Хороскоп за Водолей април 2019 Гледай в youtube Хороскопът за април 2019 година ви съветва да се заемете с духовното си израстване и с получаването на знания. Ако имате пагубни пристрастия, то се борете с тях безпощадно. Ценете се, отървете се от негативите и живейте с позитивното. Възможно е да помогнете на някого да оправи грешките си и да се измени духовно. Разбира се, че ще получите благодарност и това ще повиши самооценката ви.
Водолеите трябва по-малко да си губят времето с празни приказки, особено по време на работа. Стига сте говорили по телефона, стига сте мързелували и сте се занимавали с глупости.

Точно обратното, вие трябва да се вслушвате в колегите и партньорите си. Личният бизнес изисква максимално внимание, точност и действия.
Хороскопът за април 2019 година предсказва на Водолеите сблъсъци с конкуренти и завистници. Добре е, че работата няма да стигне до бой, а само до разговори на повишен тон. За укрепване на финансовото положение е наложителна строга икономия. Спрете да давате пари на заем и най-добре си намерете допълнителна работа в интернет.
В любовната сфера, хороскопът за април 2019 година обещава на Водолеите безоблачно време. Това се отнася и за ергените, и за семейните. Важно е да не се опитвате да превъзпитавате партньора/ката си, а също и да избягвате ненужните критики.
През април 2019 година на Водолеите няма да им се наложи сериозно да се безпокоят за здравето си. Макар че от простуди и грип никой не е застрахован. Тук е уместно да препоръчаме ваксините и профилактичните мерки. Постарайте се да си лягате рано, за да се чувствате бодри през целия ден.
Хороскоп за жените Водолеи за април 2019 година
Хороскопът за април 2019 година обещава отличен месец на жените Водолеи. Можете не само да споделите с другите своите знания и опит, но и да намерите нужната информация за самореализация. Семинари, лекции и курсове – всичко това ще присъства във вашия професионален живот. Не се отказвайте от нищо, което води към перспективи. Кариерният ръст, най-важното е, че ви зарежда с бодрост и оптимизъм.
В началото на април 2019 година, Водолеите трябва да помислят за нов източник на доходи. Ако отдавна в мозъка ви се върти някаква гениална идея, то смело я реализирайте. Месецът ще бъде удачен за тези, които са решили да се обърнат към юристи, адвокати или да изтеглят кредит. Непременно ще одобрят тази сума, която вие сте поискали. Само не забравяйте да си направите застраховка, за да не възникнат финансови проблеми в бъдеще.
Хороскопът за април 2019 година предсказва на жените Водолеи решителен тон, който вие ще зададете на всичко, с което се занимавате. Ако се появят препятствия на пътя, действайте смело и открито. С роднините трябва да бъдете меки и отстъпчиви, за да не възникват напразни конфликти. Внимателно обмисляйте всяка дума.
Хороскоп за мъжете Водолеи за април 2019 година
Хороскопът за април 2019 година предсказва на мъжете Водолеи интересно и богато на събития време. С работата всичко ще бъде на ред, вие сте отговорни и упорити до безкрайност. Важното е да не правите нищо, което да е във ваш ущърб, а също и да не се занимавате с това, което не ви харесва. С финансите ще бъде трудно, те ще влязат в джоба ви едва в края на април. А на тези, които са решили да си намерят нова месторабота, може да се завиди, успехът е на ваша страна. И интервюто ще премине великолепно, а и ще получите почетна длъжност.
През април 2019 година, Водолеите могат да сключат изгоден договор с партньори зад граница. За това сте мечтали доста години, затова взимайте и работете активно. Възможни са чести командировки, прелитания със самолети и нови планове. Не пречи да започнете да учите чужд език, за да се чувствате свободни и леки в общуването зад граница.
Хороскопът за април 2019 година съветва мъжете Водолеи да не се занимават с активна дейност. А също, не взимайте решения на Новолуние (5 април). Работа ще имате много, но ще успеете да я свършите само, ако сте упорити и подходите креативно. Не закъснявайте, не се суетете и не спорете с началството.
В края на април, Водолеите трябва да планират реализирането на трудните задачи. Именно тогава ще имате предостатъчно вдъхновение и енергия.
Парите и кариерата на Водолеите през април 2019 година
Финансовият хороскоп за април 2019 година обещава на Водолеите голяма доза неопределеност в материалната сфера. Парите уж ги има, а след миг – няма и помен от тях. Макар че, средства ще идват от различни страни, което ще ви позволи да си купите всичко, което желаете.
Доста пари ще отидат за децата, за ученето, за лечение и за пътувания. Но, ако всичко това е планирано от по-рано, бюджета няма да пострада. През април 2019 година, Водолеите ще се усетят богати и изобщо няма да си спомняте за икономисването. Ако се разхождате по магазините от сутрин до вечер, то няма как да очаквате да ви останат пари в сметката. Възможно е да подпишете договор за доходна сделка, за няколко години напред.
Хороскопът за април 2019 година съветва да сложите акцент върху дейността, която винаги ви е била интересна. И не защото ви зарежда с бодрост и вдъхновение, а защото ще подобри финансовото ви положение. Трябва да обедините приятното с полезното. През април на Водолеите ще им се наложи често да се срещат с влиятелни хора и да разговарят конструктивно с тях. Но именно след такива разговори ще успеете да решите старите си проблеми, а също и да си направите изводи.
През април 2019 година трябва да потърсите грешките, които сте направили в процеса на работа. За Водолеите ще бъде полезно да учат, да повишават квалификацията си, да правят делови връзки. Ако през този месец нямате отпуска, то работете като луди. Понякога пътя за достигане на целите е такъв, какъвто никога не сте и помисляли, че може да бъде.
Кариерният хороскоп за април 2019 година препоръчва на Водолеите да си сътрудничат с големи западни фирми, за да успеят да излязат на международния пазар. Творческите планове ще се осъществят едва в края на месеца, но именно те ще ви донесат признание и успех. Неприятни ситуации, които дори могат да се окажат конфузни, са възможни при Водолеите, които твърде ревностно се хвърлят в боя. По-точно, които обожават да спорят с тези, които са на по-висока позиция, по-опитни и по-възрастни от тях. През април 2019 година не са изключени далечни командировки, за дълъг срок.
Здравето на Водолеите през април 2019 година
През този месец здравето и душевното равновесие на Водолеите ще бъдат чудесни. Но, ако имате стари болести, по-добре е да се заемете с тяхното лечение. Иначе, може внезапно да се обострят и да нарушат служебните ви планове. Сериозни заболявания не се очакват, но са възможни простуди и алергии. За укрепване на психиката, не пречи, да се занимавате с йога, медитация, източни практики.
В средата на април Водолеите трябва да се сложат на диета, за да махнат излишните килограми. Но за това е по-добре да се обърнете към специалист. Той ще ви помогне да разработите рациона си на хранене, без това да бъде в ущърб на общото ви здраве.
Хороскопът за април 2019 година препоръчва на Водолеите да пазят ставите и краката си. Разбира се, че трябва да ходите пеша, но бъдете обути с удобни обувки и разстоянията да бъдат по-кратки. Спортните мероприятия и съревнованията е по-добре да отложите, ако се очаква натоварванията да бъдат сериозни. Добре е да си правите вани на краката преди лягане и да лежите с вдигнати на възглавница крака, а също и да използвате народните методи за лечение.
Любовен хороскоп за април 2019 година за Водолей
Любовният хороскоп за април 2019 година обещава на Водолеите страстен роман. Възможно е да подновите отношенията си с човек от миналото. Но не трябва да разчитате на нещо постоянно и устойчиво. От ваша или от страна на избраника/цата не са изключени прояви на агресия, ревност и желание за командване, с всякакви методи. Постарайте се да потиснете своята природна подозрителност и да се доверявате повече на този/тази, които искрено обичате.
В средата на април 2019 година на Водолеите ще им се наложи да контролират емоциите си, иначе конфликтите ще бъдат неизбежни. Няма да бъдете уравновесени, ще бъдат възможни безсмислени конфликти. Не трябва да правите анализи и да променяте нещо, и то рязко, в живота си.
Любовната прогноза за април 2019 година предсказва на самотните Водолеи чести срещи, нови запознанства, признания и предложения. Месецът е доста напрегнат, но в много отношения - приятен. Важното е да живеете според настроението си, а не според плановете. Интуицията няма да подведе Водолеите, обратно, може да ги доведе до дълготрайни, романтични отношения.