставят подписа си върху тях. Ударът може да дойде от там, от където изобщо не сте очаквали. Бъдете активни по въпросите за сътрудничествата, решавайте стремително финансовите си проблеми. Чести къси пътувания очакват онези, които имат собствен бизнес.
Хороскопът за септември 2019 година препоръчва на Везните да бъдат внимателни към себе си. Вие понякога си позволявате мързел и безхаберност, което може да доведе до големи загуби. Не са изключени сплетни в колектива, затова по-малко разказвайте за своите планове. Не трябва да споделяте идеите си, трябва да ги реализирате незабавно. Вашето положение в обществото ще се окаже на висота, важно е да не гледате на всичко драматично.
Хороскопът предсказва на Везните стабилно положение с финансите. Ще успеете да сключите сделка или да вземете кредит при изгодни условия. Е, това е сериозна помощ и няма да имате нужда от пари дълго време. Много ще получат наследство, а други, обратно, ще им се наложи да се борят за жилището и имуществото си. През септември Везните не трябва да дават на заем, финансите ще бъдат връщани с голямо закъснение. Приходи ще им донесат деловите пътувания, но половината от тях ще отидат за нуждите на семейството. Ще се наложи екстрено да решавате битови проблеми, за да спите спокойно нощем. А и част от парите оставете на депозит.
Здравето на Везните
Хороскопът препоръчва на Везните да започнат да водят здравословен начин на живот. Не това, че сте мързеливи, просто пушете твърде много, ядете всичко, което видите, а и сте захвърлили абонаментната си карта за спортната зала. Попълвайте енергийния си запас, не мързелувайте, тичайте сутрин. Не пречи да си спомните за профилактичните мерки срещу простуди и хронични заболявания. Ако вече имате проблеми с бъбреците или с черния дроб, то спешно се заемете с лечението им. Народните средства ще се окажат полезни и ефективни, за да се отървете от гастрит и холецистит. Везните трябва да преразгледат рациона си да се хранят с определена диета.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2019 година препоръчва на Везните напълно да изменят своите възгледи за личния си живот. Вие бързате в погрешна посока, постоянно упреквате в нещо партньора/ката и им досаждате с разпитите. Постарайте се да бъдете сдържани, търпеливи и, най-важното, не се стремете към лидерство. Ситуациите могат да се окажат задънени, но все пак ще се наложи да ги решите сами. Проявявайте повече благородство и искреност, за да може избраникът/цата да изменят своето мнение за вашата персона.
През септември семейните Везни ще се занимават повече с ремонт и домашни дела, а за романтиката и изненадите направо ще забравят. Но напразно, без тях няма как да укрепят отношенията си. С роднините могат да възникнат конфликти на битова основа. Още повече, че такива разправии е имало и преди.
Любовният хороскоп за септември 2019 година предсказва на самотните Везни съдбоносна среща. Тя ще преобърне живота ви, ще ви накара да се замислите за семейство и деца. Разбира се, не трябва да доверявате за чувствата и емоциите си, единствено може да ги разкриете пред човека, когото сте харесали. Още повече, че вие така отдавна се познавате и „говорите на един език“.
Семейните Везни може да отидат на море или да отпътуват зад граница, където да си починат заедно със съпруга/та и децата. Дори пътуването да се окаже малко уморително, вие ще получите заряд от бодрост за до края на годината. Особено, ако не пестите. Вие сте заслужили почивката.